hos 14.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim.... ja tam lubie nawet jak to jest on.....hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A wracając do tematu topiku: Nie należy najpierw walić w mordę, a potem patrzeć kogo się uderzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim.... ja tam lubie nawet jak to jest on.....hmmm nieważne kto, ważne jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim.... ja tam lubie nawet jak to jest on.....hmmm nieważne kto, ważne jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim.... ja tam lubie nawet jak to jest on.....hmmm nieważne kto, ważne jak hmm...niektorym to wszystko jedno .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.08.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim.... ja tam lubie nawet jak to jest on.....hmmm nieważne kto, ważne jak hmm...niektorym to wszystko jedno .. albo po prostu nie chcą się ograniczać do 3 miliardów - wolą cale 6 miliardów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 14.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A wracając do topiku - czego na budowie nie należy robić - nie należy płacić z góry za usługę pełnej kwoty. I oczywiście nie należy skakać na banji z liną przywiązaną do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 I oczywiście nie należy skakać na banji z liną przywiązaną do butów chyba że skacze tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 W takim razie - oficjalnie przepraszam Niktspecjalnego. Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim kosztem. Niestety nie mam gdzie Ci odpowiedziec .Administrator wysłuchał Twojej prośby i zablokował mi poczte.Szybko się uporałeś z problemem w tym mniej miłym poście ale "Guru" mi imponuje bo jest szybsza od Ciebie. Nie masz mnie za co przepraszać (choć chyle głowe przed Toba za ten gest w moją strone)po prosty jak w temacie: nie należy podejmować pochopnych wniosków jeżeli prowadza tylko do jednego........ale nie ma to już znaczenia ... Jest mi tylko głupio ,że odchodze z taka złą reputacją... bez możliwości obrony. Jeszcze raz przepraszam Tych ,których obraziłem i nie mam nic na swoją obrone ,bo mi jej przecież nie dano. Troszku narozrabiałem w róznych watkach ale jak sam słusznie zauwazyłeś lubie również żartowac ale czasami mi to nie wychodzi bo różnie można je interpretowac. jeszcze raz sorki... wszystkich pozdrawiam a najbardziej Zielonooka która źle mnie odczytała.Nie jestem wylewny ale powiem ,że troszku mi jej brakuje nawet polemiki ,której nigdy nie było. Wróć Zielona mnie już powoli nie ma.Masz to czego nie ma nikt na tym forum ale tu zrobie pauze. bo nie ma Cie tu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Hej Nikt - ja od razu napisałem do Edzi posta i wyjaśniłem całą sytuację. Zresztą wymieniliśmy z Edzią informacje i uważałem że jest wszystko OK. A dla mnie przeprosić po popełnionym, błędzie jest czymś normalnym. Głupio mi, a może to nie ja się zasłużyłem, skoro sprawę wyjaśniłem ? Edziu - co Ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 nie marudz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 nie marudz.... Oj Selimm - przecież wiesz że mam pewne zasady. Znamy sie nie od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 hmm..tylko ze ja to pisałem do specjalnego goscia tylko ze w miedzyczasie piwko sobie otwierałem te chwile wieczora lubie najbardziej specjal- jak chcesz ją przeprosić to zrob to z klasą , a jak nie to wypie... kup szampana , kwiatki ...no i wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 hmm..tylko ze ja to pisałem do specjalnego goscia tylko ze w miedzyczasie piwko sobie otwierałem te chwile wieczora lubie najbardziej specjal- jak chcesz ją przeprosić to zrob to z klasą , a jak nie to wypie... kup szampana , kwiatki ...no i wiesz a jak nie to wypie... powiedzialem ,że odchodze...troszku mi pojechałeś drogi kolego.Ale niech ci będzie....ładnie to określiłeś.NTCHCWD.Szczery jesteś.Zrobie to ale bedziesz ostatni który sie o tym dowie. nie nalezy pic za dużo czasami może zaszkodzic i szkoda wontorby tego nie należy robić.....passssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 14.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 To wszystko dzieje się przez źle dobrany nick: zamiast "niktspecjalny" powinieneś nazwać się "ktośwyjątkowy". Wtedy by Ci nie podskakiwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 mnie nie musisz przepraszać jesli o mnie chodzi -to nie musisz "wypie.." a ze szczery ...no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 hmm..tylko ze ja to pisałem do specjalnego goscia tylko ze w miedzyczasie piwko sobie otwierałem te chwile wieczora lubie najbardziej specjal- jak chcesz ją przeprosić to zrob to z klasą , a jak nie to wypie... kup szampana , kwiatki ...no i wiesz a jak nie to wypie... powiedzialem ,że odchodze...troszku mi pojechałeś drogi kolego.Ale niech ci będzie....ładnie to określiłeś.NTCHCWD.Szczery jesteś.Zrobie to ale bedziesz ostatni który sie o tym dowie. nie nalezy pic za dużo czasami może zaszkodzic i szkoda wontorby tego nie należy robić.....passssss Cóż na coś trza kipnąć bo tak ze starości głupio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.08.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Nie nalezy na budowie umierac ze starosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Nie nalezy na budowie umierac ze starosci? czemu ?? i czyś pewien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Chcesz budowac do konca zycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts