Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

Magpie z czego robiliście te oczka? Proszę o dokładną instrukcję :lol:

Fronty E (te z nacieciami) to moje ulubione :wink:

Jak tylko dorwę jakieś pieniadze to wymienie w swojej kuchni uchwyty. Może mi coś dobierzesz :wink: Te które mam sa podłe niemiłosiernie i ostre. Dlatego chcę je zmienić choc mi się podobają :lol: Chyba wystarczy jak zmierzę rozstaw dziurek w uchwytach ?

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No Madziu, coraz piękniej :lol: :lol: .

Ja już myślałam,że takie piękne serwetki i serwety to już przeszłość..a tu proszę-piękny efekt.Mam ich też trochę i od czasu do czasu myślę,że ujrzą światło dzienne.

Bardzo piękny ten stolik :lol: Też z początku myślałam o łóżku kutym,ale myśle że one ładnie wyglądają w dużych sypialniach a u mnie sypialnia jest duża ale łózko ma właściwie tylko jedno dobre ustawienie.

A oczka wodne...rewelacja :) :) Tylko trochę pracy będzie przy nich,prawda?

Gratulacje i uznanie dla małżonka za pracę przy domku :lol: :lol:

Pozdr

Madziu, pochodziłam po Twojej posiadłości, matko kochana, ależ Ty masz hektary :roll:

Kraina tysiąca jezior bajeczna. Jak już oczka napełnisz wodą, znikną folie, rozbuja się roślinność, to żadne Mazury Ci nie potrzebne.

Wyzwanie wielkie, ale widać, że mu sprostasz.

Pracy ogrom, ale satysfakcja zrekompensuje bolące plecy.

Cudnie :D

Magpie z czego robiliście te oczka? Proszę o dokładną instrukcję :lol:

Fronty E (te z nacieciami) to moje ulubione :wink:

Jak tylko dorwę jakieś pieniadze to wymienie w swojej kuchni uchwyty. Może mi coś dobierzesz :wink: Te które mam sa podłe niemiłosiernie i ostre. Dlatego chcę je zmienić choc mi się podobają :lol: Chyba wystarczy jak zmierzę rozstaw dziurek w uchwytach ?

mayland zdjecia oczek i mala instrukcja jest w dzienniku od wczoraj :p .

Chcialam zobaczyc jakie masz w kuchni uchwyty, bo nie pamietam ale wiekszosc Twoich zdjec jest niedostepna. Jak bedziesz chciala wymienic to wystarczy, ze zmierzysz rozstaw i musisz nowych szukac o identycznym rozstawie. Jak bedziesz potrzebowac pomocy to pytaj :wink: .

Tolu bardzo mi milo, ze mnie odwiedzilas :p !

Co do ogrodu to zanim ta moja przestrzen bedzie tak zarosnieta i piekna jak Twoja to wieki mina :roll: . Twoj ogrod jest dla mnie natchnieniem i zawsze pokazuje Twoje zdjecia mojemu mezowi, bo to on glownie jest tym bardziej zapalonym ogrodnikiem.

ale masz potężny ogród :o :o

ja też taki chcę :roll:

miałabym gdzie sadzić róże... 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

te oczka będą ekstra, bardzo mi się podoba ich połączenie i bliskość.

A zwierzaki..

Swietne, zwłaszcza kocika na tym krześle.. :lol: :lol: :lol:

jak model :roll:

Widziałam wczoraj w Jysku te krzesła i stolik, ale jedno krzesło 70 zł, stolik tyle samo, to wychodzi 210 zł :-?

trochę sporo, jak Ty masz za 150 zł :roll:

Ten stolik to ma grubą tą szybę?

Bo się nie zdążyłam przyjrzeć :roll: :wink:

Aniu stolik ma szybe taka ornamentowa dosc gruba jaka niektorzy zakladaja w kotlowniach w oknach.

Za stolik i 2 krzesla dalam 150 zl, bo kupowalam na sztuki takie z wyprzedazy w popielu, czarne w promocji byly po 210 zl :roll: .

Chociaz mamy komplet drewniany, niedawno kupione plastiki to na tych plecionych krzeselkach najwygodniej mi sie siedzi.

Aniu gdybys Ty miala taki duzy teren do zagospodarowania wokol domu jak my mamy to groziloby to nerwica Twojego meza i Waszym bankructwem, majatek bys wydala na roslinki :p .

Moj kocurek dzisiaj pierwsza noc spedzil poza domem, o polnocy tak broil ze zlosci, ze nie chce go wypuscic na dwor, ze w koncu wkurzyl meza i ten go wywalil na dwor. A potem ta lajza cala noc gdzies sie szwedala, ja spalam na czujce, dwa razy wstawalam i go wolalam ale nie przychodzil. Rano o 7 czekal juz na parapecie oka w kuchni, wpadl glodny i poszedl spac, pol dnia kota nie bylo :roll: .

A przez psy ciagle tylko stawiamy plotki i siatki zeby roslinki chociaz troche urosly, potem wszystko pozdejmujemy ale jeszcze krzaczki sa za male.

magpie, wpdam z rewizyta :)

i od razu zobaczyłam, że nabujałaś z tymi zasłonami w okna, bo widzę, że masz :)

przynajmniej w kuchni i u syna.

masz bardzo ładną kuchnię. to ikea?

a na koniec cicho dodam - tak, żeby moja Trufla nie słyszała - Leoś jest boski, normalnie się zakochałam...

Irmo okna puste ale tylko w salonie (zaznaczylam to u ciebie w komentarzach :p ) ale Ty w trakcie przeprowadzki jestes, wiec pewnie koncowki nie doczytalas :p .

Kuchnia naszego wykonania, uchwyty ikea :oops: , bo nigdzie nie moglam dostac czarnych matowych :roll: .

Wiem, wiem jak to z tymi serwetkami :lol: .

Ja je kupuję najczęsciej przez przypadek.Natomiast najpiekniejszą serwetkę zakupiłam kiedyś w Zakopanem...ale niestety tylko jedną.Dla mojej koleżanki, na prezent.A drugiej takiej samej piknej nie było :-? .

A kocurek to widzę wypisz wymaluj jak nasz Brunek :lol: .One chyba wszystkie tak mają :lol: Nasz dzisiaj siedzi nad dworze od rana,wpadł tylko na chwilę jak wróciłam z pracy (18 30) i dalej zaczął miałkolić i jak wyrwał z domu to aż się kurzyło :lol: Ciekawa jestem czy wróci na noc :wink:

Pozdr

Tolu bardzo mi milo, ze mnie odwiedzilas :p !

Co do ogrodu to zanim ta moja przestrzen bedzie tak zarosnieta i piekna jak Twoja to wieki mina

nie wieki, nie wieki, tylko trzy sezony,

pozdrowienia dla Męża :D

Jak wspomniałem żonie, że podobają mi się wasze oczka wodne, to mi powiedziała że owszem, mogę takie założyć u nas, ale ona zabiera dzieci i idzie do mamusi. Bo woda to wiadomo, żaby. A żaby, to mojej Połówki wróg najstraszniejszy. Nawet myszy jej tak nie porażają.

No i po oczkach ...

Ale pozazdrościć mogę.