mayland 21.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Magpie z czego robiliście te oczka? Proszę o dokładną instrukcję Fronty E (te z nacieciami) to moje ulubione Jak tylko dorwę jakieś pieniadze to wymienie w swojej kuchni uchwyty. Może mi coś dobierzesz Te które mam sa podłe niemiłosiernie i ostre. Dlatego chcę je zmienić choc mi się podobają Chyba wystarczy jak zmierzę rozstaw dziurek w uchwytach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.04.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Stolik śliczny. czeos takiego szukam do przedpokoju. Magpie, czemu Cie nie ma na liście zjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 No Madziu, coraz piękniej . Ja już myślałam,że takie piękne serwetki i serwety to już przeszłość..a tu proszę-piękny efekt.Mam ich też trochę i od czasu do czasu myślę,że ujrzą światło dzienne. Bardzo piękny ten stolik Też z początku myślałam o łóżku kutym,ale myśle że one ładnie wyglądają w dużych sypialniach a u mnie sypialnia jest duża ale łózko ma właściwie tylko jedno dobre ustawienie. A oczka wodne...rewelacja Tylko trochę pracy będzie przy nich,prawda? Gratulacje i uznanie dla małżonka za pracę przy domku Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Madziu, pochodziłam po Twojej posiadłości, matko kochana, ależ Ty masz hektary Kraina tysiąca jezior bajeczna. Jak już oczka napełnisz wodą, znikną folie, rozbuja się roślinność, to żadne Mazury Ci nie potrzebne. Wyzwanie wielkie, ale widać, że mu sprostasz. Pracy ogrom, ale satysfakcja zrekompensuje bolące plecy. Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 27.04.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 witam witam wiosennie magpie co to za panel w tym pokoju z zielona kanapą i dywanikiem?? straszenie jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Anula74m panele to dab bagienny z classenahttp://www.classen.com.pl/www/pl/panele.php?id=6,27,673nie byly drogie, kosztowaly okolo 40 zl, a w utrzymaniu czystosci sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magpie z czego robiliście te oczka? Proszę o dokładną instrukcję Fronty E (te z nacieciami) to moje ulubione Jak tylko dorwę jakieś pieniadze to wymienie w swojej kuchni uchwyty. Może mi coś dobierzesz Te które mam sa podłe niemiłosiernie i ostre. Dlatego chcę je zmienić choc mi się podobają Chyba wystarczy jak zmierzę rozstaw dziurek w uchwytach ? mayland zdjecia oczek i mala instrukcja jest w dzienniku od wczoraj . Chcialam zobaczyc jakie masz w kuchni uchwyty, bo nie pamietam ale wiekszosc Twoich zdjec jest niedostepna. Jak bedziesz chciala wymienic to wystarczy, ze zmierzysz rozstaw i musisz nowych szukac o identycznym rozstawie. Jak bedziesz potrzebowac pomocy to pytaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Stolik śliczny. czeos takiego szukam do przedpokoju. Magpie, czemu Cie nie ma na liście zjazdu? A jakos mi tak nie po drodze na ten zjazd ale wszystkim zycze milej zabawy i czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Bogusiu, a zebys Ty wiedziala ile ja sie tych szydelkowych serwetek naszukalam , bardzo ciezko teraz cos takiegi dostac ale jestem zadowolona z efektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Tolu bardzo mi milo, ze mnie odwiedzilas ! Co do ogrodu to zanim ta moja przestrzen bedzie tak zarosnieta i piekna jak Twoja to wieki mina . Twoj ogrod jest dla mnie natchnieniem i zawsze pokazuje Twoje zdjecia mojemu mezowi, bo to on glownie jest tym bardziej zapalonym ogrodnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ale masz potężny ogród ja też taki chcę miałabym gdzie sadzić róże... te oczka będą ekstra, bardzo mi się podoba ich połączenie i bliskość. A zwierzaki.. Swietne, zwłaszcza kocika na tym krześle.. jak model Widziałam wczoraj w Jysku te krzesła i stolik, ale jedno krzesło 70 zł, stolik tyle samo, to wychodzi 