Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czego_Robić_Nie_Należy

zielonooka

Recommended Posts

Nie nalezy naduzywac forum publicznego do tworzenia nic nie wnoszacych watkow.

nie nalezy zagladac do nic nie wnoszacych watkow , tym bj ze moze inni uznaja je za cos wnoszace (wszak jest o budowie) i uwazam ze akurat TEN watek to moze byc bardzo przydatny (dwa - nie zamiescilam go w wymianie doswiadczen choc i tam by sie nadawal)

Jak nie bedzie przydatny, nikogo nie zainteresuje - to bardzo szybko umrze smiercia naturalna bo nikt nie bedzie sie wpisywal - i mysle ze to jest najlepsza "weryfikacja" co do sensu istnienia takiego czy innego watku .

Na szczescie to nie ty decydujesz w tej kwestii :lol: :lol: :lol:

Nie nalezy generowac komentarzy w niezliczonej liczbie watkow, poniewaz trudno wtedy o jednoznacznosc wypowiedzi i latwo o przerost formy (usmieszkow) nad trescia.

nie nalezy niezapoznawac sie z wlasnym profilem i byc baranem netowym :lol: -kompromitujac sie tym samym- profil to takie faaaajne miejsce gdzie min. tam mozna wylaczyc "usmieszki: skoro przeszkadzaja :lol:

Tego typu aktywnosc podwaza wage tytulu 'elity forum budowlanego' w rozumieniu przynajmniej jednej osoby trzeciej oraz wplywa na obnizenie zainteresowania tym forum u tejze osoby.

nie nalezy zdejmowac okularow jak ma sie klopoty z czytaniem (gdzie ty widzisz u mnie tytul ELITY?) :lol: :lol: :lol:

Wszystko to mozna realizowac, z co najmniej rownym rozmachem, w ramach prywatnego blogu internetowego. Foru tematycznemu mozna wtedy przekazac rzeczy dla niego przeznaczone, czyli swoja wiedze i doswiadcznie merytoryczne.

do czego bardzo Cie bym wlasnie zachecala :lol: i nadal ponawiam apel o zalozenie okularkow - bo wg ciebie na TYM forum (tytul Psycholog dyzurny) jak widzisz wymiane "doswiadczenia merytorycznego"? :lol: :lol: :lol:

ok - tzreba zalozyc watek "moje fobie":D i "dlaczego mam problemy z budowlancami - czy dlatego ze mama mnie nie kochala?" :( :cry: :cry:

fakt faktem - twoja odpowiedz bardzo pasuje do tego "Psychologa" :lol:

pozdrawiam

Zielonooki (jak wynika z dowodu osobistego)

nie nalezy wykazywac sie totalnym brakiem oryginalnosci - zwl w doborze nicka - :wink:

a na koniec....

nie nalezy rozmawiac samym ze soba :wink: :lol: :lol: :lol: (ns i zielonooki) :lol: ns - nie sciagnełam watku (czytaj czytaj ze zrozumieniem , sciagnelam "idee" watku- i tyle) :wink:

przy okazji w kwesti wyjasnienia - skoro meczy cie czytanie moich postow na tym forum to nie mam dla ciebie dobrych wiadomosci :lol: , poniewaz zdanie osob twojego pokroju (pseudosmiesznych w swoim postrzeganiu i lekko zalosnych w postrzeganiu innych (MOZE NIE WSZYSTKICH ?:):)) nigdy mnie nie obchodzilo, nie obchodzi i obchodzic nie bedzie :wink:

i nie mam zamiaru najmniejszego stosowac sie do w/w apelu - beda i posty i komentarze i usmieszki :D

wyrazy szczerego wspolczucia:):):):):) (proponuje zakup meliski bo bede cie dalej chyba denerwowac swoja obecnoscia 8) )

obraziłaś mnie któryś raz z koleji...To jest załosne i dlatego powiem w skrócie ,że jestes wyjeta spod prawa i dlatego nikt nie może na to pozytywnie zareagować.

kij ma dwa końce i kiedyś to się sprawdzi i nie trzeba tu inteligentnego tekstu,żeby zrozumiec co autor ma na myśli.

amen

• Odpowiedzi 223
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

gdzie ja Cie tu obraziłem??????????????

podpisałem sie tylko pod niektorymi stwierdzeniami.

Wypowiadać sie można na różne sposoby ale Ty jak zwykle widzisz tu jakiś podstęp.

Skoro tak to postrzegasz to nie bede Ci w tym przeszkadzal.

:( :(

to do mnie? bo juz sie gubie :lol:

jesli tak : to gdzie ja napisalam ze mnie ktokolwiek obraził? :o

boze, dom wariatów :lol: :lol: :lol:

to przez grzeczność ,której Tobie brakuje..i czytaj ze zrozumieniem to co piszesz...bo zaczynasz sie gubic.

:evil: :evil:

"nie trzeba tu inteligentnego tekstu zeby zrozumiec " - napisal niktspecjalny

oj... co jak co, ale trzeba Ci przyznac :lol: - trafny i adekwatny opis :wink:

(i tradycyjnie koncze dyskusje :wink: )

ok. wracajac do tresci watku:

Stanowczo nie nalezy:

-ściągać izolacji z kabli zębami

-Przepychać zlewu odkurzaczem :-( (bo odkurzac nie bedzie sie nadawal do uzytku :() podobnie jak instalacja elektryczna i rodzice ktorzy to wszystko ujrzeli po powrocie do domu :oops: :oops: :oops:

-konserwowac pomp hydroforowych olejem jadalnym

-kosic trawy w klapkach

- (z innej - nie budowlanej beczki ale piekne choc tylko zasłyszane (zaluje ze nie widziałąm :( ) stawać okrakiem nad leżącym dużym psem, nie będąc pewnym czy aby ktoś za chwilę nie zadzwoni do drzwi (może boleć) (jakis osobnik płci meskiej ) :wink:

nienależy zaglądać do wątków które nas nie interesują i później wylewać na ekran swoich pretencji do całego świata .... :evil: :evil: :evil:

bo to świadczy o problemach ze łbem :lol: :lol: :lol: :lol:

a wracając do metrituma

- na pewno nie należy pomagając tacie w remoncie mieszkania próbować mocować gniazdek elektrycznych wkładając gwoździki w te większe dziurki w środku .... (ja jak miałem z 8 lat ... do dzisiaj pamiętam jak pierd... :roll: :roll: :roll: :wink: )

""nie należy"" obrazac ziomali bo to nieładnie.Pawson a ryjek Cie nie swedzi???bo łebek to Ciebie boli jak "pierd....wyżej. :wink: :wink: :wink:

a co do wątku to :

nie można mebli kuchennych stawiać w łazience bo sie lustro truskawkami zapaproli. :wink: :wink:

8) Zielona...

a ja lubię Twoje wątki... w Psychologu dyżurnym.

Tu jest ich miejsce i traktuję je często jak żarty - na szczęście jest tu kilka osób, dzięki którym jest tu wesoło dowcipnie a jeśli potrzebuję jakieś fachowe info to też potrafię je znależć (jak większość) w wyszukiwarce lub tematycznym wątku...

A już o co chodziło koledze Niespecjalnemu??? to chyba jakaś chemia 8)

Martwi mnie jedno :-? cholerka... czasem koszę trawę w klapkach...

A w temacie:

nie należy wkładać palca do butelki po wypitym piwie... :-?

pozdrawiam

optymistów i wesołych ludzi :lol:

Ale jak czytałam jego post, to nasunęła mi się osoba, która ilość postów zbierała w "rekordzie wpisów", a żeby uzyskać kolejny podpis pod nickiem puszczała puste posty :wink: :D - a tego robić nie należy.

To dopiero :lol:

Ja wiekszosc postow popelnilam w zdradzie :roll: :roll: :roll:

Ale jak czytałam jego post, to nasunęła mi się osoba, która ilość postów zbierała w "rekordzie wpisów", a żeby uzyskać kolejny podpis pod nickiem puszczała puste posty :wink: :D - a tego robić nie należy.

To dopiero :lol:

Ja wiekszosc postow popelnilam w zdradzie :roll: :roll: :roll:

Rmii

Ale nie pustych :wink: :lol:

Nie należy zbytnio atakować werbalnie uczestniczek forum, bo nieodparcie nasuwa to mysl że sie do takiej smali cholewki w mało wyszukany sposób :lol:

Coś jak ciągniecie dziewczyn za warkocze zeby zwrócić swoją uwagę.

Miras - przybij piątkę za podobne odczucia i za koszenie w klapkach trawy :lol:

8) Zielona...

a ja lubię Twoje wątki... w Psychologu dyżurnym.

Tu jest ich miejsce i traktuję je często jak żarty - na szczęście jest tu kilka osób, dzięki którym jest tu wesoło dowcipnie a jeśli potrzebuję jakieś fachowe info to też potrafię je znależć (jak większość) w wyszukiwarce lub tematycznym wątku...

Martwi mnie jedno :-? cholerka... czasem koszę trawę w klapkach...

A w temacie:

nie należy wkładać palca do butelki po wypitym piwie... :-?

pozdrawiam

optymistów i wesołych ludzi :lol:

tak to jest chemia.Mirasku.

dzięki :roll:

Dwa zramolałe zgredy (zwłaszcza jeden bo w dodatku upierdliwy):lol:

Z tego co pisze należało by wstrzymac zakladnaie jakichkolwiek watków dopuki na te na które nikt nie odpowiedział nie zostanie udzielona minimum jedna odpowiedź

W sumie niezły pomysł

Pawson - masz racje szkoda : klawiatury, czasu i palców :wink:

Watek fajny - włąsnei jak najbardziej nadający sie na forum budowlane.

Z włąsnych przemyśleń:

W czasie budowy nie należy pomagać wujkowi przy betoniarce. Możnawłożyć niechcący łopatę do kręcącej się betoniarki i ta moze wlnąć waszego wujka w głowę.

Wujek na pewno sie przewróci, chwilę poleży i poprzeklina, a potem będzie miał wielką śliwę na czole.

Wujak straci do was zaufanie.

Z tego co pisze należało by wstrzymac zakladnaie jakichkolwiek watków dopuki na te na które nikt nie odpowiedział nie zostanie udzielona minimum jedna odpowiedź

W sumie niezły pomysł

dziekuje ... :D :) :wink:

o palcach nie pomyślałem ale po głębszym namyśle masz rację :lol: :lol:

nie należy ...

3 tyg po zrobieniu ins. elektrycznej wzywac elektryka do robienia naszych zmian koncepcji sieci :oops: :oops: bo się okaże że za następne 3 tyg znowu go trzeba wzywac do zmian koncepcji sieci :oops: :oops: (czego też nie należy robić) ... bo teraz aż się boję do niego trzeci raz zadzwonić ... :lol: :lol: :lol: a tym razem się zmieniła koncepcja na kuchnie :oops: :oops:

W sumie niezły pomysł

dziekuje ... :D :) :wink:

o palcach nie pomyślałem ale po głębszym namyśle masz rację :lol: :lol:

nie należy ...

3 tyg po zrobieniu ins. elektrycznej wzywac elektryka do robienia naszych zmian koncepcji sieci :oops: :oops: bo się okaże że za następne 3 tyg znowu go trzeba wzywac do zmian koncepcji sieci :oops: :oops: (czego też nie należy robić) ... bo teraz aż się boję do niego trzeci raz zadzwonić ... :lol: :lol: :lol: a tym razem się zmieniła koncepcja na kuchnie :oops: :oops:

o tym też wspomne wieczorkiem ale mam duży proble wiec wybacz ,że odejde jak indianin

do wieczorka

W sumie niezły pomysł

Watek fajny - włąsnei jak najbardziej nadający sie na forum budowlane.

Z włąsnych przemyśleń:

W czasie budowy nie należy pomagać wujkowi przy betoniarce. Możnawłożyć niechcący łopatę do kręcącej się betoniarki i ta moze wlnąć waszego wujka w głowę.

Wujek na pewno sie przewróci, chwilę poleży i poprzeklina, a potem będzie miał wielką śliwę na czole.

Wujak straci do was zaufanie.

tego nie wiesz a twierdząco jedziesz z jakimiś zgredami..

pozdrawiam i do wieczorka