magpie101 29.07.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Iwuś fotki juz sa . mocca bardzo dziekuje za zyczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.07.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 no coś Ty... to tylko roślinki a co ja bym zrobiła z 4 dzieci i kredytem na 30 lat? trzeba w zyciu umieć wybaczać U nas to ja jestem taka "zdolna", ze wyrwe cos, bo nie widzialam albo myslalam, ze to chwast, a maz sie wscieka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 29.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 pięknie masz zagospodarowany teren przed domem. Ścieżki ,roslinki i to słońce- aż pachnie odpoczynkiem... Słoneczniki tez cudne ja w tym roku spóźniłam się z ich siewem czego bardzo załuję ale za to dla odmiany pod siatkę wyrosła mi kukurydza ozdobna, tzn ta z kolorowymi kolbami mam nadzieję że zaowocuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witaj magpie101 poogladałam Twoje nowe fotki. Podobają mi się te ścieżki z kostki, bardzo fajnie sie prezentują !!! Słoneczniki sa poprostu rewelacja....juz sobie je wyobrażam pod moim drewnianym domkiem O oczkach wodnych nie wspomne..zrobione z rozmachem i z dobrym gustem!! Wszystko prezentuje się genialnie widac,że masz zmysł kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.07.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 My sloneczniki posadzilismy w ostatniej chwili dlatego sa jeszcze takie niskie, inni maja juz dwa razy takie. Ale cos marne mam pomidory, wszystkie zielone i malutkie czernieja, pewnie za duzo deszczu. Dzisiaj maz byl na koncu dzielki i zaowazyl, ze padly nam 3 sosenki po ulewach z ostatnich 2 tygodni. Jeszcze dzisiaj staly w wodzie i gnija po prostu. A ja dzisiaj o 8 rano zawiozlam do pobliskiego miasteczka psa do fryzjera i mialam godzine czasu i byl akurat targ, wiec na poprawe humoru kupilam sobie 2 drzewka-krzaczki ozdobne o nazwie wisnia............ jakastam (nie pamietam nazwy), nie owocuje, caly rok sa zielone i rosna do 3 m wysokosci jako krzak albo jak sie obrywa galezie to wyrasta duzy pien, a na nim kula (pani takie duze wystrzyzone miala tez na sprzedaz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Zazdrosze Ci tego ogrodu i tego, że możesz kupowac i sadzic roślinki!!!tez sie nie moge doczekać u siebie tego etapu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Zazdrosze Ci tego ogrodu i tego, że możesz kupowac i sadzic roślinki!!! tez sie nie moge doczekać u siebie tego etapu !! Juz niedlugo bedziesz u siebie sadzic, ogrod to skarbonka bez dna i ciagle jest cos do zrobienia. Na pocieszenie pomysl sobie jaki bedziesz miec piekny dom z bala, juz widze te sloneczniki przy tych dechach, u mnie nigdy taki klimat nie powstanie , wiec staramy sie uzyskac wiejski klimacik za pomoca ogrodu, chcemy zeby wszystko roslo bez przycinania w ladne rowne kule drzew np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 jak kolorowo sie porbiła wokól domku!!!!pieknie no i gratulki za chodniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 magpie101... tuż po oglądnięciu Twoich ścieżek sprawdziłam u nas w sklepie taką kostę, cena z półki 50 zł /m2. Naprawdę bardzo mi się podobają i pasowałyby do naszego domu. W ogóle sam pomysł układania bardzo mi się podoba i to, że rzeczywiście można zrobić to samemu . Muszę powiercić dziurę w brzuchu Pawełka... hmmm tylko tam miejsca juz trochę brak bo tyle tych dziur Ale roślinki Ci bujają , naprawdę robi się coraz ciekawiej. Widzę u Ciebie Hakurę, Tawułę są też na mojej liście. Polecam Ci jeszcze jedną - Budleja, myślę że będzie ciekawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.07.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Madziu, ale pięknie i kolorowo zrobiło się wokół domku, pięknie wygladają oczka Tylko zalegnąć w fotelu,zamknąć oczka i .....nic nie robić Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj podziwiałam i podziwiam Te słoneczniki w ogóle rabaty. Oczka są piękne ... a kot... to cwaniak... rybki wyżera Szkoda tych sosenek i pomidorków Ale moja mama, gdy miałysmy pomidory, a były zielone -duże, to zrywała z krzaka i wkładała do papierowej torebki, nieraz na parapecie i dojrzewały szybko... Tylko, że u ciebie małe czarnieją... Oj sporo pracy widać wkładacie w ten ogród, który pięknieje i pięknieje No i Leoś nie polubił budki -domku Dalej spi na tarasie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 31.07.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A ja tu szukam fotek bieżniczka... Hej no pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Po poludniu zrobie fotke, bo jeszcze go nie wyprasowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.07.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Zapitalacie moja Droga widzę nieźle na tej działce. Pieknie juz wyglada. Kurcze z tą folią to Cię rozumię. Gdyby oczka były płytkie to kamyki by ją zakryły ale teraz to juz nie zmienisz. Woda za to jak turkusowa wyglada Nad oczkiem to pustynnik ten różówy czy co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 31.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Po poludniu zrobie fotke, bo jeszcze go nie wyprasowalam Byś się wstydziła przyznawać nawet, wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ..a ja sie zapytowywuje gdzie sa fotki klapek???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ..a ja sie zapytowywuje gdzie sa fotki klapek???????? u wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Po poludniu zrobie fotke, bo jeszcze go nie wyprasowalam Byś się wstydziła przyznawać nawet, wiesz ... Zdjecie wstawilam, wyprasowalam ale nie podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Zapitalacie moja Droga widzę nieźle na tej działce. Pieknie juz wyglada. Kurcze z tą folią to Cię rozumię. Gdyby oczka były płytkie to kamyki by ją zakryły ale teraz to juz nie zmienisz. Woda za to jak turkusowa wyglada Nad oczkiem to pustynnik ten różówy czy co to jest? Mayland zabij mnie ale nie wiem , ja nazwe znam tylko jak kupuje, a po wsadzeniu roslinki juz nie pamietam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 taka_ja & taki_on:) Leos za diabla nie chce wejsc do budy, stoi juz od stycznia i tylko zawadza (niepotrzebnie wydalismy kase ), wiec moze ktos sie skusi . Bogusiu zalegnac na fotelu nie ma czasu, bo ciagle jest cos do zrobienia. Aka ja chodniczkami jestem zachwycona, jutro jade zamowic kostke na wjazd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts