zielonooka 27.08.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Nie należy, nawet mając kompleksy , wypytywać ciągle męża "Czy ta kobieta jest grubsza ode mnie?" (i wskazywać jakąś panią o podobnych do siebie rozmiarach) podczas jazdy samochodem, gdy towarzyszy nam dziecko. Istnieje bowiem ryzyko, że to dziecko wrzaśnie któregoś dnia na ulicy "Mamo, ta kobieta jest o wiele grubsza od ciebie!" Mam nadzieję, że to była turystka z Niemiec i nie zrozumiała. dobrze ze chociaz dziecko ocenilo wlasciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 27.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Nie należy, nawet mając kompleksy , wypytywać ciągle męża "Czy ta kobieta jest grubsza ode mnie?" (i wskazywać jakąś panią o podobnych do siebie rozmiarach) podczas jazdy samochodem, gdy towarzyszy nam dziecko. Istnieje bowiem ryzyko, że to dziecko wrzaśnie któregoś dnia na ulicy "Mamo, ta kobieta jest o wiele grubsza od ciebie!" Mam nadzieję, że to była turystka z Niemiec i nie zrozumiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 27.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 28.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie należy używając nabłyszczacza do kwiatów myśleć że to dezodorant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts