Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Magpie101!

Prognozy pogody na najbliższe dni rzeczywiście nie są zbyt optymistyczne. Jednak głowa do góry. My w tych warunkach atmosferycznych kończyliśmy strop :-? I jakoś się udało.

Mimo wszysto mamy ciągłe przestoje na budowie :( Rąk do pracy brakuje i trzeba uzbroić się w anielską cierpliwość. Nasze marzenia o wprowadzenie się w tym roku powoli zaczynają stawać się coraz mniej realne :-? Póki co dalej walczymy! Magpie, nie pozostaje Ci nic innego jak uzbroić się również w cierpliwość, bo inaczej zwariujesz.

Pozdrawiamy Cię serdecznie i trzymamy kciuki za twoją budowę!

Natalio co do ceny dachu to mam firme z Ostrowa Wlkp. Ile za metr polozenia place to w sumie nie wiem, bo wycenili mi caly dach tzn. drzewo, robocizne, blache i wszystkie dodatki plus stropy drewniane, wiec znam cene na calosc.

CAEN wydaje mi sie, ze przy obecnych skokach cenowych nie wybuduje iryska w kwocie jaka podalas, zamierzalam sie w niej zmiescic ale juz teraz wiem, ze jest to nierealne.

andrzejko dziekuje za trzymanie kciukow.

Robert i Aga nareszcie sie odezwaliscie chociaz powinniscie to zrobic najpierw w waszym dzienniku, bo strasznie go zaniedbaliscie. Ja wczoraj wieczorem o was pomyslalam, gdy siedzialam na forum muratora, chyba jakas telepatia, ze dzisiaj sie odezwaliscie. Popiszcie cos w dzienniku i wrzuccie fotki. co do planowanej przeprowadzki na swieta to byscie musieli miec szalone tempo aby zdazyc, a widzac obecne podejscie fachowcow do pracy to moze to byc trudne.

Pozdrawiam Wszystkich odwiedzajacych moj dziennik i komentarze i zycze laqdnej pogody od poniedzialku Wam i sobie :wink: .

Umieszczam post Moniki, ktora umiescila go w moim dzienniku pewnie przez pomylke.

Witam Cię serdecznie

Ja mam mury postawione i czekam na drzewo na więŸbę czytam sobie twój dziennik ,Bardzo dokładnie opisujesz poszczególne etapy.

czy umiesz przesyłać zdjęcia do galerii IRYSA jeœli tak czy powiesz mi jak to się robi.

Monika

Czesc moniko35! Zdjec w galerii nie umieszczalam, wiec nie powiem jak to sie robi. Czy dobrze zrozumialam, Ty tez budujesz irysa? Napisz cos wiecej, w jaki rejonie, jaki kat dachu i jakie zmiany nanioslas? Mozesz napisac na priv.

CAEN dzieki za wsparcie. Dziennika i budowy staram sie nie zaniedbywac aby nie myslec.

Monisiu35

Wpis do dziennika Magpie możesz usunąć sama, wystarczy, że się zalogujesz, otworzysz dziennik i możesz zaczynać (z tego co udało mi się zauważyć tylko Ty możesz to zrobić) w prawym górnym rogu okna z Twoim wpisem pokaże się kwadracik który umożliwi Ci jego edycję lub usunięcie.

Przyznam, że mnie też się to przytrafiło jednak naprawiłam swój błąd nim Magpie zdążyła się zorientować :wink:

CAEN ja kiedys w dziale projekty zalozylam post na temat iryska i nawet wiele osob sie wpisalo. Potem przyszly wakacje i wpisy sie skonczyly. Jakis miesiac temu odnalazlam watek i apelowalam do osob, ktore sie wpisaly aby sie odezwaly ale niestety bez rezultatu. Bardzo duzo osob pisze ze soba na temat naszego domku na stronie horyzontu na forum.

Jesli chcesz zalozyc grupe budujacych iryska to ja jestem bardzo chetna.

Co do Twojego wpisu w moj dziennik to widzialam :p ale nie reagowalam, i widac ze dobrze zrobilam, bo sama go usunelas.

Mam Pytanie odnosnie wentylacji lazienki w irysie, czy macie kratke w scianie czy w dachu taki maly kominek blaszany?

monika35, zdjecie widzialam (to jest to pod numerem 15), tylko pisalas, ze czekasz za drzewem a tam jest juz dach prawie caly.

Zeljko wlasnie widzialam te plytki u Agi tylko nie wpadkam na pomysl aby ja zapytac o ich uzytkowanie, dzieki za podpowiedz. U Ciebie juz jest slicznie, czekam na dalsze relacje i fotki. Zaowazylam, ze Ty dlugo nie piszesz w swoim dzienniku, a potem zeby wszystko nadrobic to piszesz hurtowo :wink: