anpi 06.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Kiedy polać pierwszy raz, jak często to robić i przez ile dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.08.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi I jeszcze jedno - po jakim czasie można chodzić po wylewkach, bez szkody dla nich? (wylewki z miksokreta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaropow4 06.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ja chodziłem po nich na drugi dzień, a polewałem 4 dni 2 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 06.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 a trzeba wogóle polewac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.08.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 No właśnie, zdania są podzielone. I dlatego pytam - kto polewał, a kto - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaropow4 06.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 sprawa jest prosta beton pod karzdą postacia lubi wode czym jej więcej tym lepie, poprostu lepiej wiąrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 06.08.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 lepiej polać, ja lałam kilka dni po, jak zaczęły wysychac, raz dziennie przez kilka dni, chodziłam po 2 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 beton lubi wode a szczególnie lubi wode ten z miksokreta ... w miksokrecie bowiem beton mieszany jest "oszczędnie" ... z minimalna iloscia wody - aby mozna wejśc na swierzy zaraz po ułozeniu, stanąć na nim i zacierac przy zacieraniu tworzy sie na powierzni glazura ... a w srodku cement bez dostatecznej ilości wody - "spala sie" ... taki spalony butem można scierac ... bez wysiłku wypadałoby by wiec podlewac i nie załowac wody ... ale posadzke mógł robic zwolennik 2 warstw izolacji ... pod styropianem i nad styropianem - nazywanej czasem inaczej "warstwą poslizgową " ... i tu kłopot ... bo gdy woda przy podlewaniu dostanie sie miedzy te dwie izolacje ... to moze wtedy okazac sie, ze lepiej miec jednak spalony cement i scierajacy sie pod butami piach niz wilgoć i grzyba pod panelami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts