Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

Kasiu niestety nie pomoge Ci w sprawie siatki i foli, bo kupowal mi to murarz. Niestaty faktury na to nie mam, wiec nie dysponuje zadna nazwa. Widze, ze u Ciebie prace budowlane ida pelna para.

Moniko moge cie pocieszyc, ze mi tez nic sie nie chce w zwiazku z ta pogoda, na budowie bylam ostatnio w poniedzialek rano, maz jest codziennie i zdaje mi relacje. U nas na dzialce jest strasznie mokro, wiec nie ciagnie mnie tam. Co do wykonczeniowki to jeszcze za niczym nie jezdzilam - pogoda mnie dobija no i topniejaca w zastraszajacym tempie transza. Cos mi sie wydaje, ze wielu rzeczy nie wykonczymy, wprowadzimy sie i mieszkajac bedziemy wykanczac w miare naszych mozliwosci finansowych.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też mam taką świadomość że w trochę nie wykończone się wprowadze a na pewno taras zostawimy na potem zresztą sama nie wiem co jeszcze na potem zostawić.U mnie też miękko strasznie jak widzę deszcz to mam dreszcze .

A w każdy weekend lubię tam jeżdzić ale jak pada to po co i wtedy mi strasznie żal.Oby wiosna była słoneczna to nadrobimy stracony czas.

Ale jak tu spokojnie czekać!!!

Witaj Magdo, witajcie dziewczyny. :)

Magdo, odprawiłaś Podgórskiego ? Pisałaś, że on miał ci robić tynki. Nie moge się doczekać rozpoczęcia, a on sie nie odzywa. :evil:

Pogoda się nie przejmujcie, w prognozach wiosna ma być sucha i ciepła, a w maju spodziewane są temperatury powyżej średniej...

Pozdrawiam. Natalia.

P.s. Magdo, w hurtowni KUBOT jest b. duży wybór kafli.

Madziu my stawiamy ścianki ,wczoraj Rafał wołał mnie żebym zatwierdziła jak wykombinował pokoik na komputer .

Wyjdzie fajnie trochę zmniejszyłam pokój nr 3 na projekcie ale będzie dobrze.

Rano Rafał mówi idę dalej stawiać ten labirynt istotnie tak to narazie wygląda .

Jutro zrobię zdjęcia i w poniedziałek wkleje.

No i instalator O.C. wreszcie dzisiaj zawitał . Także ogrzewanie sie będzie dzisiaj robić .

No ale wodę dopiero na jesień ( wrzesień) nam podłączą troche mnie to dołuje ale cóż .

andrzejko to chyba Ciebie dawno u mnie nie bylo :p . Ja odwiedzam Twoj dziennik regularnie jak tylko zobacze nowy wpis, z tym ze ostatnio cos mi sie obijasz :wink: i malo piszesz, a Twoj dziennik jest jednym z moich kilku ulubionych.

Co do tempa to bysmy chcieli na lato sie wprowadzic ale nie wiem czy damy rade, chodzi tutaj glownie i finanse. Przed rozpoczeciem budowy planowalismy wprowadzic si do calkowicie wykonczonego i umeblowanego domku ale teraz juz wiem, ze jest to niemozliwe. Bedziemy podobnie jak Ty mieszkac i wykanczac. Ale pocieszam sie :roll: , ze jak sie mieszka i ciagle cos dokupuje i wykancza to chyba bardziej cieszy kazdy nowy zakup do domku.

Witaj Madziu!!

Zdjęcia zrobiłam , jutro wrzucę trochę .A wczoraj byłam w Swarzędzu po stelaż do toalety.

Nie kupiliśmy bo nie mogliśmy się zdecydować jakiej firmy kupić niby zdecydowaliśmy się na geberit ale cały czas staliśmy i głowa nas bolała.

W końcu stwierdziliśmy że kupimy we Wrześni ze względu na gwarancje jednak co na miejscu to na miejscu.

Rany a to tylko stelaż a co z resztą zakupów .

Mam nadzieję że pogoda będzie już bardziej wiosenna niż zimowa i będzie można koło domku coś robić.

A co do wykończeniówki to nie martw się każdy chyba tak przedzie na styk.