210 zł trochę sporo, jak Ty masz za 150 zł Ten stolik to ma grubą tą szybę? Bo się nie zdążyłam przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Aniu stolik ma szybe taka ornamentowa dosc gruba jaka niektorzy zakladaja w kotlowniach w oknach. Za stolik i 2 krzesla dalam 150 zl, bo kupowalam na sztuki takie z wyprzedazy w popielu, czarne w promocji byly po 210 zl . Chociaz mamy komplet drewniany, niedawno kupione plastiki to na tych plecionych krzeselkach najwygodniej mi sie siedzi. Aniu gdybys Ty miala taki duzy teren do zagospodarowania wokol domu jak my mamy to groziloby to nerwica Twojego meza i Waszym bankructwem, majatek bys wydala na roslinki . Moj kocurek dzisiaj pierwsza noc spedzil poza domem, o polnocy tak broil ze zlosci, ze nie chce go wypuscic na dwor, ze w koncu wkurzyl meza i ten go wywalil na dwor. A potem ta lajza cala noc gdzies sie szwedala, ja spalam na czujce, dwa razy wstawalam i go wolalam ale nie przychodzil. Rano o 7 czekal juz na parapecie oka w kuchni, wpadl glodny i poszedl spac, pol dnia kota nie bylo . A przez psy ciagle tylko stawiamy plotki i siatki zeby roslinki chociaz troche urosly, potem wszystko pozdejmujemy ale jeszcze krzaczki sa za male. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.04.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 magpie, wpdam z rewizyta i od razu zobaczyłam, że nabujałaś z tymi zasłonami w okna, bo widzę, że masz przynajmniej w kuchni i u syna. masz bardzo ładną kuchnię. to ikea? a na koniec cicho dodam - tak, żeby moja Trufla nie słyszała - Leoś jest boski, normalnie się zakochałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Irmo okna puste ale tylko w salonie (zaznaczylam to u ciebie w komentarzach ) ale Ty w trakcie przeprowadzki jestes, wiec pewnie koncowki nie doczytalas . Kuchnia naszego wykonania, uchwyty ikea , bo nigdzie nie moglam dostac czarnych matowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.04.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 w końcu doczytałam, ale już było za późno... jak to się mówi ogary poszły w las... kurczę, to zdolni jesteście...ja nie umiem nic zrobić ręcami. chyba, że trzeba coś namalować, albo narysować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 czyli to, co widziałam to pewnie czarne było.... kot zdobywa nowe doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wiem, wiem jak to z tymi serwetkami . Ja je kupuję najczęsciej przez przypadek.Natomiast najpiekniejszą serwetkę zakupiłam kiedyś w Zakopanem...ale niestety tylko jedną.Dla mojej koleżanki, na prezent.A drugiej takiej samej piknej nie było . A kocurek to widzę wypisz wymaluj jak nasz Brunek .One chyba wszystkie tak mają Nasz dzisiaj siedzi nad dworze od rana,wpadł tylko na chwilę jak wróciłam z pracy (18 30) i dalej zaczął miałkolić i jak wyrwał z domu to aż się kurzyło Ciekawa jestem czy wróci na noc Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Tolu bardzo mi milo, ze mnie odwiedzilas ! Co do ogrodu to zanim ta moja przestrzen bedzie tak zarosnieta i piekna jak Twoja to wieki mina nie wieki, nie wieki, tylko trzy sezony, pozdrowienia dla Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 28.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 macie fajny duży ogród, jak zagospodarujecie całość to będzie radocha, móc usiąść i odpocząć patrząc za zieleń wokół spodobały mi się oczka, ciekawe czy się kiedyś odważę u nas zrobić coś takiego... fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jak wspomniałem żonie, że podobają mi się wasze oczka wodne, to mi powiedziała że owszem, mogę takie założyć u nas, ale ona zabiera dzieci i idzie do mamusi. Bo woda to wiadomo, żaby. A żaby, to mojej Połówki wróg najstraszniejszy. Nawet myszy jej tak nie porażają.No i po oczkach ...Ale pozazdrościć mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts