mayland 24.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Magpusia wszystkiego dobrego Ci życzę! Duzo zdrówka, mniej pracy i wiecej radości w każdym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Madziu -ciut spóźnione, ale szczere ślę życzonka Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/bukiet_z_r%F3%BFnych_kwiat%F3w.jpg A takiego torcika to mmmmmmmmmmmmm... Niebo w gębie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_4_15.gif TO STO LAT I NA ZDRÓWKO http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_4_14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się... spelnienia marzeń... http://i30.tinypic.com/2hyf0gg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 nastka79, Irma, TomKa, tola, Amtla, mayland, taka_ja & taki_on:), DarioAS bardzo, bardzo dziekuje za zyczenia urodzinowe, jest mi strasznie milo, stuknelo mi 36 lat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.07.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 mi tyle samo stuknie w sierpniu...szkoda, ze nie 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 mi tyle samo stuknie w sierpniu...szkoda, ze nie 26 Teraz to juz szybko poleci , zaowazylam ze im jestem starsza tym szybciej mija kolejny rok. Bedac nastolatka bez obowiazkow czas strasznie sie wlekl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 niestety...ale trzeba się cieszyć. w sumie to spójrz na madonne. ma 50 a jak się trzyma. jeszcze trochę młodości przed nami jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Troszkę przegapiłem bo w dzienniku na tych firanach stanęło, a dla mnie to nie jest temat do zgłębiania . Tym niemniej: 100 lat. A tam 100. DWIEŚCIE od razu. To powiadasz 36. No nie wiem, czy nie powinnaś czegoś takiego założyć: Depresja ogólnożyciowo-budowlano-frankowa Może się to stać tradycją. Ja za rok też se taki wątek popełnię pewnikiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 tomkwas watek depresyjny sledzilam ale u mnie na razie objawowo brak . Co do kredytu to troche mysle o nim, ze na 30 lat , o przepraszam 28,5 juz zostalo. bedziemy go splacac jeszcze na emeryturze . A co do dziennika to nie pisze, bo teraz robimy w ogrodzie od rana do wieczora, kasy w niego idzie, a efektow nie widac, bo zielen wolno rosnie . Za zyczenia dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 bo zielen wolno rosnie . No nie wiem. Trawsko skoszone dwa tygodnie temu już znów woła o kosiarkę. Tynk u sąsiada w rok się ślicznie zazielenił. A u kolegi z sąsiedniej wsi, woda się w basenie zazieleniła po czterech dniach. Zieleń jest kapryśna, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 U nas trawsko i chwasty rosna tak szybko, ze co tydzien trzeba robic z tym porzadek. A drzewka i krzaczki jakby staly w miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hmmmmmm.... to może też potraktuj je kosiarą. Może przyspieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hmmmmmm.... to może też potraktuj je kosiarą. Może przyspieszą... Ha, ha maz by mnie chyba po takim zabiegu na roslinkach spakowal i wyprowadzil z domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No to lepiej poczekać rok ... dwa ... Może się bidule wezmą i wyrosną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wlasnie przed chwila ogladalam fotki roslin i trawy sprzed roku i odwoluje wszystko co napisalam wczesniej , roslinki rosna i to sporo urosly od roku tylko jak ja codziennie na nie patrze to wydaje mi sie, ze nic nie rosna . Jednak dobrze jest robic zdjecia i prowadzic dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.07.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 magpie101 pamiętasz o fotkach swoich chodniczków? Bo ja czekam z ogromną niecierpliwością Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 magpie spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, zdrówka miłości i wszystkiego naj! http://republika.pl/blog_gn_334926/5833985/tr/kwiaty_dla_bet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Hmmmmmm.... to może też potraktuj je kosiarą. Może przyspieszą... Ha, ha maz by mnie chyba po takim zabiegu na roslinkach spakowal i wyprowadzil z domu . a u mnie sytuacja zgoła odwrotna, mój mąż ze względu na moj stan rwie się do kosiarki choć nigdy tego nie lubił a ja wręcz przeciwnie, uwielbiam kosić, podkaszać, podcinać itd... tak więc ostatnio w sobotę ogłosił koszenie i przy okazji metrowych chwastów poległ świezo zaadoptowany oliwnik, odratowana azalka i kilka kęp ukorzenionej runianki. Bo tego nie było widać... nic nie powiedziałam ale resztę kosiłam już ja i moj patrzył z niemym podziwiem kiedy wiwijałam pomiędzy niewidocznymi jałowcami irgami i całą resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 zabiłabym chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 no coś Ty... to tylko roślinki a co ja bym zrobiła z 4 dzieci i kredytem na 30 lat? trzeba w zyciu umieć wybaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts