monika35 03.01.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 NO pięknie Ci poszła ta reklamacja naprawde i tak wszystko powinno działać.naprawde człowiek przynajmniej się czuje jako klient a nie klient byle kupił a reszte maja gdzies.To co jeszcze dwa tygodnie i przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.01.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja juz bede spac tam za kilka dni jak zamontujemy pierwsze meble i wieczorkami powoli sobie posprzatam, bo ciagle wychodzi kurz. A reklamacja faktycznie mi sie udala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 03.01.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 koniecznie napisz jak s bedziesz przeprowadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 04.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Widze Madga Że koncepcja się zmienia w kuchni naprawde jestem bardzo ciekawa jak wygląda.Ja dzisiaj oglądam dalej te piece i oglądam i najgorzej z tym okapem a bardzo bym chciała od razu wszystko mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 04.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dziękuję pięknie za odpowiedź zastanowimy się i może też zabierzemy się z mocowanie płyt wcześniej.. trochę by to nam roboty przyspieszyło powodzenia przy przeprowadzce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 magpie rozumiem Was dobrze z tym dołkiem My mieszkamy w naszym domku od 24 listopada. Musieliśmy się już wprowadzić ze względu na ... syna i ... zmęczenie materiału (czyli nas). Dziecka prawie nie widywaliśmy co odbijało się na wszystkich. A byliśmy już tak zmęczeni że szok. Najlepsze jest teraz. Do zrobienia jest jeszcze trochę (tzn. salon, kominek, hole pomalować, dokończyć łazienkę), ale teraz już na spokojnie, bez pośpiechu. I wszyscy jesteśmy razem Powodzenia i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 28.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Hallo Madziu,głowa do góry jesteście tak daleko, myślę że co drugi forumowicz chciałby być tam gdzie Wy ,wprowadzicie się i o wszystkim zapomnisz, a przed nami jeszcze strasznie długa droga a do wiosny daleko !! pozdrowienia dana s ps.na wielkanoc będzie wspaniale kwaituszki ,słonce- uśmiechnij się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Aga ja tez juz marze o przeprowadzce, bo prawie sie nie widzimy, a na budowe jezdze kilka razy dzienni i juz mnie to wszystko wykancza. Z drugiej strony chce w miare wszystko powykanczac, bo jak juz zamieszkamy to pewnie nic nie tkniemy przez pierwsze pol roku. Masz moze swoj dziennik? dana1s dzieki za wsparcie! Dopiero jak sie odezwalas to dojrzalam Twoj dziennik, bede na pewno czytac i prosze o wpisy regularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Magpie faktycznie juz kończycie. I kuchnie juz macie Bardzo ładna. Fajnie Wam wyszła. Ja bedę mieć całkiem inna ale Wasza mi się podoba bo jest dobrze pomyślana, ciekawa, niebanalna i ładnie wykonana Doceniam to No to bedę obserwować dalsze postępy i wyczekiwać dnia kiedy się wprowadzicie Teraz to sie zabieraj do roboty bo ja lubię popędzać i podobno upierdliwa bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 30.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 pozdrawiam cieplutko i gratuluje domku ... podoba mi sie bardzo i zazdroszcze wam troszeczke bo daleko mi jeszcze do tego etapu budowy ...mam pytanie jak sprawuja sie plytki w salonie i kuchni bo mam w planach cos podobnego...no i wprowadzajcie sie wreszcie to bedzie parapetówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.02.2008 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Co do plytek to nie widac na nich odbitych psich lap i to jest najwazniejsze. Te salonie maja strukture drzewa, a w kuchni sa w maziaje, dobrze sie je myje - polecam. mayland juz od dzisiaj zabralam sie do roboty - czyli za sprzatanie, mysle ze w ciagu 2 tygodni zamieszkamy, fotki i relacje beda na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 02.02.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Fajnie się czyta że syn zaangażowany w budowe ,u mnie była wojna na pokoje który lewy ,a który prawy ,obecnie spokój a chłopcy dziennie rysują jak sobie je wyobrażają mały(4 lata)chce łóżko piętrowe w kształcie zamku a starszy(7lat) w kształcie promu z lego star wars i co ja z tym pocznę......... Piękną macie kuchnie bardzo podoba mi się kolor frontów,no i układ w 100% przemyślany .Jak w bajce . Pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 08.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witaj.Bardzo fajnie się czyta Wasz dziennik.Jeśli mogę coś podpowiedzieć?Ja też będę miała problem z telefonem a rozwiązuję go tak:internet biorę w iPlusie a telefon też w plusie na abonament bo są tańsze rozmowy niż na kartę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.02.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 witaj lutca! a mozesz mi napisac czy telefon w plusie, a internet w iplusie to ta sama firma? wybacz pytanie ale jestem zielona w tym temacie. coprawda dowiadywalam sie o internet w plusie ale maja tam limity przesylu danych i to mnie troche przeraza. za tydzien przeprowadzka, a ja jeszcze nie mam zalatwionego netu , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 09.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witaj!Telefon w plusie i internet w iplus to ta sama firma. przy modemie( za 1 pln ) na komputer stacjonarny abonament 60 pln - do 1,8 Mb/s 110 pln - do 7,8 Mb/sMy mamy w tej chwili przesył 1 Mb/s i wystarcza.Zresztą jeżeli zawiera się umowę na telefon i internet to trzeba negocjować.http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/ zresztą sama zobacz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 14.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Magda muszę ci powiedzieć że też internet mam w iplusie !!!Ten sam abonament co lutca ci pisała 60z ł Mieszkasz już ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.02.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Juz prawie mieszkam.... Dzisiaj bedzie ostatnia noc na starym, a jutro pierwsza wspolna z rodzinka na nowym ! Jestem wykonczona, codziennie zaraz po pracy jade sprzatac, a wracam okolo 1 w nocy. rano jestem nieprzytomna (w ciagu dnia zreszta tez). moniko, a mozesz napisac mi cos o limitach danych, bo slyszalam, ze jak sie je przekroczy to sa duze doplaty. Czy Ty masz takie doplaty? Bede wdzieczna za odpowiedz, na starym mieszkaniu mam net do soboty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.02.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Życzę powodzenia i radości w Nowym Domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IHMATA 19.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Super ,że już mieszkacie,w końcu się doczekałaś !!!POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.02.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 miłości, radości, szczęścia, ciepełka rodzinnego -magpie101 życzę!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts