GrzegorzS 25.03.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Czy ktoś buduje lub zbudował według tego projektu?Proszę o komentarze.Pozdrawiam - Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 04.04.2003 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Naprawdę nikt? A to taki piękny domek... http://www.domyrodzinne.pl/projekty/projekt.php?pid=317&ExtraNavText=Gra%BFynka czekam cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczymzecz 20.04.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 Oj, obawiam się że może być malutki problem. Jestem na etapie rozglądania się za projektem, a Grażynka jest moim numerem jeden. Szukałem jakiegoś kontaktu w pracowniach w moim regionie (mieszkam w Katowicach), pytałem również w Pracowni Archipelag. Nikt nie był w stanie powiedzieć czegokolwiek, nie mówiąc o wskazaniu jakiejkolwiek realizacji. Gdybyś coś znalazł - będę szczerze wdzięczny za każdy trop Grażyny. Pozdrawiam. Wczymżecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczymzecz 20.04.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 OOps. Trochę wyskoczyłem z tą odpowiedzią. Ja szukam Grażyny, nie Grażynki. Myślałem, że to tan sam projekt, a Ty po prostu zdrobniłeś nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 21.04.2003 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 Pocieszam się myślą, że zostanę pionierem... Ale dla pewności szukam czegoś innego - problem w tym, że nikt nie robi projektów prostych, bez lukarn, balkonów itp. "Grażynka" jest najprostsza z tych, które znalazłem, choć i tak to nie jest jeszcze "stodoła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1719503232 18.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam!Może jednak ktoś wybudował Grażynkę. Chciałabym ją zobaczyć na "żywo" lub zobaczyć zdjęcia zanim kupię projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts