magpie101 06.08.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Tutaj prosze o wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.08.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witaj Mag! W podpisie zmien tylko wszedzie gdzie masz "url"duza litere"I" na mala litere"l" ...Zamiast "urI" musi byc "url"... I bedzie ok. Co do wklejania zdjec, masz tu troche do poczytania, http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 a jak co to daj znac i pomoge, nie ma sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dziekuje Zelijko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Hej i ja sie wpisuję do czytelników twego dzinnika, Irys to super projekt, Też sie nad nim zastanawiałam i to bardzo I choć nie zbydowałam go to bardzo mie sie podoba nadal Trzymam kciuki i pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dziekuje andrzejko za cieple slowa. Przyznam Ci sie, ze codziennie wlanczajac forum muratora szukam nowych postow w Twoim dzienniku, choc ostatnio malo piszesz. Od poczatku sledze Twoje zmagania z budowa, dziennik i zdjecia domku bardzo mi sie podobaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 07.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witaj Magpie101 Irys to był nas wymarzony projekt, niestety nie mogliśmy go realiować z powodu narzuconych nam WZ. Dlatego z ogromną przyjmnością będziemy śledzić Twój dziennik Trzymamy kciuki !!! Robert i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.08.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Do roberta i agi. U mnie w gminie w planach zagospodarowania jest napisane, ze dach musi byc stromy 30-45 st. Na nasze szczescie jednak w tej wiosce, gdzie kupilismy dzialke w planach jest podany warunek, ze dach ma byc stromy ale nie ma kata nachylenia dachu. No i w tym przypadku roznie to mozna sobie tlumaczyc, tak powiedzial mi architekt, ktory zalatwia mi cala papierologie (min. to on wydaje pozwolenia) Po prostu mamy szczescie, ze urzednicy byli roztargnieni Bede na biezaco zdawac relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IHMATA 19.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 BARDZO DOBRY WYBÓR DOMKU! MY Z MĘŻEM TEŻ GO BUDUJEMY,WŁAŚNIE CZEKAMY NA BELKI Z TARTAKU,A MURARZE KOŃCZĄ ŚCIANKI DZIALOWE.MAMY ZAMIAR WPROWADZIĆ SIĘ NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA.MY KUPILIŚMY PROJEKT POD DACHÓWKĘ CERAMICZNĄ,KĄT NACHYLENIA TO 30 STOPNI,WIĘC OKIEN W DACHU SALONU NIE BĘDZIEMY MIELI,CHOCIAŻ BARDZO MI SIE PODOBAŁY,ALE SUFIT ZROBIMY POD SKOSEM ,NO I ZAMIAST GARAŻU MAMY SYPIALNIE I POMIESZCZENIE GOSPODARCZE.POWIĘKSZYLIŚMY TEŻ TROCHĘ ŁAZIENKĘ,TAK ŻEBY WMIEŚCIŁ SIĘ PRYSZNIC.ANNA. IHMATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja bym chyba wzięla drugiego ale konkretnego, jak ktoś na wstępie zaczyna sie zachowywac tak jak pierwszy murrarz to marnie to będzi ewyglądało Czasami lepiej przepłacić by nerwy były choć trochę oszczędzone pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam! Oj widzę,że macie podobne stresiki jak my Ten nieszczesny dach, no ale nam się tez udało przepchać małe odstępstwo od WZ. Obawiałbym sie fachowca nr 1, jak teraz za nim trzeba ganiać to co będzie potem? strach pomyśleć. miejmy nadzieję, że pogoda będzie sprzyjać naszym budowlańcom i nic nie stanie na przeszkodzie by nasze domki rosły w górę, szybciutko przed zimą Projekcik bardzo się podoba, bardzo Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 24.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja bym chyba wzięla drugiego ale konkretnego, jak ktoś na wstępie zaczyna sie zachowywac tak jak pierwszy murrarz to marnie to będzi ewyglądało Czasami lepiej przepłacić by nerwy były choć trochę oszczędzone pozdrówka podpisujemy się pod tym co napisała Andrzejka Powinnać zdecydować się na tego drugiego fachowca. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.08.2006 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Dziekuje wszystkim za dobre rady, wybralam ekipe numer dwa - drozej ale bez nerwow. Juz sie nie moge doczekac kiedy zaczniemy! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 28.08.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witaj magpie101!Troszkę, ba...nawet bardzo Ci zazdroszczę!Czego? Możliwości wybierania ekipy budowlanej. U nas jest totalna posucha, jeśli masz namiary na ekipy,które mogą mieć czas jeszcze w tym roku, to bardzo , ale to bardzo proszę. My mamy rozpoczętą budowę(zalane fundamenty) w gminie Kobierzyce. Dom M02 Konkursowy z kolekcji Muratora.Życzę miłego (bezstresowego) budowania. halszka.ka[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 02.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Musisz być twarda Magpie101! Załatwianie wszystkich papierków jest bardzo czasochłonne i kosztuje człowieka sporo nerwów Ale na pewno przez to wszystko przejdziesz zwycięsko ! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.09.2006 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Robercie i Agnieszko dzieki za doping! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.09.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Magdo, nie chcę cię martwić ale robocizna dachu jest droga ciut. U mnie 2 dekarzy podobnie wycenili 370 mkw, za dom i garaż wolnostojący - jeden chcę 16.000, drugi 17.000. Druga sprawa czy tam jest tyle tych mkw. Tartak jest w mojej wsi. Jak chcesz, dam ci namiar na mojego dekarza. Pozdr Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.09.2006 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Dziekuje natalio ale juz wszystko zalatwilam - caly dach z zalozeniem w jednym miejscu. Nie mam kiedy fachowcow i materialow zamawiac w roznych miejscach no i termin mnie naglil, gdybym chciala material i wykonawcow zalatwiac oddzielnie to na pewno bum nie miala budynku przykrytego do swiat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 magpie ciesze sie, ze udalo Ci sie z zdjeciamy. To takie bardzo duze co wkleilas, moze lepiej nie wklejac, bo jego rozmiar robi, ze tekst jest potem rozciagniety i aby przeczytac trzeba myszka zasuwac prawo-lewo... Ale jak Ty chcesz, bo to Twoj dziennik. Oj, z mediamy to nie jest takie proste. My tez kupowalismy dzialke bez mediow, bo bylo taniej, a potem jak sie dowiedzielismy ile trezba zalatwiac i czekac.., to nam sie juz mniej podobalo... Ale da sie wszystko zrobic, tylko trzeba duzo chodzenia i cierpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 To juz nie dlugo domek zacznie rosnac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.09.2006 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Mam taka nadzieje, jeszcze albo juz tylko tydzien i ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts