niktspecjalny 07.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nie jesteś jak widać w temacie bo tylko bronisz go niczym sie nie podpierajac....... Nie nalezy naduzywac forum publicznego do wyładowywania swoich lęków, komplekśów i frustracji. nabuzowałeś sie ...powiedziałem poczekaj do wieczorka no tyle mozesz chyba zrobic dla załatwienia "sprawy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 choć moje wypowiedzi nie sa ujete w watku ,prosze jednak zwrócic uwage na fakt, że chcę podzielic sie z ...refleksja...ale kurna wieczorkiem nie należy tak olewac forumowicza choćby nawet nie miał racji.... do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Trzy zasady ministranta: 1. nie chodzić do tyłu 2. nie skakać przez balaski 3. nie stawać tam, gdzie już ktoś stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 a na koniec.... nie nalezy rozmawiac samym ze soba Czemu by nie ... Mój kumpel twierdzi że gada do siebie bo lubi czasem zamienić słowo z kimś inteligentnym. No tak. Przypomniałem sobie jeszcze coś. Nie należy udzielać "dobrych rad" zielonookiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 07.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nabuzowałeś sie ...powiedziałem poczekaj do wieczorka chcę podzielic sie z ...refleksja...ale kurna wieczorkiem Nie należy nabijac sobie licznika postów powielając jedne i te same wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 a na koniec.... nie nalezy rozmawiac samym ze soba Czemu by nie ... Mój kumpel twierdzi że gada do siebie bo lubi czasem zamienić słowo z kimś inteligentnym. No tak. Przypomniałem sobie jeszcze coś. Nie należy udzielać "dobrych rad" zielonookiej. Zielona popełniła pomyłke ale i tak zapraszam na forum wieczorem .. bo napisałem sobie posta i czekam szybkiej odpowiedzi do wieczorka.....wszystko ma swój czas i miejsce. nie należy być tylko biernym ..jeszcze raz do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nabuzowałeś sie ...powiedziałem poczekaj do wieczorka chcę podzielic sie z ...refleksja...ale kurna wieczorkiem Nie należy nabijac sobie licznika postów powielając jedne i te same wypowiedzi to po huk mnie nakrwecasz .......powiedziałem do wieczorka ...licznik sie znalazł. spadaj do wieczorka misiu uszaty...chyba ,że nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nabuzowałeś sie ...powiedziałem poczekaj do wieczorka chcę podzielic sie z ...refleksja...ale kurna wieczorkiem Nie należy nabijac sobie licznika postów powielając jedne i te same wypowiedzi a tak na marginesie to skad masz taki licznik??? na takich jak ja misiu liderze. masz racje nie należy nabijac sobie licznika mlodszymi stażem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 07.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 spadaj do wieczorka misiu uszaty...chyba ,że nie rozumiesz? Nie należy używac epitetów pod adresem współdyskutantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Czego nie należy robić ?Kłaść się spać bez wsześniejszego przeczytania ze zrozumieniem wszystkich postów które napisało się na Forum w ciągu dnia. Może mniej głupot by się tu wypisywało... Niktspecjalny idziesz na ilość a nie na jakość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 07.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Niktspecjalny idziesz na ilość a nie na jakość ... Czyżby ktoś (w sumie: nikt specjalny) usiłował zostać liderem nabijając sobie licznik ?... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Niktspecjalny idziesz na ilość a nie na jakość ... Czyżby ktoś (w sumie: nikt specjalny) usiłował zostać liderem nabijając sobie licznik ?... :D:D oby nie, stąd moja propozycja obowiązkowego przeczytania swoich postów przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Edzia czuwa ... będzie dobrze pozdrowienia dla władzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 NIE RÓB DRUGIEMU CO TOBIE NIEMIŁE Bo wszystko do człowieka wraca - i można trafić na kogoś równie wrednego Niktspecjalny..... Pamiętaj, że wystarczy przejść do innego wątku zamiast się autorytatywnie wypowiadać.... To tak jak z programem w TV - oglądanie TV Trwam nie jest obowiązkowe. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.08.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nie należy robić: - wkręcać żarówkę trzymając za oprawkę, nie sprawdziwszy wcześniej, czy ktoś nie nacisnął włącznika z wysokiego mozna spaść - trzymać komuś gwóźdź, jak ten mlotkiem wali - dociskać do parkietu cykliniarkę - malować chlorokauczukiem pod wiatr - malować schody bez zabezpieczenia drogi odwrotu - pakować na wózek długie listwy i próbować wychodzić przez drzwi otwierane na fotokomórkę pewnie jeszcze troche rad bym znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.08.2006 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 - malować schody bez zabezpieczenia drogi odwrotu tego jeszcze nie próbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.08.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nie należy udzielać "dobrych rad" zielonookiej. nie nalezy przenosisc swoich emocji i urazonej dumy własnej z jednego watka na drugi nie majacy z tym 1wszym watkiem nic wspolnego tak mi sie wydaje przynajmniej bo istnieje niebezpieczenswo ze zielonooka jeszcze pomysli ze naprawde jej slowa zrobily wrazenie i ze forumowicz od 3 dni tylko siedziel i kombinowal jak by tu szpile wsadzic Nefer - jak zazwyczaj - w samo sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 07.08.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Zielonooka, bez urazy: bo istnieje niebezpieczenswo ze zielonooka jeszcze pomysli To naprawdę może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwnooki 07.08.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 michal nie kracz chlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.08.2006 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 michal nie kracz chlopie... ohhh witam kolejne wcielenie taaak TYM RAZEM wrecz porazasz oryginalnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts