Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czego_Robić_Nie_Należy

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 223
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W takim razie - oficjalnie przepraszam Niktspecjalnego.

Posiadam poczucie humoru, ale nie lubię jak ktoś się zabawia moim kosztem.

Niestety nie mam gdzie Ci odpowiedziec .Administrator wysłuchał Twojej prośby i zablokował mi poczte.Szybko się uporałeś z problemem w tym mniej miłym poście ale "Guru" mi imponuje bo jest szybsza od Ciebie.

Nie masz mnie za co przepraszać (choć chyle głowe przed Toba za ten gest w moją strone)po prosty jak w temacie:

nie należy podejmować pochopnych wniosków jeżeli prowadza tylko do jednego........ale nie ma to już znaczenia ...

Jest mi tylko głupio ,że odchodze z taka złą reputacją... bez możliwości obrony.

Jeszcze raz przepraszam Tych ,których obraziłem i nie mam nic na swoją obrone ,bo mi jej przecież nie dano. Troszku narozrabiałem w róznych watkach ale jak sam słusznie zauwazyłeś lubie również żartowac ale czasami mi to nie wychodzi bo różnie można je interpretowac.

jeszcze raz sorki...

wszystkich pozdrawiam a najbardziej Zielonooka która źle mnie odczytała.Nie jestem wylewny ale powiem ,że troszku mi jej brakuje nawet polemiki ,której nigdy nie było.

Wróć Zielona mnie już powoli nie ma.Masz to czego nie ma nikt na tym forum ale tu zrobie pauze. bo nie ma Cie tu i tyle. :oops: :oops: :cry: :cry:

Hej Nikt - ja od razu napisałem do Edzi posta i wyjaśniłem całą sytuację. Zresztą wymieniliśmy z Edzią informacje i uważałem że jest wszystko OK.

A dla mnie przeprosić po popełnionym, błędzie jest czymś normalnym.

Głupio mi, a może to nie ja się zasłużyłem, skoro sprawę wyjaśniłem ?

Edziu - co Ty na to???

hmm..tylko ze ja to pisałem do specjalnego goscia :wink:

tylko ze w miedzyczasie piwko sobie otwierałem :wink:

te chwile wieczora lubie najbardziej 8)

specjal- jak chcesz ją przeprosić to zrob to z klasą , a jak nie to wypie... :lol:

kup szampana , kwiatki ...no i wiesz :wink:

a jak nie to wypie... :lol:

powiedzialem ,że odchodze...troszku mi pojechałeś drogi kolego.Ale niech ci będzie....ładnie to określiłeś.NTCHCWD.Szczery jesteś.Zrobie to ale bedziesz ostatni który sie o tym dowie.

nie nalezy pic za dużo czasami może zaszkodzic i szkoda wontorby

tego nie należy robić.....passssss

hmm..tylko ze ja to pisałem do specjalnego goscia :wink:

tylko ze w miedzyczasie piwko sobie otwierałem :wink:

te chwile wieczora lubie najbardziej 8)

specjal- jak chcesz ją przeprosić to zrob to z klasą , a jak nie to wypie... :lol:

kup szampana , kwiatki ...no i wiesz :wink:

a jak nie to wypie... :lol:

powiedzialem ,że odchodze...troszku mi pojechałeś drogi kolego.Ale niech ci będzie....ładnie to określiłeś.NTCHCWD.Szczery jesteś.Zrobie to ale bedziesz ostatni który sie o tym dowie.

nie nalezy pic za dużo czasami może zaszkodzic i szkoda wontorby

tego nie należy robić.....passssss

Cóż na coś trza kipnąć bo tak ze starości głupio... ;-)