DarioAS 24.08.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 no... jestem pod wrażeniem i domu i wykończenia i powstającego ogrodu i psów.. cudne pieski nawet nie wiedziałam, że już mieszkacie u siebie jednak półroczna przerwa z powodu braku internetu to dużo.. wszystko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.08.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Aniu ogrod to "konik" mojego meza. U nas jeszcze wiele do zrobienia tak jak i u Ciebie . Co do polrocznej przerwy to pamietam jak zniknelas z powodu braku netu, potem mialas kilka wpisow od znajomych ale juz jestes i sie ciesze, bo czytam "Nasze poddasze" co wieczor ale sie nie udzielam na pismie, bo zazwyczaj jestem tak zmeczona, ze mam tylko sile na czytanie, na pisanie juz sil brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 ja też tak robię wszystko przelecę, żeby być w miarę na bieżąco, ale nie wszędzie piszę, bo na to już często czasu brakuje a teraz znów będzie jeszcze trudniej.. przy noworodku i małym dziecku to nie wiem, czy wogóle zdążę komputer włączyć ale będę miała taką radość w domu... i już czuję, jak z dnia na dzień rośnie we mnie miłość do następnego dzieciątka i coraz bardziej obdarzam nią Dawidka, bo bardzo się boję, żeby nie czuł się odtrącony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Z niecierpliwością czekam na fotkę z wrzosami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 czekam na zdjęcia z ogródka.. bo bardzo lubię takie fotki czasem tak bywa, że coś się namiesza w życiu i plany muszą ulec zmianie My już w tamtym roku chcieliśmy wykończyć sypialnię i salon, a nie wiem czy uda sie to nam w tym roku zrobić... ale zawsze cieszy fakt, że juz coś jest zrobione na zdjęcia firanek też czekam sama jestem na etapie wymieniania na nowe (bo już mi sie znudziły te co mam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 05.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cześć Magda !!Bardzo jestem ciekawa na jakie firanki się zdecydowałaś. Ja jestem jeszcze przed wyborem.Osatnio uzupełniłam trochę kuchnie i mam okap i piec i piekarnik. Bieżace prace zajmuja nam mnóstwo czasu ,drzewo do kominka porąbać. A teraz jak się szybko ciemno robi to ledwo się ruszam usypiam przed kominkiem ledwo do sypialni dochodzę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Aniu firanki musza nabrac mocy urzedowej , a zdjecia musze wrzucic do fotosika, a strasznie wolno u mnie to dziala, a ja teraz mam w pracy teki zapiernicz, ze wieczorkiem nie wiem jak sie nazywam . Ale wkrotce sie poprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Wlasnie spotkal mnie zaszczyt - naleze juz do ELITY forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Cześć Magda !! Bardzo jestem ciekawa na jakie firanki się zdecydowałaś. Ja jestem jeszcze przed wyborem.Osatnio uzupełniłam trochę kuchnie i mam okap i piec i piekarnik. Bieżace prace zajmuja nam mnóstwo czasu ,drzewo do kominka porąbać. A teraz jak się szybko ciemno robi to ledwo się ruszam usypiam przed kominkiem ledwo do sypialni dochodzę. Pozdrawiam Czesc Moniczko! Co do firanek to napisalam post wyzej. A Tobie powinno sie dostac , ze jeszcze nie pokazalas zdjec z piecem i okapem. Mam nadzieje, ze sie poprawisz . Czy Ty tez w swoim irysku czujesz sie tak jak my tzn. my sie czujemy jak bysmy byli wiecznie na wczasach mieszkajac w naszym domku (a mieszkamy juz 9 msc.). Najchetniej bysmy nie jezdzili do pracy, a zakupy robili raz w miesiacu tak nam tu dobrze, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Hejka!!!! jak czytam w dzienniku, ze narazie tego nie uda Wam się zrobić i tego i wdzę to jakbym czytałam o sobie. Mi też żal, że nie mam już powykanczane...... ale po przemysleniu zdałam sobie sprawę, że kazdy drobiazg, który uda mi sie kupić to cieszy niesamowicie. Podbitkę koeldzy męża robią za grosze, bo gdyby nie oni to byśmy też czekali do wiosny aby sami się tego podjąć. pozdrawiam i czekam na kolejne fociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 magpie101 gratuluje wejścia do Elity Forum! Jak tam firanki? Nabrały już mocy i doczekały się fotek? Czekamy na nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 24.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 NO Magda rodzina CI się powiększa !!!Bardzo jestem ciekawa twoich firanek, wiem wiem ja też wrzuce fotki pieca jutro obiecuje. Jeśli chodzi o firanki dalej mam mętlik w głowie. Nie wiele sie u mnie zmieniło a dni sa takie krótkie szybko usypiam i tyle ztego dnia.Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 25.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam witam zajrzałam do Twojego dziennika przypadkowo a tu taka niespodzianka. Mamy takie same drzwi wejściowe i sznaucerki miniaturowe. Domek super. Niech mieszka się Wam ciepło, miło i szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.11.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 magpie101 gratuluje wejścia do Elity Forum! Jak tam firanki? Nabrały już mocy i doczekały się fotek? Czekamy na nie! TomKa firanki mocy juz nabraly i w koncu wisza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.11.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 NO Magda rodzina CI się powiększa !!! Bardzo jestem ciekawa twoich firanek, wiem wiem ja też wrzuce fotki pieca jutro obiecuje. Jeśli chodzi o firanki dalej mam mętlik w głowie. Nie wiele sie u mnie zmieniło a dni sa takie krótkie szybko usypiam i tyle ztego dnia. Pozdrawiam Monika Moniko i gdzie te obiecane zdjecia pieca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.11.2008 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witam witam zajrzałam do Twojego dziennika przypadkowo a tu taka niespodzianka. Mamy takie same drzwi wejściowe i sznaucerki miniaturowe. Domek super. Niech mieszka się Wam ciepło, miło i szczęśliwie Bardzo dziekuje za odwiedziny w dzienniku i zyczenia ! Co do drzwi to latem jak sie nagrzeja od slonca w upaly jest klopot z ich zamykaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 01.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 witam witamDziękuję za miłe słowa.odnośnie pytań w moim dzienniku budowy to:na cokołach jest już położony marmurit ten brązowy kolorek, na taras i na wierzchnią powierzchnię muraków na tarasie pewnie jakaś płytka. pozdrawiam ciepłoAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 magpie bardzo mi się podobają firanki, chociaz najbardziej te u syna. Prosze napisz gdzie kupowałaś te firanki i materiał na zasłonki. Czy ktoś Tobie uszył tak żeby specjalnie wisialy na tych kołach? Opisz mi dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 magpie bardzo mi się podobają firanki, chociaz najbardziej te u syna. Prosze napisz gdzie kupowałaś te firanki i materiał na zasłonki. Czy ktoś Tobie uszył tak żeby specjalnie wisialy na tych kołach? Opisz mi dokładnie. Aga material kupowalam z metra i w tym sklepie gdzie kupilam od razu mi szyli na podstawie podanych wymiarow. Koleczka sa plastikowe zlote lub srebrne o roznych srednicach, w firankach wyciela pani otwory, obszyla i nabila koleczka. Pierze sie firanke razem z koleczkami. Tylko te koleczka nabijaja cene firanki, bo licza sobie od sztuki, a u mnie wyszlo 16 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.12.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no, śliczne te firanki u syna właśnie te koła dają najwięcej, ale te w kuchni... cud miód normalnie śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts