dandi3 10.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 przeczytałem u Maciejowej Kaśki, że Ci mąż ogród aranżuje i przylazłem zobaczyć. A tu nie dośc, że większości zdjęć w ogóle nie ma (rozumiem, że to wynik zbiorowej paranoi - weźcie Wy się baby puknijcie) to jeszcze ogrodu niet. Idę szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.03.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Zbiorowa paranoja mnie nie dopadla na szczescie , tylko fotosik sobie pogrywa . Pierwsze 2 strony w dzienniku juz zdjecia umiescilam na nowo, a do pozostalych nie moge sie zabrac ale w tym tygodniu sie postaram i powklejam fotki. Co do ogrodu to mamy 2800 m i mimo, ze poprzednie lato moj slubny codziennie po pracy do wieczora grzebal w ogrodzie to efektow malo co widac. Robi kawalkami, wylal betonem dwa oczka wodne, w ktorych nie bedzie pieknie tylko tak jak w dzikim stawie, ma byc duzo traw dookola i samo rosnac. Jak sie ociepli i zazieleni to zrobie zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mąż walczy w ogrodzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mąż walczy w ogrodzie??? noooo i ja mu sie nie wtracam, bo nie cierpie grzebac w ziemi, moge caly dzien sprzatac dom niz np. 2 godziny przy ziemi robic. W zeszlym roku jak mu kupilam kilka roslin to sie obrazil na mnie, ze mu sie wpierdzielam i burze jego koncepcje , on ma reke do zieleni, latem od 14 do 21-22 w ziemi grzebal i wokol domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 gdzieś Ty takiego męża dorwała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 11.03.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ja też zazdroszczę M ogrodnika Przyznam szczerze, że zaintrygował mnie Leoś, piękny z niego pies Pooglądałam domek i ma swój styl i urok, najważniejsze, że jesteś konsekwentna w wystroju. Ma klimacik, fajne pomysły, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.03.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dziś to szczególnie chętnie bym swojego chłopa wymieniła... na cokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.03.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dziś to szczególnie chętnie bym swojego chłopa wymieniła... na cokolwiek innego Aniu moj mi duzo pomoze ale musze go podejsc sposobem , (16 lat pracy). Jesli bym mu cos kazala, bo ma zrobic to by puscil focha i sama musialabym robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.03.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Jacki ciesze sie, ze domek Ci sie spodobal . A co do Leosia to kochamy go strasznie, a on nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 ja juz na różne sposoby próbowałam.. dziś przed nami poważna rozmowa, jak wróci z pracy o ile mi zbytnio ciśnienia nie podniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.03.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 No to czekam na relacje czy rozmowa przyniosla efekty i trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 relacja pokrótce zdana.. u mnie, bo to niezbyt budowlane.. i muszę to usunąć jak mi trochę przejdzie do dooopy to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.03.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Relacji nie zdazylam przeczytac, bo juz zdazylas skasowac posty . Juz widze jak Cie wkurzyl slubny skoro posty skasowalas, ktore w zlosci napisalas.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 musiałam pokasować, bo tam rodzina zagląda do mnie.. Wam się mogę wyżalić i zrozumiecie.. a oni i tak zawsze będa za nim i jeszcze byłby problem, że się żalę wiesz, jak jest... ale trochę połaziłam to tu to tam i juz mi lepiej.. Wasze dzienniki i Wy.. osłoda dla zbolałej duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.03.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Z innych komentarzy domyslilam sie co pisalas troszke i tez glos zabralam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 16.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witaj Madziu Widzę ,że połknęłaś bakcyla szydełkowego ja mam fioła- firanki, narzuty,ozdoby choinkowe a teraz zabieram wielkanocne duperele koszyczki, kurki,pisanki proste ale wyglądają bajkowo. Zawsze jak mam doła to zaglądam do Ciebie masz tak czysciutko i cieplutko bardzo ładny domek!!!! Pozdrowionka Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Z innych komentarzy domyslilam sie co pisalas troszke i tez glos zabralam. wiem, rady pomogły oby już było tak dobrze, jak jest teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.03.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Z innych komentarzy domyslilam sie co pisalas troszke i tez glos zabralam. wiem, rady pomogły oby już było tak dobrze, jak jest teraz.... Jak nie zmiekniesz i slubnemu nie popuscisz to bedzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.03.2009 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witaj Madziu Widzę ,że połknęłaś bakcyla szydełkowego ja mam fioła- firanki, narzuty,ozdoby choinkowe a teraz zabieram wielkanocne duperele koszyczki, kurki,pisanki proste ale wyglądają bajkowo. Zawsze jak mam doła to zaglądam do Ciebie masz tak czysciutko i cieplutko bardzo ładny domek!!!! Pozdrowionka Dana No tak polknelam bakcyla tylko uwazam zeby nie przesadzic z tymi ozdobami. Ty mozesz miec ich duzo, bo u Ciebie bedzie duzo staroci i inny styl domku. Juz nie moge doczekac sie u Ciebie efektu koncowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Z innych komentarzy domyslilam sie co pisalas troszke i tez glos zabralam. wiem, rady pomogły oby już było tak dobrze, jak jest teraz.... Jak nie zmiekniesz i slubnemu nie popuscisz to bedzie dobrze ! nie mięknę.. nawet termosu do pracy nie myję.. powiedziałam mu, że jak mi go do kuchni nie przyniesie do mycia, to ja mu po rzeczach za nim grzebać nie będę i sam se wyciąga rano i myje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts