Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik mag - Irysek.

Recommended Posts

Dzisiaj maz kupil choinke - najwieksza jaka byla :o :lol: , po obcieciu czubka ma 3,5 m wysokosci. Jest piekna i pachnie cudnie.

Z tego wszystkiego nie zapytal co to za drzewko, na pewno nie jest to jodla, bo ta mielismy w zeszlym roku (strasznie oblatywala juz przy strojeniu i wcale nie pachniala.

Tegoroczne drzewko na razie nie oblatuje, a zapach unosi sie w calym domu, najbardziej czuc go jak wraca sie do domku.

Przystrojona, ciezko objac ja cala

Edytowane przez magpie101

• Odpowiedzi 365
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.zgodzinski.com/galeria/i/g-fajerwerki-imprezy-2004/images/Fajerwerki-Wianki-6.jpg

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają...

Niech one się Wam wszystkie pospełniają.

I z Nowym Rokiem, niech los Wam się odmieni,

A ogród życia się zazieleni.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010 dla wszystkich odwiedzających mój dziennik życzy Magda.

http://www.karamba.info.pl/files/u1/sylwester_logo.jpg

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Myślę ,że budujemy domy w niedalekiej odległości od siebie i dlatego chcę zapytać o hydraulika,czy jesteście zadowoleni i jeśli tak to może jakieś namiary na niego. Bardzo podoba mi się wasz domek i wyposażenie, Jeśli nie robi to kłopotu to napisz mi producenta mebli z kuchni i salonu. Bardzo dziękuję i pozdrawiam Monika. Proszę o wiadomość na [email protected]

Przyszedl czas na sypialnie po dwoch latach od zamieszkania :roll: :) .

Wykladzina musi zostac, bo nie poloze zwyklych paneli, a te imitujace deski sa drogie i w tej chwili musze je odpuscic. Kolor scian taki jak na zdjeciu tylko przemalujemy w celu odswiezenia, tapeta w kwiatki (na zdjeciu), lozko bedzie czarne kute, no i jest problem z kolorem mebli.

Caly czas miala byc sosna - to ten ciemniejszy kolor na zdjeciu, podobal mi sie od dwoch lat az do zeszlego tygodnia kiedy to wymyslilam sobie kolor na meble do pracy imitujacy surowe dechy (to ten jasny). Tak mi sie spodobal, ze teraz mam dylemat odnosnie koloru mebli, moze ktos cos doradzi :) ? Dodam, ze ten jasny kolor plyty jest zimny z odcieniem szarosci.

I jeszcze fotka z kolorami

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...

Mialam natchnienie i zrobilam fotki naszej zieleni:). Jesli chce Wam sie szukac w moim dzienniku to mozecie porownac jak roslinki urosly od zeszlego roku. Wszystko rosnie "naturalnie" - czyli mozna wypatrzec duzo chwastow, bo nie mamy czasu aby nasz ogrod byl idealny. Dodam tylko, ze odpoczywam w nim zawsze kiedy mam wolne i jest pogoda.

Zdjec dzisiaj nie bedzie, bo nie moge ich wstawic z kompa.

To nowe forum nadal jest dziwne, duzo starych ryjkow sie wykruszylo, moj ulubiony dzial porad i psycholog zrobil sie troche nudny, bo malo nowych tematow sie pojawia ech jest inaczej.

• 3 weeks później...
  • 2 months później...

My to jednak mamy szczescie do zwierzakow, a one wiedza gdzie przyjsc, a ze ja mam miekkie serce to od wczoraj mamy Cześka.

Wiecej w tym watku

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167147-Ale-si%C4%99-narobi%C5%82o!&p=4318541#post4318541

Przedstawiam Wam Czeslawa

Czesiek ma max 3 msc. i wydaje nam sie, ze to chlopak :).

• 2 months później...

Dzisiaj nie bedzie budowlano, bo nic sie nie dzieje. Jesienia maz zaciagnal klejem tylko schody wejsciowe do domu (plytek brak) zeby w zimie beton do konca nie popekal.

Zasypalo nas strasznie, codziennie trzeba odsniezac.

Dzisiaj swiatecznie, pieklam w piatek pierniczki, w sobote dekorowalismy. W domu pachnie bardzo, a my codziennie do kawki podjadamy :).