magpie101 17.12.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 magpie101 śliczny dom i tak u Ciebie przytulnie. Jak sie ogląda pierniczki, to aż zapach można poczuć.Mam nadzieje, że w przyszłym roku świeta bedziemy równiesz spedzać we własnym domku. Ciekawie wygląda ścianka oklejona cegiełką. Masz moze fotkę z bliska? Pozdrawiam Fotke zrobie z bliska i wkleje. tez jestem z okolic Wroclawia , a co do swiat to sa to nasze pierwsze w nowym domku - strasznie sie ciesze, emocje z tym zwiazane nie do opisania! Wszystkim zycze aby tego mogli doswiadczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Bardzo przyjemny domek , szczególnie kuchnia przypadła mi do gustu i jej spora powierzchnia. Faktycznie czarny okap bardzo dobrze się komponuje z meblami. A pierniczki wyglądają niezwykle smakowicie Ale i tak najbardziej spodobał mi się Wasz zwierzyniec. Mi też się marzy kot do kompletu, ale muszę do tego namówić męża i wytłumaczyć to jakoś psu Pozdrawiam Co do kota to poczytaj sobie tutaj http://forum.muratordom.pl/czy-da-sie-wychowac-kotka,t138637-60.htm jakie mam z nim przeboje (ale i tak bym go nie oddala). Najlepiej jak bys kotka sprowadzila do domku poki jeszcze piesio jest mlody, beda sie razem chowac. U nas kot rzadzi psami (i tym malym 9-cio kg i tym duzym 100 kg ), a kot wazy 1,8 kg i psy robia co mim kaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ja mam psa od 4 lat, a kota przygarnęłam w tym roku.. i kot rządzi jak był mniejszy, to skakał po Brunie, walczył z jego ogonem ( ), rzucał mu się na brodę (bo to niby sznaucer jest ). Potem nastąpiło wyparcie z legowiska, kot ma pierwszeństwo i do spania i do miski. Bruno to taka doopa wołowa, że se na wszystko pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 17.12.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Co do kota to poczytaj sobie tutaj http://forum.muratordom.pl/czy-da-sie-wychowac-kotka,t138637-60.htm jakie mam z nim przeboje (ale i tak bym go nie oddala). Najlepiej jak bys kotka sprowadzila do domku poki jeszcze piesio jest mlody, beda sie razem chowac. U nas kot rzadzi psami (i tym malym 9-cio kg i tym duzym 100 kg ), a kot wazy 1,8 kg i psy robia co mim kaze. Ja z kotami mam dosyć spore doświadczenie i uwielbiam te zwierzaki. Odkąd moi rodzice mieszkają na wsi, czyli prawie 20 lat, w moim rodzinnym domu nieustannie na stanie są przynajmniej 4 koty (obecnie 3 kotki i 2 koty). Gdy pewnej wiosny, w dość krótkim odstępie czasu okociły się 3 kotki, wszystkich kotów było 18! Na szczęście znaleźli się na nie chętni. Wszystkie koty mieszkają w kuchni, a ich ulubionym miejscem wylegiwania się jest lodówka, ale to miejsce tylko dla tych, które są najwyżej w kociej hierarchii. Miałam już nawet przeznaczonego jednego tegorocznego kociaka, ale trochę już podrósł i moja mama bardzo się do niego przyzwyczaiła i nie chce mi go oddać. Poczekam więc do wiosny, mam nadzieję, że nie będzie za późno a pies jakoś się przyzwyczai do nowego kompana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ja mam psa od 4 lat, a kota przygarnęłam w tym roku.. i kot rządzi jak był mniejszy, to skakał po Brunie, walczył z jego ogonem ( ), rzucał mu się na brodę (bo to niby sznaucer jest ). Potem nastąpiło wyparcie z legowiska, kot ma pierwszeństwo i do spania i do miski. Bruno to taka doopa wołowa, że se na wszystko pozwoli Ja tez mam sznaucera w domu i kot jak ma glupawke (czyli codziennie wieczorem i z rana) to obejmuje szyje psa pazurami wiszac na nim, a pies lata z wiszacym kiotem po domu i patrzy blagalnie zeby mu pomod . Moj sznaucer to tez taka doopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 albo sznacer doopa, albo kot taki zawadiacki... mój się wszystkim interesuje, no i wszystkich zaczepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 17.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 magpie101 śliczny dom i tak u Ciebie przytulnie. Jak sie ogląda pierniczki, to aż zapach można poczuć.Mam nadzieje, że w przyszłym roku świeta bedziemy równiesz spedzać we własnym domku. Ciekawie wygląda ścianka oklejona cegiełką. Masz moze fotkę z bliska? Pozdrawiam Fotke zrobie z bliska i wkleje. tez jestem z okolic Wroclawia , a co do swiat to sa to nasze pierwsze w nowym domku - strasznie sie ciesze, emocje z tym zwiazane nie do opisania! Wszystkim zycze aby tego mogli doswiadczyc. To bardzo miło, że z jednych stron jestesmy. Mam nadzieje,że fotka choinki tez będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Aga, a moze bys wstawila fotke, bo w Twoim albumie nie dopatrzylam sie zdjec kuchni. Obiecuję wstawię. Tylko nie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Aga, a moze bys wstawila fotke, bo w Twoim albumie nie dopatrzylam sie zdjec kuchni. Obiecuję wstawię. Tylko nie dzisiaj. ja też juz ich szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Aga, a moze bys wstawila fotke, bo w Twoim albumie nie dopatrzylam sie zdjec kuchni. Obiecuję wstawię. Tylko nie dzisiaj. No to czekam cierpliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 vanka99 zdjecia choinki beda ale najpierw musimy ja przywiesc ze starego mieszkania, na razie przyjechaly wszystki ozdoby ale choinki jeszcze nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 dzień dobry.. wieczór... to kiedy choinka będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.12.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 oj, chyba jutro też spróbuję przygotować ciasto na te pierniczki... i robiłaś je na drugi dzień po przygotowaniu ciasta?? Aniu robilas pierniczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.12.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dzień dobry.. wieczór... to kiedy choinka będzie?? Z choinka jest maly problem , ja chce sztuczna zeby postala do konca stycznia, a maz chce zywa, bo twierdzi, ze po swietach trzeba zaraz bedzie ja schowac, bo nasz kot i tak ja rozbroi przez te kilka dni. W zeszlym roku mialam zywa po raz pierwszy i przed sylwestrem byla juz wyrzucona tak oblatywala. No wiec codziennie mamy z mezem male spiecie o........choinke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 19.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 gratuluję pięknego domku! a te pierniczki....mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 19.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Z choinka jest maly problem , ja chce sztuczna zeby postala do konca stycznia, a maz chce zywa, bo twierdzi, ze po swietach trzeba zaraz bedzie ja schowac, bo nasz kot i tak ja rozbroi przez te kilka dni. W zeszlym roku mialam zywa po raz pierwszy i przed sylwestrem byla juz wyrzucona tak oblatywala. No wiec codziennie mamy z mezem male spiecie o........choinke . Może mały kompromis Postawić sztuczna choinkę a do większego wazonu wstawic gałązki świerkowe i je przyozdobić.Choinka bedzie dłużej stać a gałązki dadzą piekny zapach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Aga, a moze bys wstawila fotke, bo w Twoim albumie nie dopatrzylam sie zdjec kuchni. Obiecuję wstawię. Tylko nie dzisiaj. Wkleiłam zdjęcia. Tylko niestety z maja 2008. Obiecuję po śwętach zrobic nowe i wkleic aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3994.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://img452.imageshack.us/img452/9153/4682xk3.png WESOŁYCH ŚWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić BetlejemKażdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość...do tego wystarczy tylko wiara, nadziejaa miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504 http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts