wenus 06.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Mam działkę narożną o wymiarach: 24,48m na 32,0 m (tworzą kąt prosty) 32,05 m (z bokiem 32,0 m tworzy kąt prosty), ostatni wymiar 32,88 m zamykający czworobok. Najdłuższy odcinek jest przy drodze asfaltowej, natomiast najkrótszy przy drodze służebnej. Intesesuje mnie usytuowanie budynku oraz z której drogi zrobić wjazd. Mam z tym problem. Czekam propozycje rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Bez planu trudno cos doradzić Zrób tak żeby było wygodnie wjeżdzać i wyjazd tez musi być dobry Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 najpierw dowiedz sie czy nie pujdzie tam kiedys szersza droga a potem zastanow sie jak sie bedzie otwierac gdzie bedzie kosz na smieci a gdzie furtka i juz mniej wiecej wszystko jasne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 17.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Nie podałeś najważniejszego - usytuowania wg stron świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika-2006 30.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witamprzy decyzji odnosnie bramy konieczne jest:- usytuowanie domu - najwygodniej jest jezeli brama znajduje sie dokladnie na przeciw bramy garazowej- wg mnie wjazd powinien byc od tej drogi, ktora jest mniej ruchliwa - dla wlasnej wygody- my w zwiazku z faktem, ze wjazd mamy od drogi gminnej, to musimy zrobic "wciecie" na okolo 2 m, aby nie bylo problemow z wyjazdem- brama po otwarciu nie powinna "wejsc" na bramke, poniewaz to nieladnie wyglada- jeszcze tylko pytanie jaka brama - otwierana czy przesuwana - zalezy od ilosci wolnego miejsca Tak naprawde wszystko zalezy od usytuowania domu na dzialce - pokoj dzienny na poludnie i najlepiej, aby rownoczesnie to byl dluzszy bok domu (wg mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts