Guśka1 11.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mamy dzieciątka w podobnym wieku, i też mam pierwszego chłopca, co ma 2 i pół roczku, a z końca września dziewczynkę Witaj DarioAS! Czytając dziennik i komentarze Magpie101 zauważyłam, że jesteśmy w podobnej sytuacji (małe dzieciaczki + budowa). Zaglądałam nawet na Twoje Poddasze My niestety jeszcze nie mieszkamy, ale marzy mi się, zeby osiągnąć ten cel w tym roku i tez juz myślę, gdzie tu piaskownicę, itd na wiosnę robić... piaskownica musi być i to w pierwszej kolejności Mój synek akurat uwielbia bawić się w piachu koparkami, wywrotkami itp, a dotychczas miał do wyboru albo żwir albo hałdę humusu, który jeszcze zalega na naszej działce Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odważny 15.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mam pytanie do was z innej beczki, jak wam się sprawdza piec tłokowy z pleszewa czym palicie miałem, groszkiem, ekogroszkiem. Jak dużo spalacie paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień doberek ,przyniosłam smaczniutkie pączkihttp://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/media/images/przepisy/paczki_z_konfiturami/173279-1-pol-PL/paczki_z_konfiturami_popup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.02.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mam pytanie do was z innej beczki, jak wam się sprawdza piec tłokowy z pleszewa czym palicie miałem, groszkiem, ekogroszkiem. Jak dużo spalacie paliwa. Palimy ekogroszkiem glownie ale jak maz jest na miejscu i moze przypilnowac piec wtedy wklada ruszta i palimy czym sie da (drewno, odpady plytowe). Piec byl odpalony w czerwcu 2007 i jeszcze go nie wygasilismy. Ogrzewamy nim 200 m kw (razem z garazem i gospodarczym) i jak palimy tylko ekogroszkiem to 1 tone trzeba liczyc na miesiac, w domu mamy 23-24 stopnie. Latem podajnik starcza na 10 dni i mamy caly czas ciepla wode. Na razie jestesmy zadowoleni, tym bardziej, ze piec nie byl az taki drogi w porownaniu z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.02.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 rogbog dwa paczki juz dzisiaj zjadlam (zamiast sniadania ) ale te Twoje tak pieknie wygladaja, ze skusze sie jeszcze na jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Tylko dwa ...Ło matko córko to ja obżartuch jestem okropny ,...ale nie powiem ile zjadłam http://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gifhttp://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gifhttp://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gifhttp://7.static.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Widzę, że kotek zaraz nową serwetą się zainteresił . Nasz też od razu zauważa nasze zakupy . A jak przemeblowanie robimy, to ciężko to przeżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 25.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale się tu pozmieniało! Bardzo ładnie u Was Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ale się tu pozmieniało! Bardzo ładnie u Was Pozdrawiam! Wieki Cie nie bylo na forum Moniko, milo ze do mnie "wpadlas" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.02.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Widzę, że kotek zaraz nową serwetą się zainteresił . Nasz też od razu zauważa nasze zakupy . A jak przemeblowanie robimy, to ciężko to przeżywa Ledwie polozylam ja na stole to juz ja sciagal, jest szydelkowa wiec bardzo mu pasuje. Jak jest sam w kuchni to bawi sie swoimi zabawkami, a jak ja jestem to miauczy glosno zebu na niego spojrzec i jak juz jest pewien, ze patrze to sciaga serwete, ja sie wtedy dre na niego, a on ucieka , byle na zlosc mi zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ale fajny domek ma Leo, ale dlacego tam nie siedzi? u mnie na stole z reguly swieze kwiaty stoja. teraz biale krokusy w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 28.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 anjamen- super kuchenke będziesz miała szkoda pytac ile kinkiet kosztował jak 100 zł rabatu wytargowałaś szalejesz kobietko a co to za podłogi szklane będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aguleczko dzieki tu samoje komentarze http://forum.muratordom.pl/post3144512.htm#3144512 szklana podloga bedzie w salonie, 8 m na pol metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.03.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ale fajny domek ma Leo, ale dlacego tam nie siedzi? u mnie na stole z reguly swieze kwiaty stoja. teraz biale krokusy w doniczce Mi tez marzy sie wazon z tulipanami takimi jak masz w awatarku, mam juz nawet upatrzone takie sztuczne, drogie sa jak diabli ale wygladaja w wazonie jak zywe. No ale przy zdolnosciach mojego kota szalenca wazon stalby pewnie kilka godzin. Poczekam jeszcze troche moze jak kocisko podrosnie to troche zmadrzeje chociaz za bardzo na to nie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.03.2009 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Widzę, że kotek zaraz nową serwetą się zainteresił . Nasz też od razu zauważa nasze zakupy . A jak przemeblowanie robimy, to ciężko to przeżywa Serweta zainteresowanie po jednym dniu mu przeszlo. Kupilam teraz taka sama ale mniejsza na stara maszyne do szycia i w pierwszy dzien mial zajecie (ciagle lezala na podlodze )[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 widzę, że kociak też obrus musiał zaakceptować bardzo, bardzo ładnie teraz wygląda ten stół, dużo lepiej. Pasuje obrusik do wnętrza. może jakąś podstawkę ze świecą daj na środek? Przydałoby sie coś ciężkiego i małego, w Ikea są fajne świeczki, mnie takie urzekły.. http://www.ikea.com/PIAimages/76349_PE195881_S4.jpg i podstawka z Ikea.. http://www.ikea.com/PIAimages/71104_PE186364_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale fajny domek ma Leo, ale dlacego tam nie siedzi? u mnie na stole z reguly swieze kwiaty stoja. teraz biale krokusy w doniczce Mi tez marzy sie wazon z tulipanami takimi jak masz w awatarku, mam juz nawet upatrzone takie sztuczne, drogie sa jak diabli ale wygladaja w wazonie jak zywe. No ale przy zdolnosciach mojego kota szalenca wazon stalby pewnie kilka godzin. Poczekam jeszcze troche moze jak kocisko podrosnie to troche zmadrzeje chociaz za bardzo na to nie wyglada w leroy merlin sa ladne sztuczne tulipany za 8.90zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.03.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzieki Aniu za podpowiedz ! Musze sie wybrac kiedys do ikei (bylam w tym sklepie chyba tylko 4 razy) ale dla mnie to wyprawa na caly dzien, a ja nie cierpie marketow, wszystko kupuje w sklepach lokalnych, nawet spozywke kupuje w malych osiedlowych sklepikach. Stol w kuchni i krzesla mam z ikei ale kupilam go na allegro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.03.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale fajny domek ma Leo, ale dlacego tam nie siedzi? u mnie na stole z reguly swieze kwiaty stoja. teraz biale krokusy w doniczce Mi tez marzy sie wazon z tulipanami takimi jak masz w awatarku, mam juz nawet upatrzone takie sztuczne, drogie sa jak diabli ale wygladaja w wazonie jak zywe. No ale przy zdolnosciach mojego kota szalenca wazon stalby pewnie kilka godzin. Poczekam jeszcze troche moze jak kocisko podrosnie to troche zmadrzeje chociaz za bardzo na to nie wyglada w leroy merlin sa ladne sztuczne tulipany za 8.90zł/szt A nawet nie wiedzialam, ze tam maja sztuczne kwiaty, czesciej bywam jesli juz jade do marketu w castoramie. Te co ja mam upatrzone maja albo mocno rozwiniete paczki albo sa jeszcze pozamykane, nie moge sie zdecydowac, ktore bardziej mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzieki Aniu za podpowiedz ! Musze sie wybrac kiedys do ikei (bylam w tym sklepie chyba tylko 4 razy) ale dla mnie to wyprawa na caly dzien, a ja nie cierpie marketow, wszystko kupuje w sklepach lokalnych, nawet spozywke kupuje w malych osiedlowych sklepikach. Stol w kuchni i krzesla mam z ikei ale kupilam go na allegro . wszystkie produkty z Ikea znajdziesz na ich stronie, takie rzeczy jak świeczniki itd trzeba szukać w ozdobach i lustrach. Jest troszkę tego, może coś upatrzysz. Ja szukam tutaj a potem szukam tego w sklepie, bo to za duży sklep, żeby wszystko co się potrzebuje od ręki znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts