kawika 27.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 magpie twój ulubieiec będzie w koljcu ale tylko wtedy gdy będzie trzeba wszystko okrutnie niszczy nie martw się w nocy latac będzie a i w dzień mu otwartej przestrzeni nie braknie buźka dzięi że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 kastracje. Nasz Lucek jak sie najeadl jak byl maly to znikal na 2-3 godziny, a Czesiek trzyma sie domu, a w domku nie broi tak jak Lucjan tylko z kolan nie schodzi. Jest grzeczny i boi sie wielu odglosow, zaraz sie kuli bidulek - pewnie ktos mu krzywde zrobil. masz identycznie jak ja! Gązula to istna przylepa, lgnie do człowieka a Klarisia tylko na jedzonka przychodzi on i teraz coraz częściej na noc wraca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.09.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Madziu ale prześliczny jest Czesio:)U Was będzie miał baaardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 28.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 To kotek jak rozumiem,zostaje z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.10.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Hallo,przywitać się przyszłam;)A gdzie gospodyni się podziewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ojej jakie fajne zdjątko mojego ulubionego Leosia. Te oczy ma zawsze takie niewinne. Super tam u WAS zrobiło się wookoło domku, te drzewka szybciutko rosną. Magpie Czesław to słodki kociak, ja od ok. 2 miesięcy mam kotka -Kubę i jest o wiele weselej w domu. Nasz kot wychodzi na zewnątrz, tam biega do piasku -tego szarego, gdy stała kuwetka z grysikiem, to jak mu sie podobało to wskakiwał, aż pewnego dzionka była ulewa i zacinał deszcz a grysik napęczniał w kuwetce. Nie kupowałam, bo biega nadal do piachu. Też jak go wzięłam od sąsiada to był chudzinką. Uwielbia z nami spać. Taki panicz i jest bardzo towarzyski, dzisiaj wszedł po drabince na strych do Miśka, tylko zejść się bał i strasznie mnie wołał, kiedy usłyszał mój głos na dole, jak wróciłam z pracy i krzyczałam do Miśka, który docieplał strych. Uciekam Magpie bo jutro raniutko wstaję. Trzymaj sie cieplutko w te chłodne dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 14.10.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Czesiek jest cudny! uwielbiam koty i zastanawiam sie ciągle nad towarzystwem dla Gizma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 oj cudny ten Czesio, cudny!!! .....poluje na Wasze rybki w oczku wodnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 18.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Czesław...super gość...a jak znosi Leona? nasza Tośka pewnie by go ostro poturbowała i dlatego nie możemy mieć takiego przyjemniaczka:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 A Ty gdzie znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 21.11.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 magpie, całe wieki mnie nie było. Nawet zalogować się nie umiałam, ale przyszłam odwiedzić moje ulubione wątki. Pięknie i zielono było u Ciebie latem. Czesio słodki. Tylko gdzie Ty teraz?Pozdrawiam ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Zaglądam i mam nadzieję, że u siebie też się odezwiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 tak jak ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.11.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ale ogrodowo się rozwinęłaś koleżanko Magpi, ho, ho, jest co oglądać tam u Ciebie:) Może zima znowu przyciągnie Cię do forum tak jak mnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ale zaniedbalam swoje komentarze, ze az wstyd . Nadulko Czesiek zostaje, jest z nami juz prawie 3 msc. i jest bardzo grzeczny. taka ja & taki on czytalam o Waszym kotku, tez fajniutki. Katarina Ols Ty sie nie zastanawiaj tylko zrob sobie prezent pod choinke w postaci kota . kala67 Czesiek na rybki nie poluje, bo za grzeczny jest ale lucek jak nie bylo mrozu to ciagle "byl na rybach" (smierdzial rybami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Trompe I`oeil nasz Czesiek na poczatku panicznie bal sie psow, teraz juz Emila ciagle zaczepia, a do Leoska podchodzi tak na o,5 metra jak on lezy. Leos ma go w nosie, z Luckiem jak byl maly bawili sie fajnie czyli bral go w paszcze i mietolil, potem z Lucka sciekala slina (Lucek lubil to mietolenie) . DarioAs jestem, jestem tylko jakos mi nie podrodze do moich komentarzy , no ale Ciebie tez dlugo nie bylo na forum. TomKa juz sie martwilam, gdzie tak dlugo sie podziewalas? Akuś zagladam regularnie na forum tylko od zmian w kwietniu mniej pisze, bo jakos to forum mi nie pasuje, nawet zdjec do dziennika nie chce mi sie wklejac. Renka Grabow witaj w moich progach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Oj długo, długo Pochłonął mnie ogród w tym sezonie bez reszty. Połowę ogrodu przerobiłam, postawiliśmy garaż, powstały nowe rabaty, zrobiliśmy elewację, trochę wakacje, trzy razy szpital... I tak zleciało. Ale już jestem Widzę, że nie tylko ja wzbogaciłam się o kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.12.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Madziu cudny ten zwierzyniec:) I już tak świątecznie u Ciebie:) paszteciki wyglądają apetycznie..mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.12.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Paszteciki wyglądają bardzo apetycznie i pewnie takie są Mojej córci bardzo podoba się fotka ,z kotkiem i pieskiem,tylko martwiła się czy ten kotek nie spadnie:) Super zwierzaki,one wnoszą tyle radości dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts