andrzejka 02.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 magpi teraz z pogodą to ciuęzki czas Też by mi sie przydało troche ciepełka , wieć trzymam kciuki za ciebie i słoneczko Co do cen to masz rację rosną z dznia na dzień Dziś zaczynająć już nie wybudowalibyśmy za tyle co nam sie udało Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 03.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witaj Magpie101! Prognozy pogody na najbliższe dni rzeczywiście nie są zbyt optymistyczne. Jednak głowa do góry. My w tych warunkach atmosferycznych kończyliśmy strop I jakoś się udało. Mimo wszysto mamy ciągłe przestoje na budowie Rąk do pracy brakuje i trzeba uzbroić się w anielską cierpliwość. Nasze marzenia o wprowadzenie się w tym roku powoli zaczynają stawać się coraz mniej realne Póki co dalej walczymy! Magpie, nie pozostaje Ci nic innego jak uzbroić się również w cierpliwość, bo inaczej zwariujesz. Pozdrawiamy Cię serdecznie i trzymamy kciuki za twoją budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.11.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Natalio co do ceny dachu to mam firme z Ostrowa Wlkp. Ile za metr polozenia place to w sumie nie wiem, bo wycenili mi caly dach tzn. drzewo, robocizne, blache i wszystkie dodatki plus stropy drewniane, wiec znam cene na calosc. CAEN wydaje mi sie, ze przy obecnych skokach cenowych nie wybuduje iryska w kwocie jaka podalas, zamierzalam sie w niej zmiescic ale juz teraz wiem, ze jest to nierealne. andrzejko dziekuje za trzymanie kciukow. Robert i Aga nareszcie sie odezwaliscie chociaz powinniscie to zrobic najpierw w waszym dzienniku, bo strasznie go zaniedbaliscie. Ja wczoraj wieczorem o was pomyslalam, gdy siedzialam na forum muratora, chyba jakas telepatia, ze dzisiaj sie odezwaliscie. Popiszcie cos w dzienniku i wrzuccie fotki. co do planowanej przeprowadzki na swieta to byscie musieli miec szalone tempo aby zdazyc, a widzac obecne podejscie fachowcow do pracy to moze to byc trudne. Pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych moj dziennik i komentarze i zycze laqdnej pogody od poniedzialku Wam i sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Magdziu...... Przyjmij wyrazy współczucia.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 05.11.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Najgłębsze wyrazy współczucia. Łączymy się razem z Tobą w bólu ... Trzymaj się Magpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.11.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Widzisz Madziu, nie wiem, ale czuję, że życie w podobny sposób nas doświadcza. Ja też jakiś czas temu straciłam tatę i... i wiem jak to boli.To takie smutne, dobrze, że masz obok bliskie osoby, to nieocenione.Trzymaj sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.11.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Natalia, Caen, Robert i Aga, dziekuje Wam bardzo za wyrazy wspolczucia.Kazdy z nas liczyl sie, ze to kiedys nastapi (tata chorowal od 20 lat na wiencowke) ale nikt nie myslal, ze nastapi to tak szybko. Mial 57 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 14.11.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witaj Magpie.. to miłe, że mimo przeciwności nie zaniedbujesz swojego dziennika. Czekam na fotki , trzymaj się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.11.2006 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Umieszczam post Moniki, ktora umiescila go w moim dzienniku pewnie przez pomylke.Witam Cię serdecznie Ja mam mury postawione i czekam na drzewo na więbę czytam sobie twój dziennik ,Bardzo dokładnie opisujesz poszczególne etapy. czy umiesz przesyłać zdjęcia do galerii IRYSA jeli tak czy powiesz mi jak to się robi. _________________Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.11.2006 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Czesc moniko35! Zdjec w galerii nie umieszczalam, wiec nie powiem jak to sie robi. Czy dobrze zrozumialam, Ty tez budujesz irysa? Napisz cos wiecej, w jaki rejonie, jaki kat dachu i jakie zmiany nanioslas? Mozesz napisac na priv. CAEN dzieki za wsparcie. Dziennika i budowy staram sie nie zaniedbywac aby nie myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 15.11.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Możesz pomóc mi usunšć mój wpis w twój dziennik.Jeszcze raz sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.11.2006 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Postu nie usune w swoim dzienniku, bo jestem w tym temacie zielona. A co to Twojego wpisu to nie przepraszaj, widze ze jestes nowa, wiec nic sie nie stalo . Odpisze Ci wieczorkiem na priv, bo teraz zbieram sie do przcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 15.11.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Monisiu35 Wpis do dziennika Magpie możesz usunąć sama, wystarczy, że się zalogujesz, otworzysz dziennik i możesz zaczynać (z tego co udało mi się zauważyć tylko Ty możesz to zrobić) w prawym górnym rogu okna z Twoim wpisem pokaże się kwadracik który umożliwi Ci jego edycję lub usunięcie. Przyznam, że mnie też się to przytrafiło jednak naprawiłam swój błąd nim Magpie zdążyła się zorientować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 15.11.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 a może nadszedł czas, aby założyć nową grupę ??? " budujący Iryska " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 15.11.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Udało umiecić mi się mojš fotkę w galeri IRYSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Widze, ze domek fajnie sobie rosnie. Takie plytki jak Ty chcesz w salonie, ma tez Aga J.G., mozesz zapytac jak sie sprawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.11.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 CAEN ja kiedys w dziale projekty zalozylam post na temat iryska i nawet wiele osob sie wpisalo. Potem przyszly wakacje i wpisy sie skonczyly. Jakis miesiac temu odnalazlam watek i apelowalam do osob, ktore sie wpisaly aby sie odezwaly ale niestety bez rezultatu. Bardzo duzo osob pisze ze soba na temat naszego domku na stronie horyzontu na forum. Jesli chcesz zalozyc grupe budujacych iryska to ja jestem bardzo chetna. Co do Twojego wpisu w moj dziennik to widzialam ale nie reagowalam, i widac ze dobrze zrobilam, bo sama go usunelas. Mam Pytanie odnosnie wentylacji lazienki w irysie, czy macie kratke w scianie czy w dachu taki maly kominek blaszany? monika35, zdjecie widzialam (to jest to pod numerem 15), tylko pisalas, ze czekasz za drzewem a tam jest juz dach prawie caly. Zeljko wlasnie widzialam te plytki u Agi tylko nie wpadkam na pomysl aby ja zapytac o ich uzytkowanie, dzieki za podpowiedz. U Ciebie juz jest slicznie, czekam na dalsze relacje i fotki. Zaowazylam, ze Ty dlugo nie piszesz w swoim dzienniku, a potem zeby wszystko nadrobic to piszesz hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Bo u nas tak praca idzie, dlugo nic a potem hurtowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika35 16.11.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ja nie mam dachu jeszcze ,mój IRYS to IRYS 14 i wczoraj dodałam zdjęcia i tam widać na jakim etapie stanełam .Zdjęcia do galerii wchodzš z opónieniem gdzie 1-2 dni.cały czas próbuje usunšć mój wpis jak narazie usunełam tekst ale pozycji jako nie mogę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 16.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Fajnie, że jest z kim pogadać.. na początku zajrzałam na forum z czystej ciekawości, może liczyłam na info w kilku krótkich sprawach, ale tutaj zawiązują się prawdziwe, budowlane przyjaźnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts