DarioAS 30.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ale przecież żabki tak pięknie rechocą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 01.05.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ale przecież żabki tak pięknie rechocą.... Prawda. Tylko że lepiej się ich słucha z większych odległości. Łatwiej wtedy docenić rytm i harmonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 w końcu doczytałam, ale już było za późno... jak to się mówi ogary poszły w las... kurczę, to zdolni jesteście...ja nie umiem nic zrobić ręcami. chyba, że trzeba coś namalować, albo narysować... Irmo nie tyle zdolni tylko to nasz "chleb powszedni" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 tola napisała: nie wieki, nie wieki, tylko trzy sezony, pozdrowienia dla Męża Tolu bardzo dziekuje za pozdrowienia dla Meza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Jak wspomniałem żonie, że podobają mi się wasze oczka wodne, to mi powiedziała że owszem, mogę takie założyć u nas, ale ona zabiera dzieci i idzie do mamusi. Bo woda to wiadomo, żaby. A żaby, to mojej Połówki wróg najstraszniejszy. Nawet myszy jej tak nie porażają. No i po oczkach ... Ale pozazdrościć mogę. Co do oczek wodnych to nie masz czego zalowac, bo tyle kasy na nie idzie, a konca nie widac, ze czasami to one mi sie nie podobaja jak znowu trzeba cos kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ale przecież żabki tak pięknie rechocą.... U mnie wszystkie zabki i piekne jaszczurki zagryza kot , najpierw je lapie, a potem przez godzine sie z nimi "bawi" az w koncu zameczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 macie fajny duży ogród, jak zagospodarujecie całość to będzie radocha, móc usiąść i odpocząć patrząc za zieleń wokół spodobały mi się oczka, ciekawe czy się kiedyś odważę u nas zrobić coś takiego... fajnie by było O oczkach pisalam, a raczej narzekalam dwa posty wyzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Co do oczek wodnych to nie masz czego zalowac, bo tyle kasy na nie idzie, a konca nie widac, ze czasami to one mi sie nie podobaja jak znowu trzeba cos kupic. Uspokojony nieco, będę teraz spokojniej spał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 magpie101, zaiste moje drzwi Cię "powaliły" bo z wrażenia wpisu w moim dzienniku dokonałaś....A wentylacja dolna powalająca, prawda? Teraz jest szczelnie zastawiona, a kot sąsiadów ciągle tam się wciska....powiedzmy, że chce się wcisnąć.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 magpie101, zaiste moje drzwi Cię "powaliły" bo z wrażenia wpisu w moim dzienniku dokonałaś....A wentylacja dolna powalająca, prawda? Teraz jest szczelnie zastawiona, a kot sąsiadów ciągle tam się wciska....powiedzmy, że chce się wcisnąć.... pozdro Twoj wpis przeczytalam godzine temu ale nie dotarlo do mnie to co napisalas . Przed chwilka przegladalam dzienniki i zobaczylam, ze w Twoim jest nowy wpis, wchodze do niego, a tu co widze? To ja sie wpisalam , dopiero dotarlo do mnie, ze wpisalam sie przez pomylke w Twoim dzienniku ale juz naprawilam pomylke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Co do oczek wodnych to nie masz czego zalowac, bo tyle kasy na nie idzie, a konca nie widac, ze czasami to one mi sie nie podobaja jak znowu trzeba cos kupic. Uspokojony nieco, będę teraz spokojniej spał. żona też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale przecież żabki tak pięknie rechocą.... U mnie wszystkie zabki i piekne jaszczurki zagryza kot , najpierw je lapie, a potem przez godzine sie z nimi "bawi" az w koncu zameczy. i pewnie nie zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 06.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj Magdo! Właśnie podziwiałam sobie Twoje oczka wodne. Chciałabym mieć w przyszłości chociaż jedno takie Na razie jednak ze względu na dzieciaczki muszę o nich zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 06.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A teraz pytanie z innej beczki Jaką folię użyliście przy ocieplaniu stropu i czy dawaliście również folię od strony poddasza? Mężuś bierze urlop i będziemy próbowali ocieplać strop i podwieszać sufity. Zobaczymy co z tego wyjdzie Szukałam u Ciebie zdjęć stelaży, niestety nic nie znalazłam a chciałam podejrzeć Czy robiliście z profili taką kratownicę, czy podwieszaliście je tylko do belek? Pozdrawiam, Guśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A teraz pytanie z innej beczki Jaką folię użyliście przy ocieplaniu stropu i czy dawaliście również folię od strony poddasza? Mężuś bierze urlop i będziemy próbowali ocieplać strop i podwieszać sufity. Zobaczymy co z tego wyjdzie Szukałam u Ciebie zdjęć stelaży, niestety nic nie znalazłam a chciałam podejrzeć Czy robiliście z profili taką kratownicę, czy podwieszaliście je tylko do belek? Pozdrawiam, Guśka Folii od strony poddasza nie dawalismy, mamy tylko ta co zalozyli dachowcy pod blacha. My mamy folie paro......(nazwy nie pamietam ). Najpierw jest regips-folia-welna-folia-blacha. Folia nad regipsem przylega do regipsu. Kratownicy nie robilismy, w poprzeg belek wieszalismy stelarze. Dzisiaj myslalam o Tobie, musze w koncu zabrac sie za wyliczenie tych moich mebli. Co do fotek to szukalam w starych i mam tylko welne, a potem juz z regipsami, stelarze jakims cudem przegapilam , jak chcesz cos wiedziec to smialo pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 06.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzięki Magdo! Jak zawsze służysz pomocą Odkąd Horyzont przestał być w zasadzie aktywny, to mogę liczyć tylko na Ciebie i Danę, bo budujemy ten sam dom, a Wy juz macie "moje etapy" za sobą Od strony poddasza też chyba nie damy foli (dekarz powiedział, ze nie trzeba), chociaż w projekcie jest, ale przychodzą na nią deski ("ślepa podłoga"). Natomiast od regipsu doradzono nam w hurtowni paroizolacyjną. Muszę poszukać jeszcze instrukcji montażu profili i mogę ruszać na budowę Pozdrawiam serdecznie, Guśka PS. Pewnie Cię myślami ściągnęłam, bo dziś intensywnie o kuchni myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 07.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dziękuję za wycenę. Wiem teraz czego się mniej więcej spodziewać. Przy okazji zapoznałam się też z fachowym nazewnictwem Muszę sprawdzić jeszcze ceny sprzętu, choć nie wiem czy w tym roku uda mi się wszystko kupić Pozdrawiam, Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzięki za komnatrz. Fotki domku wrzucę. Ale muszę je najpierw zrobić. Fajny domek Pozdrawiamps. Firanki w sypialni - śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 i kto tu ma mały warzywnik? i stawia pierwsze kroki w tej materii? Oj, na pewno nie Ty!! Super Wam wyszły te zagonki i jakie duże warzywa. Teraz pewnie jeszcze bardziej zielono? Nadal nie mogę się napatrzeć na domek z podbitką. Bardzo ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 kawika witam Cie w moich komentarzach . TomKa jutro wstawie fotki podbitki razem z rynnami, kolorystycznie spasowalo sie wszystko prawie idealnie (dach, rynny, podbitka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts