Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojej tyle dostalam gratulacji z okazji przeprowadzki, a wcale o tym nie wiedzialam - nie dostaje powiadomien poczta o tym, ze w moich komentarzach sa nowe wpisy :evil: :evil: :evil: ! W pozostalych tematach jest ok tylko moje komentarze cos szwankuja.

Dziekuje Wam bardzo za gratulacje! Mieszka sie cudnie! Jak troche odsapne to powklejam zdjecia, pozdrawiam wszystkich!

Bardzo fajne masz mebelki Magpie, bardzo oryginalne. Podoba mi się też pomysł z obłożeniem płytkami słupka w salonie. Też myślałam, żeby go jakoś wyeksponować. Jeszcze nie zaczeliśmy budowy a ja już w myślach urządzam pokoje, myślę o kolorach ścian i o tym jakie płytki będą na podłogach. Czy to normalne? :D :D

http://images31.fotosik.pl/188/a8d9eae5943016dd.gif

Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości.

Wesołych Świąt

Dana S

• 2 weeks później...
Witaj, szczęściaro!

Co to za cudne meble masz w salonie i jadalnie? Skąd....

Magdo, ja jestem dalej niż bliżej. Zaczęłam kłaść kafelki, roboty multum -nie wiem czy wystarczy mi pieniędzy, już zaczynamy myśleć o kredycie...

Gorąco pozdrawiam Natalia

Czesc Natalio! Meble w salonie niestety kupione.

Jak juz kladziesz plytki to jestes blizej konca niz poczatku :p .

Co do kasy to ile by sie nie mialo to zawsze zabraknie! Pozdrawiam cieplutko.

Twój komentarz u mnie zaprowadził mnie tutaj :)

Ładnie mieszkasz, tak domowo i przytulnie...

Mam pytanie o stół w jadalni bo widzę, że mieszczą sie przy nim 3 krzesła przy dluższym boku... Jakie ma wymiary?

Wymiary stolu 230/100.

• 2 weeks później...