kubolotek 06.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Prosze powiedzcie jak wykanczaliscie płytki : w łazience lub w kuchni, chodzi o to czy dawaliscie takie plastikowe narozniki, czy sama płytka na kancie, w przyszłym tygodniu zaczynamy układanie i niewiem co zrobic. Powiedzcie jak wy macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 U mnie beda na styk, nie przepadam za plastikowymi listwami... tz prawie na styk z zostawiona przestrzenia na fuge. Mialam troche rozterek w lazience przy obudowie wiszacego kibelka, bo tam tworzy sie polka a nie chcialam dawac drewnianej polki tylko polozyc plytki przez co na kancie widac brzeg jednej z plytek, albo gornej albo dolnej i juz zdecydowalam sie na metalowa listwe maskujaca, ale jednak poprosilam zeby plytki ulozyli na styk z malenkim przesunieciem na fuge. Niby mowili ze z czasem przy wycieraniu moze sie wykruszac, ale mam tak zrobione teraz w mieszkaniu przy polce wannowej i po 10-ciu latach trzyma sie na mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 06.08.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Tylko nie plastikowe listwy, może to i praktyczniejsze i łatwiejsze do montarzu ale nie wydląda to najlepiej. Bok płytki trzeba wyszlifować pod kątem 45 stopni i zostawić miejse na fugę, trzeba też uważać zanim się zafuguje (łatwo oobijać). Jak już się wszystko wykończy to wygląda znacznie lepiej niż plastik... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 06.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 masz trzy wyjścia, listwy, fuga lub szlifowane płytki dochodzące do siebie na styk, pierwsze i drugie tanie, trzecie droższe (robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 My mamy płytki szlifowane pod kątem 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 06.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 My na początku chcieliśmy szlifowane, ale znając moje szczęście to zaraz bym to czymś obtłukła Skończyło się na listwach z anodowanego aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.08.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 szlifowane płytki wygląda to super !!!!! http://rezulak.pl/plytki01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.08.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 My mamy plastikowe listwy i jesteśmy zadowoleni.http://foto.onet.pl/upload/26/88/_570280_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/8/95/_581617_n.jpgWięcej zdjęć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HVPS 06.08.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 plastikowe listwy brrrr okropnosc!!!! za nic w swiecie nie okaleczylbym swojego domu czyms takim i to jeszcze za swoje pieniadzestraszne!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.08.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 plastikowe listwy brrrr okropnosc!!!! za nic w swiecie nie okaleczylbym swojego domu czyms takim i to jeszcze za swoje pieniadze straszne!!!!!!!!!!!!!! kwestia gustu i wykonania ................ nie postowałbym tak radykalnych wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 plastikowe listwy brrrr okropnosc!!!! za nic w swiecie nie okaleczylbym swojego domu czyms takim i to jeszcze za swoje pieniadze straszne!!!!!!!!!!!!!! sorry, ale ja bym sie najpierw w glowe stuknela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.08.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 plastikowe listwy brrrr okropnosc!!!! za nic w swiecie nie okaleczylbym swojego domu czyms takim i to jeszcze za swoje pieniadze straszne!!!!!!!!!!!!!! sorry, ale ja bym sie najpierw w glowe stuknela no co ty ............. w taka ładną główke ? no chyba ze cię to kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hmmmm musze pomyslec.. pogoda do kitu, deszcz pada, zimno jak na Alasce, to chyba kreci ps z ta Alaska to chyba przesadzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 plastikowe listwy brrrr okropnosc!!!! za nic w swiecie nie okaleczylbym swojego domu czyms takim i to jeszcze za swoje pieniadze straszne!!!!!!!!!!!!!! sorry, ale ja bym sie najpierw w glowe stuknela to było napisane po stuknięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 06.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 U nas plytki byly szlifowane pod katem 45 stopni. Dobry glazurnik poradzic sobie z takim 'wyzwaniem' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 06.08.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 U nas plytki byly szlifowane pod katem 45 stopni. Dobry glazurnik poradzic sobie z takim 'wyzwaniem' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 06.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dobry glazurnik zrobi to ręcznie, sprytny kupi maszynę do cięcia pod kątem, kiepski powie że będzie dużo strat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 plastikowe listwy brrrr okropnosc!!!! za nic w swiecie nie okaleczylbym swojego domu czyms takim i to jeszcze za swoje pieniadze straszne!!!!!!!!!!!!!! sorry, ale ja bym sie najpierw w glowe stuknela to było napisane po stuknięciu kieliszkami sorry kubolutku za OFF-a ale cisnienie mi podnosza takie komentarze....tylko ze Rezi ujal to bardziej dyplomatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HVPS 06.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 napisalem o swoich subiektywnych odczuciach przeciesz nie napisalem ale syf czy temu podobnych tekstow. dla mnie plastikowe wykonczenia lokuja sie gdzies obok betonowych ogrodzen ze zdobieniami, brazowa farba olejna a domami ala dworek z krasnalami na podworzu. jesli kogos urazilem to bardzo przepraszam nie bylo to moja intencja ot napisalem co mysle moze bardziej bezposrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 06.08.2006 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli, szczerze mowiac to te plastikowe narozniki mi sie nie podobaja nie wyobrazam je sobie dac do mojej łazienki(takie ładne płytki a tu taki plastik), tylko mnie plytkarz ostrzega ze podszlifowana plytka moze sie oberwac,np jak czyms zawadze przy wchodzeniu albo na polkach a mam ich pare w łazience jesli chodzi o plastikowe narozniki to kwestia gustu, do łazienki ich nie dam ale do pralni np tak, tam mi nie beda przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts