DarioAS 26.03.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 bardzo, bardzo dziękuję za życzonka, miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a co tu tak cichutko jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.04.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a co tu tak cichutko jest?? Cicho, bo w domku i wokol malo co sie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To tal jak wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 01.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Magpie! Chyba wypróbuję Twój sposób na czyszczenia psich łapek Tylko,że moja psina jak wraca z dworu po deszczu to ma mokre i brudne nie tylko łapy, ale i brzuch i ogon... Wycieramy ją, ale i tak wszędzie pełno piachu Mężuś odgraża się, że jak się już wprowadzimy do naszego Iryska to niunia zamieszka w budzie Mam do Ciebie pytanko. Nie żałujesz, że zrezygnowałaś z okien dachowych, nie jest za ciemno w salonie? My zostawiliśmy na nie miejsce, tak w razie czego i teraz mężuś zastanawia się, czy jednak ich nie zamontować, zanim położą nam blachę. U nas budowa ruszyła z kopyta. Mamy juz okna, drzwi i położone w środku tynki Od jutra wchodzi hydraulik. A że za oknem w końcu wiosna ja działam wokół domku. Obsadziłam jak na razie skarpę przy tarasie i w weekend zabieram się za plac zabaw dla moich skrzatów Pozdrawiam, Guśka PS. A tu skrót z naszej budowy: http://guska1.fotosik.pl/albumy/608407.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a co tu tak cichutko jest?? Cicho, bo w domku i wokol malo co sie dzieje . dobrze, że wiosna idzie, to się zacznie u mnie też sie nic nie dzieje, ale za to w ogródku powolutku sie coś rozpoczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 02.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No nareszcie znalazłam chwilę, żeby napisać parę słów. Już kiedyś pisałam, że baaardzo mi się u Ciebie podoba, chwaliłam chyba wtedy meble w salonie i zajefajny gospodarczy "gabinecik" . Teraz widziałam kuchnię, wygląda świetnie ztymi firankami i obrusem. Bezsprzecznie takie gadżety stosowane z "głową" "docieplają" wnętrza. Fajnie wygląda Wasza kostka brukowa, my chyba weżmiemy Arenę ze Stobruku. Niexle wyrósł Wam ten misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.04.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Guśka1 co do czyszczenia psow to najpierw wycieram w reczkiki, a potem szczotkuje piach, a jak jest juz tak brudny, ze mimo szczotkowania piach zostaje sklejony to wtedy pomaga tylko prysznic i woda . Co do okien dachowych to jestem szczesliwa, ze ich nie mamy, bo jak by byly to ciekawe kto by je czyscil. One sa strasznie wysoko, ze z drabiny by nawet maz nie siegnal porzadnie, a jest wysoki. W salonie jest bardzo jasno jak rolety sa podciagniete, rano jak wstaje to mam w nim slonce i okna dachowe sa zbedne. Dodatkowo do salonu wpada jeszcze swiatlo z kuchni, bo ja nie mam barku tylko szerokie przejscie, co do tego przejscia to jestem szczesliwa, ze nie zrobilam barku tak jak w projekcie, czesto jak cos gotuje to wchodze do salonu przysiasc na brzegu kanapy na chwilke przed tv i lece spowrotem do kuchni, wiec nie wyobrazam sobie latania do kuchni przez to wejscie boczne przy wiatrolapie. Tak wiec okna dachowe wedlug mnie sa zbedne, zaoszczedzilam kase i nie ma klotni kto ma je czyscic. Guska skad jestes, bo moze mieszkamy blisko siebie to moglibyscie do nas zawitac . Jak dalej bedziecie miec takie tempo to na swieta sie wprowadzicie , fotki widzialam, domek sliczny (jak kazdy irys ), wklejaj kolejne zdjecia, pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.04.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 No nareszcie znalazłam chwilę, żeby napisać parę słów. Już kiedyś pisałam, że baaardzo mi się u Ciebie podoba, chwaliłam chyba wtedy meble w salonie i zajefajny gospodarczy "gabinecik" . Teraz widziałam kuchnię, wygląda świetnie ztymi firankami i obrusem. Bezsprzecznie takie gadżety stosowane z "głową" "docieplają" wnętrza. Fajnie wygląda Wasza kostka brukowa, my chyba weżmiemy Arenę ze Stobruku. Niexle wyrósł Wam ten misiek Iwuś my kostke mamy tylko w alejce od furtki do domu i zrobimy sciezke od domu do gospodarczego w kostce (kladziemy na beton), reszta sciezek i opaska kolo domu bedzie tylko zrobiony zarys z kostki, a w srodku kamyk, podjazdy tak samo. Sama nie wiem jak to wyjdzie cenowo ale mam nadzieje, ze wyjdzie ten kamyk taniej. Co do Leoska to smok z niego duzy ale dzieciuch z niego straszny, on chyba nigdy nie wyrosnie, tylko zabawy i brojenie mu w glowie . Co do gadzetow to kupuje wszystko powoli zeby nie wydac kasy i pozniej nie zalowac, jeszcze duzo potrzeba ale ciesze sie, ze Ci sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.04.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień dobry. W moim podpisie mam link dotyczący naszej gospodyni. Wszystkich sympatyków zapraszam do oddania głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Podoba mi się komplecik na tarasie. ALe cena Tym bardziej mi się podoba W Jysku go kupiłaś? Podbitkę mam podobną Dywaniki gdzie kupowałaś? DObrze sie odkurza naprawdę? A podobno to takie utrapienie.... U Was jest cieplej, u mnei jeszcze pączki nierozwinięte u żonkili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 mayland komplet kupilam w jysku za 148 zl, w promocji byl identyczny czarny za okolo 250 zl, a ten dlatego, ze w popielu to taki tani (nie kupilam jako komplet tylko na sztuki, bo tak taniej wychodzilo). Dywaniki w komforcie, odkurzaja sie super, szczotka sie nie zadziera i wszystko zbiera. Kupilam z metra po 59 zl za mb/szer. 80 cm, bo taki waski potrzebowalam pod lozko zeby nie zachodzil na wejscie. Nawet ich nie obszywalam po obcieciu i sie nie pruja.Musze napisac, ze tak jak kiedys nie lubilam jyska to teraz zagladam tam regularnie i wczoraj znowu kupe kasy wydalam na dodatki i komplet tarasowy . Super maja donice (i tanie) ale sa metalowe i do domu jakos ich nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.04.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 DarioAS dziekuje za piekne sloneczko ! Nelli Sza sliczna wiosne mi przynioslas , tego mi bylo trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 jak nie lubię Jyska, tak ten komplecik mi się bardzo podoba. jest malutki, pasowałby na mój balkon ale piękna trawka u Ciebie, jaka juz zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Super maja donice (i tanie) ale sa metalowe i do domu jakos ich nie widze. Ja kupiłam te duże na taras i na działkę. Mam w nich bukszpany i oleandry. Jysk ma tez neidrogie i fajne firany/zasłony. Tylko warto je kupować w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.04.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Super maja donice (i tanie) ale sa metalowe i do domu jakos ich nie widze. Ja kupiłam te duże na taras i na działkę. Mam w nich bukszpany i oleandry. Jysk ma tez neidrogie i fajne firany/zasłony. Tylko warto je kupować w promocji O firany i zaslony jeszcze nie zachaczylam ale wszystko przedemna . Wpadam zawsze po pracy i mam malo czasu, wiec szukam to co potrzebuje lub co mam upatrzone z gazetki. Ostatnio kupilam fajna koldre letnia za 24 zl jako legowisko dla psa do garazu (tego duzego, bo sznaucerek jest caly czas w domu), bo poprzednia mial juz zniszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 08.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witaj Magdo! Z okien dachowych jednak zrezygnowaliśmy. Zamówiliśmy już blachę na dach - grafit połysk. Miał być mat, ale blisko las, więc nam odradzono (ponoć zachodziłaby szybko mchem) Bardzo podoba mi się Twoja podbitka. Myślałam o ciemnym brązie, ale Twój grafit mnie urzekł U nas podbitka pewnie dopiero w przyszłym roku, więc mam czas na zastanowienie się Guska skad jestes, bo moze mieszkamy blisko siebie to moglibyscie do nas zawitac Chętnie bym Was odwiedziła, ale z Bydgoszczy trochę daleko do Dolnośląskiego Ale moze Wy zaglądacie na Kujawy. Nie mieszkałaś czasami w Inowrocławiu, tak mi coś świta. My jeszcze nie mieszkamy, ale zawsze można zrobić jakieś ognisko czy grila i powymieniać się doświadczeniami Pozdrawiam serdecznie, Guśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Niech pachną mazurki,świeci słonko na niebie,niech zajączek ode mnie,ucałuje Ciebie,życząc zdrowia, wiosny w sercui szczęścia bez liku,a na znak Świąt spełnionych- mnóstwa jajek w koszyku! życzy Bogusia WESOŁYCH ŚWIĄThttp://alekartki.pl/kartki/7/352.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts