Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie się wydaje że mój cały czas jest mały .Do kuchni też zrobiłam przejœcie żeby nie chodzić potem dookoła , no i komin mam postawiony równo ze œcianš salonu a nie jak w projekcie.

MAGPIE czy na prawdę tyle potrzebujesz tych Fi 12 my mieliœmy innš liczbę dużo mniej na co tyle potzrebujesz może wziełaœ juz na gospodarczy jeœli możesz odpisz.

Co do wielkosci domku to bylam przerazona jak byly fundamenty, a potem zero :o . Wszystko wydawalo mi sie takie male. Teraz gdy sa mury i sciana nosna dopiero widze, ze wszystko jest takie jak sobie wyobrazalam - czyli baaardzo duze.

Fi 12 potrzebuje na dom i gospodarczy na wience, bo stropy tu i tu sa drewniame. Zaraz wejde do galerii i obejrze zdjecia.

Milo mi dziewczyny, ze wpadacie do mojego dziennika :p . Napiszcie czy Wy macie swoje dzienniki?

moniko35 zdjecia widzialam juz wczoraj tylko nie mialam czasu odpisac. Domek sliczny :p jak kazdy irysek :wink: . Zastanawiam sie tylko czy bedziesz robic stopnie przy wejsciu do domu tak jak jest to w projekcie, bo bardzo nisko masz dom przy ziemi wiec pewnie bedziesz miec wejscie z ziemi od razu. Odpisz mi, bo byc moze sie myle.

Cześć Magdo!

No ładnie sobie pan Marek poczyna... ale pewnie wie, że teraz budowlańcy są na wagę złota i inwestorzy będą potulnie płacić. Moze mu napomknij, że jesli bedziesz zadowolona, to będzie miał bezpłatną reklamę w Internecie a te dodatkowe wydatki tobie bardzo nie na rękę.

Ja umowiłam się z dekarzem, a następnie w Necie dowiedziałam się, ze on praktykuje podwyżkę cenową w chwili rozpoczecia robot. Ludzie nie moga już nikogo znaleźć i godza się na takie świństwo. Żeby się nie zdziwił w moim przypadku. Zaczęłam szukać następnego.

Pozdrawiam, trzymaj się. Natalia.

Witaj Natalio!

Co do Pana Marka to musze Ci powiedziec, ze jestem z niego zadowolona. Umie doradzic ale jednoczesnie nie narzyca Ci nieczego, no i buduje ok, tzn. takimi technoligiami jak chcielismy. Troche z terminem mi przeciagnal ale juz sie z tym pogodzilam. Jak zaczeli to skonczyli szybko ale najgorzej bylo im zaczac :roll: !

IHMATa dzieki za odwiedziny w moim dzienniku.

Witaj Madziu, wczoraj odebrałam pozwolenie na budowę no i niebawem wyrośnie następny irysek ;) naprawdę nie mogę się doczekać kiedy wbijemy tę pierwszą łopatę.

Póki co na dobry początek sprawiłam sobie labradorka (suczkę) ma zaledwie 7 tygodni i mam nadzieję, że będzie rosła w równie szybkim tempie jak nasz dom :oops:

powodzonka, czekam na news'y z Twojej budowy

Czesc Natalio!

Planowalam zamowic okna wlasnie tego producenta, ktorego mi polecasz. Jednak ostatnio uslyszalam od kilku osob negatywne opinie o tych oknach i sama nie wiem co mam robic.

A moze orientujesz sie z jakiej polki cenowej sa okna tego producenta, bo ja nie orientowalam sie jeszcze i nie mam pojecia. Pozdrawiam.

Witaj Mag!

Okna firmy M&S obecnie mam w swoim mieszkaniu (od jakichś 7 lat) i Wiesz co? Jestem naprawdę zadowolona, nie mam powodu do narzekań, no może jeden - okna są białe i brudzą się ja jasna cholera, ale o to raczej trudno obwiniać producenta :D

W chwili kiedy je kupowałam były jednymi z najdroższych okien na rynku, jednak od tego czasu w rzece upłynęło sporo wody i może coś się zmieniło

Powodzonka, życzę dobrego wyboru..