magpie101 16.03.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 i sam se wyciąga rano i myje... No i bardzo dobrze, nie "wyrywaj sie przed orkiestre" tak sie u nas mowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i292.photobucket.com/albums/mm24/shine221/21cid5F006101c77f1c24e36c35c0245f01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.03.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Hej, hej ! A co Ty robilas na forum o tak wczesnej porze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 spytaj mojej małej od 5.30 na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 spytaj mojej małej od 5.30 na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 samo życie dosłownie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 17.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witaj Madziu Widzę ,że połknęłaś bakcyla szydełkowego ja mam fioła- firanki, narzuty,ozdoby choinkowe a teraz zabieram wielkanocne duperele koszyczki, kurki,pisanki proste ale wyglądają bajkowo. Zawsze jak mam doła to zaglądam do Ciebie masz tak czysciutko i cieplutko bardzo ładny domek!!!! Pozdrowionka Dana No tak polknelam bakcyla tylko uwazam zeby nie przesadzic z tymi ozdobami. Ty mozesz miec ich duzo, bo u Ciebie bedzie duzo staroci i inny styl domku. Juz nie moge doczekac sie u Ciebie efektu koncowego . Madziu ja sama nie mogę się doczekać końca tych wszystkich prac i jestem strasznie ciekawa co z tego wyjdzie Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 magpie, A ja z pytankiem: jak się babcia czuje? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.03.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 magpie, A ja z pytankiem: jak się babcia czuje? pozdr Dzisiaj dopiero wyszla do domku, bo po badaniach okazalo sie, ze ma bardzo gesta krew i dostawala serie zastrzykow na rozrzedzenie. Z zapaleniem pluc juz ok, tak mowili w szpitalu i mam taka nadzieje, ze tak bedzie. Dziekuje za troske Amtlo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dziekuje za troske Amtlo ! Nie żartuj Teraz to trzeba dmuchać i chuchać, bo z pewnością znaczne osłabienie organizmu do tego wszystkiego. Jeszcze raz babci zdrówka życzę A usta masz odlotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ach te kochane babcie .Oby jak najdłużej zdrowe były . Wow... ale odlotowe usteczka Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 o rany, Magpie.. ale masz usteczka mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.03.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Usteczka sa slodkie i spodobaly mi sie od razu . Pieska z avatary usunelam, bo tyle sie slyszy teraz o zaginieciach - kradziezach psow rasowych, ze sie wystraszylam, nawet w innych tematach usunelam posty o moim psie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 masz rację, a mi to nawet by do głowy nie przyszło a też mam rasowca... wyrośniętego sznaucera miniature który wygląda jak dwa sznaucery i miniatury w żaden sposób nie przypomina no, może po za fryzurą, jak go ogolimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.03.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 który wygląda jak dwa sznaucery i miniatury w żaden sposób nie przypomina no, może po za fryzurą, jak go ogolimy... Ja sznaucera miniature tez mam, ma 7 lat ale ten jest prawie caly czas w domu. Moj ma wymiary idealne ale go nie wystawialam. Duzy caly dzien jest na dworze, na wieczor jest wpuszczany, a jak sie zrobi cieplo to nocki juz bedzie spedzal na dworze, bo w domu bedzie mu za cieplo.Tego tez nie wystawiamy, bo szkoda nam zwierzakow i my jestesmy za leniwi zeby jezdzic od wystawy do wystawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 22.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 no właśnie widzę, że Leona nie ma , a ja w nim zakochana, już rodzinie zakomunikowała jakiego kupimy Ja nawet nie pomyślałam o czymś takim, myślisz, że aż tak , zza ogrodzenia, wielkiego psa, gdzie ty to słyszałaś Koło mnie ukradli sąsiadce małego, ale biegał na ulicy - zatrzymał się samochód i hop, po psie... okropne, żeby choć dobrze traktowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.03.2009 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zerknijcie tutaj http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=14190 i tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-duzy-pies-leonberger-leszno-wielkopolskie-133801/index6.html Moze ktos z Was do zaowazyl. W dziale zwierzaki jest tez watek o 2 dogach rodowodowych, prawdopodobnie ktos je ukradl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 23.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ludziska nie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tu kradną a gdzie indziej wyrzucają na ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 26.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Usteczka sa slodkie i spodobaly mi sie od razu . Pieska z avatary usunelam, bo tyle sie slyszy teraz o zaginieciach - kradziezach psow rasowych, ze sie wystraszylam, nawet w innych tematach usunelam posty o moim psie. Ja mam biszkoptową goldenkę i długi czas nie zabierałam jej ze sobą na zakupy, bo słyszałam, ze potrafią spod sklepu ukraść A Leoś taki ładny, szkoda by go było jednak nie pokazywać. Gdyby tak to rozpatrywać, należałoby się zastanowić, czy warto pokazywać w internecie wnętrza swoich domów, czy swoje dzieci. Nigdy nie wiadomo kto tu zagląda. Takie mnie myśli ostatnio naszły jak postanowiłam utworzyć album ze swojej budowy. Nie myśleliście nigdy o tym? Pozdrawiam, Guśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts