pati25 25.01.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja mam panele classen i sa piekne naprawdę :)ja mam kolekcje joy Orzech Venosta na poddaszu c3 na dole c4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michaelo 20.03.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Odkopie trochę temat. Interesują mnie panele Classen Discovery Dąb Argenta Czekoladowy 35038. Ma ktoś jakieś nowsze opinie na temat classen seria discovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmmm111 25.03.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Hej to i ja spróbuje odkopać temat:) Planuje położyć panele Classen trip 4v Pekan Nevada ac5. Ma ktoś jakieś doświadczenie? panele są drogie i niby najwyższej jakości, a na stronie castoramy ( czy gdzieś tam) znalazłem opinie że się drapią i rysują. Wyglądają ładnie i powinny być chyba bardziej wytrzymałe niż najtańsza deska barlinecka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weasel123 25.03.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 (edytowane) Jak pójdziesz do Castoramy to weź z innego działu poziomice i posprawdzaj wyrywkowo czy proste przykładając do krawędzi. Ten system Megaloc jest niezły w kładzeniu ale wystarczy że panel jest mikroskopijnie krzywy i już się dobrze nie zepnie.Kupiłem z pół roku temu 20 paczek Classen Dąb Cordoba czy jakoś tak i układałem te marne 40m2 ze 2 tygodnie bo 4 razy jeździłem wymieniać krzywe sztuki. Na prawdę ciężko było złożyć całość bo czasem połowa była wygięta w banan (w poziomie) i nie spinały się z poprzednimi. Wystarczyło z 1mm krzywizny i kaputt, a niektóre były wygięte nawet po 4-5mm. Wykluczam możliwość że np paleta była zawilgocona albo jakaś pechowa bo z 2 sklepów brałem. Nie był to najtańszy szajs bo chyba ~40zł/m2 więc byłem lekko zaskoczony. A gdyby jednak trzeba było wymieniać to nie mów że reklamacja tylko zwrot - nie trzeba podawać przyczyny. Dostaniesz kase od razu i pójdziesz po nową paczkę, a reklamacja to ze 2 tygodnie. Można oddawać i dokupować nawet po 1 panelu Edytowane 25 Marca 2016 przez weasel123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arztin2 25.03.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 classen czy kronopol ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weasel123 26.03.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 do kogo to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts