farka 06.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam mam już więźbę dachową, teraz trzeba to wszystko obic blachodachówką, zaizolowac, ocieplic, wykonac trzy okna w dachu, wykończyc rynny, fartuchy, etc. Na dachu dwa kominy z cegły klinkierowej. Dach prosty, dwupołaciowy, ok 230 m. Za więźbę zapłaciłem 3 tys. Ile zapłacę w okolicach Warszawy. Fachowiec chce 10 tys za samą robociznę..... Czy to dużo????? Nie jest to firma, więc sam zamawiam towar. Czy potraficie odpowiedziec mi czy cena jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szybki 06.08.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Dom buduje 20 km od Poznania I za dach o powierzchni 300m2 zapłaciłemDachówka Karpiówka Rynny i opierzenia TYTANCYNK Okna dachowe szt. 8 + małe okno dachowe zamiast włazu zapłaciłem za całość cieśla + dekarz 17tys zł do tego musiałem jeszcze dokupić gwoździe śruby koszt około 1,8tys Od piątku pada i w budynku mam sucho i nigdzie mi nie cieknie Miałem takie oferty gdzie bym musiał zapłacić nawet około 30tys za ta sama robotę. Tylko powiem jedno w tym roku jest jeden wielki bum budowlany i żeby zbić cne to będzie problem fachowcy maja bardzo odległe terminy partacze mogą wejść z dnia nadzieńI pamiętaj o jednym drogo nie zawsze oznacza dobrze.Trzeba umieć wywarzyć dobra ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 06.08.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ale z materialem czy te 17 tys. za samą robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 06.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 7.000 ZŁ jeśli kominy wymurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szybki 06.08.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Całość z materiałami więzba łąty kontrłaty folia opierzenia blacha tytancynk ryny takie same dachówka karpiówka braz Creaton i okna dachowe 118x78 szt 8 velux GHL kosztowało 7Otyś zł łącznie z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 19.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 to normalna cena. ja za podobny dach z obrobkami place 11 tys. tez w okolicy Warszawy. U mnie jest dosc duzo tych obrobek nie wiem jak u Ciebie. pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 19.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam mam już więźbę dachową, teraz trzeba to wszystko obic blachodachówką, zaizolowac, ocieplic, wykonac trzy okna w dachu, wykończyc rynny, fartuchy, etc. Na dachu dwa kominy z cegły klinkierowej. Dach prosty, dwupołaciowy, ok 230 m. Za więźbę zapłaciłem 3 tys. Ile zapłacę w okolicach Warszawy. Fachowiec chce 10 tys za samą robociznę..... Czy to dużo????? Nie jest to firma, więc sam zamawiam towar. Czy potraficie odpowiedziec mi czy cena jest ok. Jesli z izalacja i ociepleniem to te 10tys jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kitapl 15.01.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dach 311 m2, 6 okien, 4 spadowy, 2 kominy, dachówka cementowa Braas Cisar. Robocizna + materiały = 47 tys + 13 tys ocieplenie dachu = 60 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 16.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dach ok 200m kryty blachodachówką,6 okien połaciowych + wyłaz - sama robota 8500zł (więźba + krycie + wstawienie okien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kitapl 16.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 strasznie tanio, jezu gdzie wy takich wykonawców znajdujecie, help ja tez chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts