Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich budujących a właściwie budujące Iryska :D bo te widzę są siłą napędową większości budów.

Przeglądam Twój dziennik od dłuższego czasu i uważnie studiuję wszystkie komentarze. Wasze budowy posuwają się w kosmicznym jak dla takiego laika jakim je jestem, tempie. Mam nadzieję, że u nas też tak pójdzie :oops:

My dopiero podpisaliśmy pierwszy akt notarilany - warunkowy bo Agencja musi się wypowiedzieć, ale w 100% jesteśmy zdecydowani na Iryska. W międzyczasie pracujemy już nad dokumentacją. Chcielibyśmy ruszyć wczesnym latem, ale czas pokaże. Myślę nad drobnymi zmianami, chociażby nad poszerzeniem łazienki. Zmieniałyście coś w układzie łazienki?

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

Inkka

http://images22.fotosik.pl/83/0424fe4e559136bcmed.jpg

To jest płytka struktura podobna do drzewa ma lekki połysk i bardzo mo sie podoba .

POLCOLORIT z Piechowic ale nie wiem gdzie moge ją dostać. kosztuje 63,30 zł/m2 w Castoramie ale niestety nie było tyle ile potrzebuje , moż ektoś wie czy w wielkopolsce można ja dostać.Będę wdzięczna za podpowiedź.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Inkko przepraszam, ze dopiero dzisiaj odpowiadam :oops: ale wczesniej bylam strasznie zagoniona. W ukladzie iryska nic nie zmienialismy poza likwidacja kominka, z kuchni do salonu nie ma barku tylko wielkie przejscie, i szafa w holu na wprost wiatrolapu w projekcie jest w holu, a my zrobilismy jej scianke tak, ze bedzie ona w sypialni numer 3 wg projektu.

Lazienki nie powiekszalismy, bedzie w niej tylko wanna, a w pomieszczeniu numer 9 wg projektu zrobimy pralke i prysznic. Kotlownia bedzie w budynku obok domu. Gdybysmy nie budowali budynku gosp. to kotlownie zrobilibysmy na koncu garazu, bo jest on strasznie dlugi. Tam tez by trzeba bylo zrobic komin. Pozdrawiam.

• 2 weeks później...

Magdo HEJ wiem że jesteś zajęta aranżacją wnętrza ale naprawde zaniedbujesz swój dziennik. Mało fotek dajesz i w ogóle nudno teraz na forum.

Wszyscy zabiegani.Niby rozumiem ale tak mało niusów na tej stronie ..........czekam na wpisy .

U mnie cóż prąd jest wczoraj nawet zauważyłam że wodę zaczynają rozprowadać ale kiedy skonczą trudno powiedzieć.Ogólnie wychodzą już mi efekty szybkiego budowania ...niestety ściany puszczają wilgoć no cóż ....łazienkę mam prawie umeblowaną i czekam za drzwiami i płytkami a co was......piszcie ......

• 2 weeks później...