Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Madziu :D Widzę ,że połknęłaś bakcyla szydełkowego :wink: ja mam fioła- firanki, narzuty,ozdoby choinkowe a teraz zabieram wielkanocne duperele koszyczki, kurki,pisanki proste ale wyglądają bajkowo.

Zawsze jak mam doła to zaglądam do Ciebie masz tak czysciutko i cieplutko bardzo ładny domek!!!! Pozdrowionka Dana

No tak :p polknelam bakcyla tylko uwazam zeby nie przesadzic z tymi ozdobami. Ty mozesz miec ich duzo, bo u Ciebie bedzie duzo staroci i inny styl domku. Juz nie moge doczekac sie u Ciebie efektu koncowego :p .

Madziu ja sama nie mogę się doczekać końca tych wszystkich prac i jestem strasznie ciekawa co z tego wyjdzie :roll: Dana

magpie,

A ja z pytankiem: jak się babcia czuje?

pozdr

Dzisiaj dopiero wyszla do domku, bo po badaniach okazalo sie, ze ma bardzo gesta krew i dostawala serie zastrzykow na rozrzedzenie. Z zapaleniem pluc juz ok, tak mowili w szpitalu i mam taka nadzieje, ze tak bedzie.

Dziekuje za troske Amtlo :p !

który wygląda jak dwa sznaucery i miniatury w żaden sposób nie przypomina

no, może po za fryzurą, jak go ogolimy...

:p :p :p :p :p

Ja sznaucera miniature tez mam, ma 7 lat ale ten jest prawie caly czas w domu. Moj ma wymiary idealne ale go nie wystawialam. Duzy caly dzien jest na dworze, na wieczor jest wpuszczany, a jak sie zrobi cieplo to nocki juz bedzie spedzal na dworze, bo w domu bedzie mu za cieplo.Tego tez nie wystawiamy, bo szkoda nam zwierzakow i my jestesmy za leniwi zeby jezdzic od wystawy do wystawy.

no właśnie widzę, że Leona nie ma :(, a ja w nim zakochana, już rodzinie zakomunikowała jakiego kupimy :)

Ja nawet nie pomyślałam o czymś takim, myślisz, że aż tak , zza ogrodzenia, wielkiego psa, gdzie ty to słyszałaś :(

Koło mnie ukradli sąsiadce małego, ale biegał na ulicy - zatrzymał się samochód i hop, po psie... okropne, żeby choć dobrze traktowali .

Zerknijcie tutaj

http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=14190

i tutaj

http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-duzy-pies-leonberger-leszno-wielkopolskie-133801/index6.html

Moze ktos z Was do zaowazyl.

W dziale zwierzaki jest tez watek o 2 dogach rodowodowych, prawdopodobnie ktos je ukradl.

Usteczka sa slodkie i spodobaly mi sie od razu :p .

Pieska z avatary usunelam, bo tyle sie slyszy teraz o zaginieciach - kradziezach psow rasowych, ze sie wystraszylam, nawet w innych tematach usunelam posty o moim psie.

Ja mam biszkoptową goldenkę i długi czas nie zabierałam jej ze sobą na zakupy, bo słyszałam, ze potrafią spod sklepu ukraść :cry:

A Leoś taki ładny, szkoda by go było jednak nie pokazywać. Gdyby tak to rozpatrywać, należałoby się zastanowić, czy warto pokazywać w internecie wnętrza swoich domów, czy swoje dzieci. Nigdy nie wiadomo kto tu zagląda. Takie mnie myśli ostatnio naszły jak postanowiłam utworzyć album ze swojej budowy. Nie myśleliście nigdy o tym?

Pozdrawiam, Guśka