dana1s 22.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 GRATULACJE !!!SZCZEŚCIA,RADOŚCI I ZADOWOLENIA Z IRYSKA ŻYCZY DANA1SPS.MAM NADZIEJĘ ,ŻE JA TEŻ DOCZEKAM TAKIEJ CHWILI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 GRATULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.03.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Gratulaski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.03.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ojej tyle dostalam gratulacji z okazji przeprowadzki, a wcale o tym nie wiedzialam - nie dostaje powiadomien poczta o tym, ze w moich komentarzach sa nowe wpisy ! W pozostalych tematach jest ok tylko moje komentarze cos szwankuja. Dziekuje Wam bardzo za gratulacje! Mieszka sie cudnie! Jak troche odsapne to powklejam zdjecia, pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 czekamy, czekamy na fociaki aż ciekawość nas zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mag Ty juz mieszkasz! Gratulacje! Ale przytulnie u Ciebie. Tez mam nadzieje ze jak zamieszkamy dopadnie nas zasypianie na kanapach. Zwlaszcza, ze ostatnio niewyspana chodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 12.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Bardzo fajne masz mebelki Magpie, bardzo oryginalne. Podoba mi się też pomysł z obłożeniem płytkami słupka w salonie. Też myślałam, żeby go jakoś wyeksponować. Jeszcze nie zaczeliśmy budowy a ja już w myślach urządzam pokoje, myślę o kolorach ścian i o tym jakie płytki będą na podłogach. Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IHMATA 16.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Madziu!!!!Super urządzony domek,a te meble w salonie cudo.Podsunęłaś mi pomysł jak urządzić pomieszczenie gospodarcze.Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.03.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT WNIEBOWSTĄPIENIA PAŃSKIEGO!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.03.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/188/a8d9eae5943016dd.gif Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Wesołych Świąt Dana S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witaj, szczęściaro! Co to za cudne meble masz w salonie i jadalnie? Skąd.... Magdo, ja jestem dalej niż bliżej. Zaczęłam kłaść kafelki, roboty multum -nie wiem czy wystarczy mi pieniędzy, już zaczynamy myśleć o kredycie... Gorąco pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Twój komentarz u mnie zaprowadził mnie tutaj Ładnie mieszkasz, tak domowo i przytulnie... Mam pytanie o stół w jadalni bo widzę, że mieszczą sie przy nim 3 krzesła przy dluższym boku... Jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witaj, szczęściaro! Co to za cudne meble masz w salonie i jadalnie? Skąd.... Magdo, ja jestem dalej niż bliżej. Zaczęłam kłaść kafelki, roboty multum -nie wiem czy wystarczy mi pieniędzy, już zaczynamy myśleć o kredycie... Gorąco pozdrawiam Natalia Czesc Natalio! Meble w salonie niestety kupione. Jak juz kladziesz plytki to jestes blizej konca niz poczatku . Co do kasy to ile by sie nie mialo to zawsze zabraknie! Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Twój komentarz u mnie zaprowadził mnie tutaj Ładnie mieszkasz, tak domowo i przytulnie... Mam pytanie o stół w jadalni bo widzę, że mieszczą sie przy nim 3 krzesła przy dluższym boku... Jakie ma wymiary? Wymiary stolu 230/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Bardzo, bardzo dziekuje wszystkim za zyczenia swiateczne! Dopiero teraz zaowazylam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Madziu!!!!Super urządzony domek,a te meble w salonie cudo.Podsunęłaś mi pomysł jak urządzić pomieszczenie gospodarcze.Pozdrwiam I jak tam Aniu, pomieszczenie gospodarcze zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IHMATA 08.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jeszcze niestety nie ,facet nie dojechał jeszcze do mnie bo ma dużo zamówień.Jak coś będę miała to napiszę do Ciebie.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euro 19.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 czy można prosić o podanie kosztów stanu surowego zamkniętego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.04.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wiadomosc poszla na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts