magpie101 15.02.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kasiu niestety nie pomoge Ci w sprawie siatki i foli, bo kupowal mi to murarz. Niestaty faktury na to nie mam, wiec nie dysponuje zadna nazwa. Widze, ze u Ciebie prace budowlane ida pelna para. Moniko moge cie pocieszyc, ze mi tez nic sie nie chce w zwiazku z ta pogoda, na budowie bylam ostatnio w poniedzialek rano, maz jest codziennie i zdaje mi relacje. U nas na dzialce jest strasznie mokro, wiec nie ciagnie mnie tam. Co do wykonczeniowki to jeszcze za niczym nie jezdzilam - pogoda mnie dobija no i topniejaca w zastraszajacym tempie transza. Cos mi sie wydaje, ze wielu rzeczy nie wykonczymy, wprowadzimy sie i mieszkajac bedziemy wykanczac w miare naszych mozliwosci finansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 16.02.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja też mam taką świadomość że w trochę nie wykończone się wprowadze a na pewno taras zostawimy na potem zresztą sama nie wiem co jeszcze na potem zostawić.U mnie też miękko strasznie jak widzę deszcz to mam dreszcze .A w każdy weekend lubię tam jeżdzić ale jak pada to po co i wtedy mi strasznie żal.Oby wiosna była słoneczna to nadrobimy stracony czas.Ale jak tu spokojnie czekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 16.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 O rany sprawdzałam ceny okapów wysepkowych jeszcz dochodzę do siebie to co są ładne naprawde są tak drogie że szok kwoty były od 25.000,00 do 1.500,00 tylko te tańsze są nie bardzo ładne bez szybki .czy ktoś kupował już okap wysepkowy i moż eudzielić porady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 16.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 http://photos.allegro.pl/photos/400x300/16/1646/164683/16468309/164683098taki okap oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.02.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj Magdo, witajcie dziewczyny. Magdo, odprawiłaś Podgórskiego ? Pisałaś, że on miał ci robić tynki. Nie moge się doczekać rozpoczęcia, a on sie nie odzywa. Pogoda się nie przejmujcie, w prognozach wiosna ma być sucha i ciepła, a w maju spodziewane są temperatury powyżej średniej... Pozdrawiam. Natalia. P.s. Magdo, w hurtowni KUBOT jest b. duży wybór kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 22.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 U nas dzisiaj jest biało mam nadzieje że jest to pożegnanie zimy .I więcej jej nie będzie.kurcze Magda teraz myślę o tytch słupach cały czas.Tak mało wpisów jest ostatnio !!!!!W jeszcze jednym Irysie widziałam takie słupy jak ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 22.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Madziu a parapety są ekstra . Mam już wykusz zrobiony i nie wiem jak wygląda w sobotę tam zajadę zrobię zdjęcia .Trochę się denerwuje jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.02.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Co do slupow to jesli inni tak maja to sie nie martw na pewno bedzie ok. Moze my mamy po prostu upierdliwego kierownika . A parapety mi tez sie bardzo podobaja. Czekam na zdjecia twojego iryska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 23.02.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Madziu my stawiamy ścianki ,wczoraj Rafał wołał mnie żebym zatwierdziła jak wykombinował pokoik na komputer .Wyjdzie fajnie trochę zmniejszyłam pokój nr 3 na projekcie ale będzie dobrze.Rano Rafał mówi idę dalej stawiać ten labirynt istotnie tak to narazie wygląda . Jutro zrobię zdjęcia i w poniedziałek wkleje. No i instalator O.C. wreszcie dzisiaj zawitał . Także ogrzewanie sie będzie dzisiaj robić .No ale wodę dopiero na jesień ( wrzesień) nam podłączą troche mnie to dołuje ale cóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Magpie czy mnie dawno u ciebie nie było czy macie strasznie szybkie tempo Jestem pod wrażeniem Bardzo mi sie podoba wasz Irysek jest super Tak trzymać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.02.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 andrzejko to chyba Ciebie dawno u mnie nie bylo . Ja odwiedzam Twoj dziennik regularnie jak tylko zobacze nowy wpis, z tym ze ostatnio cos mi sie obijasz i malo piszesz, a Twoj dziennik jest jednym z moich kilku ulubionych. Co do tempa to bysmy chcieli na lato sie wprowadzic ale nie wiem czy damy rade, chodzi tutaj glownie i finanse. Przed rozpoczeciem budowy planowalismy wprowadzic si do calkowicie wykonczonego i umeblowanego domku ale teraz juz wiem, ze jest to niemozliwe. Bedziemy podobnie jak Ty mieszkac i wykanczac. Ale pocieszam sie , ze jak sie mieszka i ciagle cos dokupuje i wykancza to chyba bardziej cieszy kazdy nowy zakup do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Życzę zatem sprawnego wykańczania domku Plany plana mi a życie inaczej układa scenariusz, zwaszcza jeśli chodzi o wydatki. My już teraz widzimy ile nieprzewidzialnych wydatków napotkaliśmy na swej drodze, a gdzie tu do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 26.02.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witaj Madziu!!Zdjęcia zrobiłam , jutro wrzucę trochę .A wczoraj byłam w Swarzędzu po stelaż do toalety.Nie kupiliśmy bo nie mogliśmy się zdecydować jakiej firmy kupić niby zdecydowaliśmy się na geberit ale cały czas staliśmy i głowa nas bolała.W końcu stwierdziliśmy że kupimy we Wrześni ze względu na gwarancje jednak co na miejscu to na miejscu.Rany a to tylko stelaż a co z resztą zakupów . Mam nadzieję że pogoda będzie już bardziej wiosenna niż zimowa i będzie można koło domku coś robić. A co do wykończeniówki to nie martw się każdy chyba tak przedzie na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 27.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A teraz prześle mój rzygaczhttp://images21.fotosik.pl/31/1f350de8f720a55bmed.jpghttp://images22.fotosik.pl/4/2e2d6760131b129cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 27.02.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 http://images21.fotosik.pl/31/c8b0e38387cfd3cbmed.jpg To jest trochę zmieniony pokój nr 3 to widok z łazienki http://images22.fotosik.pl/4/ffd1a87a61e87db4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 27.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 http://images22.fotosik.pl/4/3b190bb2a3933ba7med.jpg a to pokoik na komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 01.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Madziu co tam na budowie czy kominek już kupiłaś i jaki , jakiej mocy bo tyle ich jest że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 02.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj nie wiem nikt nie pisze co u was na budowie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 O kurcze pierwszy raz widze taki rzygacz Fajowy jest Magpie zamiueszkac w wykończonym i umeblowanym całkowicie domu to czysta rozpusta czego ci zycze z całego serca Co do obijania sie to nie ma wpisów bo nic budowlanego sie nie dzieje u nas i tyle Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blady00 03.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 WitamNapisz proszę co to za parapety jaki materiał jaka cena pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts