DarioAS 10.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Magpie a czym się sugerowałaś przy wyborze koloru? Dla mnie to spory dylemat a czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 puk, puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 magpie, u nas też strasznie zimno i pada od rana. Z tego powodu, mimo wolnej soboty, nawet na działkę nie pojechałam . Ależ to Twoje ciasto smakowicie wygląda, chyba sama zaraz coś upiekę W sprawie firanek, pewnie dużo nie podpowiem, bo nie znam Twoich upodobań, nie wiem co byś tam chciała. Skoro jednak chcesz firany, to ja bym coś takiego tam widziała http://www1.picturepush.com/photo/a/1847524/1024/Picture-Box/magpie.jpg Oczywiście kolorystyka jest czysto poglądowa, żeby było coś widać . Ecri by chyba pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.06.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 TomKa wiesz, ze dokladnie o takim samym podpieciu myslalam, nawet w sklepie takie podpiecie pani mi wyliczyla. Kolor tez chce ecri, tylko jeszcze mi powiedz jakie podpiecie na karniszu byc widziala, ja mysle o zabkach ale chowanych czyli widac by bylo tylko marszczenie albo o kolach w kolorze matowego zlota nawlekanych na karnisz. No i co do materialu firany mam problem, bo podobaja mi sie takie drobniutkie krateczki jakby robione na miniaturowym szydelku z haftem (do tych nie pasuja kola) i rozne inne gnieciuchy. Zaraz wstawie do dziennika co mi sie podobalo, bo mam zdjecia z komorki. A co do ciacha to warto upiec , bo pyszne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE DUSZKU !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 13.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 moja kandydatka dostala tytuł - jestem tak wzruszony, jakby moja rodzona córka dostała pierwszą piątkę co czywiście nie znaczy, że wybaczam Ci krzywdy, którą wyrządzasz mężowi już Ty dobrze wiesz czym... o co to to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.06.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE DUSZKU !!!!!!!!!! Dzieki Nelli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.06.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 moja kandydatka dostala tytuł - jestem tak wzruszony, jakby moja rodzona córka dostała pierwszą piątkę co czywiście nie znaczy, że wybaczam Ci krzywdy, którą wyrządzasz mężowi już Ty dobrze wiesz czym... o co to to nie Dandi odnosnie pierwszej czesci Twojej wypowiedzi to powiem Ci, ze sie wzruszylam i zawstydzilam , do dzis sie zastanawiam w czym Ci tak doradzilam (nie mam bladego pojecia), ze prosiles dla mnie o tytul? Co do drugiej czesci hm.......powiem tylko, ze maz ma sie dobrze i nie narzeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 I ja gratuluję, jestem zawsze po dwrażeniem Twojej wiedzy i spostrzegawczości, bardzo mnie cieszy Twój tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.06.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Magpie a czym się sugerowałaś przy wyborze koloru? Dla mnie to spory dylemat a czasu coraz mniej Aniu od zawsze chcialam miec elewacje w kolorze wanilii, uwielbiam ten kolor we wnetrzach, lubie w takich kolorach sciany, mieszkanie mialam prawie cale tak pomalowane. Jest to kolor, ktory powieksza optycznie (jest jasny), zawsze "modny" i elegancki i do wszystkiego pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 17.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, co do firan to mi podoba się pierwsza i druga co do Leosia... wcale nie dziwię mu się że wybrał większy taras też taki bym wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Magpie ten 2 wzór firanek przypomina nieco moje. Mneij świecącego mam i troche inny układ pasów. Kupowałam gotowe w Jysku. Na cały dół tj. dwa okna tarasowe, 3 w wykuszu, 1 w kuchni i w małym pokoju zapłaciłam ok. 250zł. Mozna wieszać je na szelkach lub te odciąć i wtedy wieszać na karniszu tak,ze on jest od spodu i go nie widać a widać tylko marszczenie lub na żabki. Była jakaś promocja więc kupiłam sporo taniej ale oni często przeceny robią. A podpiecie mam takie jak Tomka pokazała, czyli normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.06.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 mayland mozesz pokazac fotke z powieszonymi tymi firanami i w jakim sa kolorze? ewa_zm co do leosia to z tarasem moge sie na jakis czas pozegnac, chce sobie zrobic kacik kawowy przy oczku wodnym taki tymczasowy. leos zajmujac taras robi tam taki balagan, ze szkoda gadac . Ciagle leza jego klaki, kosci, kepy trawy, bo od jakiegos czasu szarpie trawe tak dlugo az wyrwie duzy kawal i przynosi z ta ziemia na taras . U nas planujac ogrod musimy liczyc sie z naszymi psami . Mamy kacik kawowy na tarasie w gospodarczym, chcemy zrobic na srodku dzialki grill murowany i taka altanke do siedzenia i teraz jeszcze chce kacik przy oczku , a niedlugo to bedziemy miec tyle kacikow kawowych, ze kazdy z naszej trojki bedzie siedzial w osobnym, a raczej dwojki, bo syn ma 15 lat i cale dnie go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 GRATULUJĘ A ja wbrew temu, spostrzegłam dopiero dzisiaj... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 magpie po pierwsze to gratuluję tytułu!! Już dawno się należał !! Po drugie w głosowaniu na firankę oddaję głos na nr 2 i 3. Koniecznie ecri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Magpie a czym się sugerowałaś przy wyborze koloru? Dla mnie to spory dylemat a czasu coraz mniej Aniu od zawsze chcialam miec elewacje w kolorze wanilii, uwielbiam ten kolor we wnetrzach, lubie w takich kolorach sciany, mieszkanie mialam prawie cale tak pomalowane. Jest to kolor, ktory powieksza optycznie (jest jasny), zawsze "modny" i elegancki i do wszystkiego pasuje . właśnie się nad nim głowię... tylko mąż twierdzi, że przy naszej ruchliwej drodze to zaraz będzie miał zupełnie inny odcień ten kolor.. I że trzeba ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.06.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 mayland mozesz pokazac fotke z powieszonymi tymi firanami i w jakim sa kolorze? ... Mamy kacik kawowy na tarasie w gospodarczym, chcemy zrobic na srodku dzialki grill murowany i taka altanke do siedzenia i teraz jeszcze chce kacik przy oczku , a niedlugo to bedziemy miec tyle kacikow kawowych, ze kazdy z naszej trojki bedzie siedzial w osobnym, a raczej dwojki, bo syn ma 15 lat i cale dnie go nie ma. Wstawie fotki wieczorem. Z kacikami to podobnie jak u nas Z córką też bo ma 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.06.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Amtla i TomKa dzieki za gratulacje ! DarioAS co do koloru to obok naszego domu jest czarna piaszczysta droga, wiec jak jada auta to kurz jest okropny (widac to po oknach) no ale ja zawsze marzylam o waniliowej elewacji i sie nie ugne. Mi tez maz odradzal ale pozostawil wolna reke co do wyboru, najwyzej bede potem zalowac ale ja tak mam, ze ucze sie na wlasnych bledach . Przed plotem posadzilismy drzewka, a od naszej strony krzewy, za rok wszystko jeszcze podrosnie i mam nadzieje, ze zatrzyma troche kurzu z drogi. mayland a korzystacie ze wszystkich kacikow czy macie kilka, a uzywacie jeden ulubiony . A na zdjecia bede czekac cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 I co tu dużo mówić? coraz ładniej się u ciebie w domku robi! coraz przytulniej i tak "domowo" Strasznie podobaja mi się meble w salonie.Przyznam,że nigdzie takich nie spotkałam. Co d firanek,to ja też byłabym za 2 i 3.Nie maja tak dużo haftów i ozdobników,i nie są takie "ciężkie",a tam gdzie je chcesz dać,to będzie ich dosyc sporo,bo jest dużo okien i myslę,że te 1 i 4 mogły by trochę przytłoczyć. ale wiesz,wolnoć Tomku w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.06.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A$IA co do firan to coraz bardziej "dojrzewam" do mysli zeby zrobic gladkie i powiesic na kolkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts