magpie101 05.07.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 sure kostke kladlismy sami, a konkretnie maz (robil to po raz pierwszy). Wszystko bylo kladzione na beton, najpierw krawezniki (tutaj duzo betonu), a potem srodek. W tym roku kupilismy kolejna kostke i chcemy wylozyc srodki sciezek, do ktorych sa juz krawezniki i podjazd do garazu tez wszystko na beton.Takze robocizna nas nie kosztowala, a kostka 320 zl za tone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czy jakoś kostkę klinowaliście po olożeniu (piaskiem, miałem granitowym)? Bo rozumiem, że jeśli jest na betonie, to "przyklejona"? Czy mąż robił taki "suchy beton", który polewa się wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czy jakoś kostkę klinowaliście po olożeniu (piaskiem, miałem granitowym)? Bo rozumiem, że jeśli jest na betonie, to "przyklejona"? Czy mąż robił taki "suchy beton", który polewa się wodą? Beton byl urabiany w betoniarce (piach, woda, cement), ukladajac kostke lekko ja zatapialismy i ukladalismy w miare gesto. Niczym jej nie zasypywalismy zeby wypelnic szczeliny, wszystko sie trzyma i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.07.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Bardzo fajnie wyszła, myślałam, że jakas ekipa fachowców układała. Mnie robią na razie wykonawcy, jak widać samemu taniej. Podjazdu bym się chyba nie odważyła robic we własnym zakresie, bo to podbudowa i utwardzanie, ale ściezki? Trzeba przemyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 06.07.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ale śliczne firanki! Idealnie pasują do wnętrza i są bardzo w moim stylu rzeczywiście dobrze, że wybrałaś gładkie bez zbędnych ozdobników. Naprawdę ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 06.07.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No proszę! jakie swietne firanki wyszły!!super pasują do pokoju.Niby nowoczesnei proste,ale tez z małym haftem.Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.07.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Baaaardzo ładnie ubrane okienka Ogródek coraz piękniejszy Dzień dobry przyszłam powiedzieć Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Faktycznie z wzorkiem, ewentualnie delikatnym, firanki dodałyby ciut przesytu, więc jednak nic się nie dzieje bez przyczyny, bo te firanki sa bardzo ładne A oczka... dech zapiera. Dzisiaj byłam u sąsiada i oglądałam jego oczko wodne i mówi, że ma sporo rybek. Widziałam czerwone karpie Ba nawet węgorza dostał raz w prezencie ahahaa... zyje, ale mówi, że najgorsze to czyszczenie, zwłaszcza wyławiać te ryby No i zakochałam się... ale nie w sąsiedzie ptfu... ale w oczkach... Czy Wy tez musicie czyścić i często? Wyobrażam sobie Wasze oczka, jak za rok zarosną roslinkami, wtedy bardziej nabiorą naturalności, chociaż i tak są b. ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 bardzo dobrze dobrałaś firany, są eleganckie, śliczne Kupiłąm ten zestawik, co Ty masz, jestem baaardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.07.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ciesze sie, ze firanki sie podobaja . Aniu komplecik widzialam juz na balkonie . Bogusiu milo Cie widziec, dawno Cie nie bylo . taka_ja & taki_on:) oczek nie czyscimy, codziennni na 3 godziny wlanczamy tylko pompe, sa metne po deszczu, a jak jest pogoda to sa czysciutkie. Mamy juz mlode rybki ale pewnie te duze je zjedza . Tez juz nie moge sie doczekac az zarosna. A$IA i mocca dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Madziu, może mnie nie widać ale zaglądam do Twojego dziennika i komentarzy...ale jakiegoś lenia do pisania nieraz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hejka. No piiukne firanki masz, naprawdę elegancko i skromnie. A tak chyba miało być? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Magpie-wybrane przez cie firanki bardzo mi się podobaja! bardzo delikatne..... i z innego tematu? czy do oczka wodnego trzeba mieć jakis filtr? jakie sa etapy tworzenia? chodzi mi cały czas po głowie takie nie za duze i tak sobie gdybie, czy wystarczy tylko wyłozyc wykopana forme folia i nalac wody???? a potem co? dolewac??? pomożesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.07.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Magpie mnie ostatnio ów sąsiad, który ma oczko zaczepia i mówi: - Pani ale mi się ryb namnozyło... szok... -Mówię, że widocznie węgorz jeden to ciut mało, musi dokupić kilka ahahaha... Potem mnie zdziwił, bo on oczkami teraz ma jedno zajmuje sie od ponad 10 lat... pompa tez u niego chodzi, ale mówi, że czyścic niestety trzeba... bo muł potem jest straszny... A najgorzej te ryby przenosić... Kota ma to często siedzi często nad brzegiem i obserwuje... A Wasz Leoś to juz duży pina..a jak kot? No i jak WYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... pracy sporo przed domem, to i Madzia zniknęła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Magpie, bardzo ładne firanki. Co do pytania twojego w moich komentarzach, to wreszcie odpowiedziałam. Przepraszam, że tak długo ale mi powiadomienia nie przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Moja mam tez od czasu ,do czasu czyści.kiedyś czyściła częściej,ale teraz jej się juz tak nie chce.Ale nie i woda jak się nie czyści długo inna jest.Tzn. jak wczesniej czyściła i nalała nową,to glony od razu sie robiły,a teraz jak dłużej stoi,to sama sie jakoś czyści i jest przejżysta.Nie mówie,że mułu nie ma,jest,ale kto tam zaglądał by na dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.07.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Madziu, może mnie nie widać ale zaglądam do Twojego dziennika i komentarzy...ale jakiegoś lenia do pisania nieraz mam To tak jak ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.07.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hejka. No piiukne firanki masz, naprawdę elegancko i skromnie. A tak chyba miało być? Tak? Tak, tak nie kupilam firan w zadne wzory, bo balam sie, ze przesadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.07.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 taka_ja & taki_on:) do wieczora robimy wokol domu, a jak wracamy po 22 to tylko czytam, a na pisanie sil juz brak. nastka79 dzieki za odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts