Szanta 06.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Może ktoś wie, czy przysługuje mi zwrot VAT na wydatki poniesione na wykończenie mieszkania? Kupiłam mieszkanie w stanie surowym zamkniętym na rynku pierwotnym. W związku z tym muszę wykonać wszystkie prace wykończeniowe: posadzki, tynki, wstawić drzwi, elektryka, hydraulika itd. Czy mam prawo ubiegać sie o zwrot VAT, bo po przeczytaniu ustawy zwątpiłam. Nie wiem czy zaliczyć to do remontu mieszkania, czy budowy budynku???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 07.08.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Jeśli mieszkanie zostało już ukończone (jako budynek i odebrane przez PINB) to pozostaje tylko remont. W remoncie sa mniejsze limity, ale i tak nie jest źle, Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts