Iwuś 12.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Iwuś za prad rozliczyliscie sie z sasiadami? Narazie nas unikają, jesteśmy dla nich "passe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a już myslałam, że przyjade do Ciebie kupowac kostke za 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jest wieczór, ...daj fotki!!! zapomnialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.08.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a już myslałam, że przyjade do Ciebie kupowac kostke za 100 Przyjechac mozesz do mnie na kawke, bo kostki za 100 raczej nie kupisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.08.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Iwuś za prad rozliczyliscie sie z sasiadami? Narazie nas unikają, jesteśmy dla nich "passe" Ja bym nie czekala tylko zrobila z tym porzadek, Wy dajecie im prad,a oni laske Wam robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 sąsiedzi Cześć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Tak czy siak sytuacja musi się rozwiązać bo od poniedziałku mają zaczynać z balami, więc tematu nie da się uniknąć. Przyznaję, że mam już dość tej sytuacji Wspierajcie mnie duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.08.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Iwuś bedziemy Cie wspierac! W sobote z Pawelkiem wypijcie sobie po kieliszeczku cytrynowki i do boju na rozmowe, na pewno bedzie niemilo i sasiedzi przestana sie klaniac ale musicie to zalatwic, bo nie jestescie instytucja harytatywna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 i ja sie przyłaczam do wspierania duchowego!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 i ja trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!! http://www.bigboystoys.pl/gfx/obrazek292.jpg http://deccoria.pl/files/24120/17408/8e023d4b7bbba7de5b11f1d47a8e04a0.jpg STO LAT http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja mam też podobnego sąsiada. 1,5 roku temu robił dach,pożyczał prąd (ok.2miesiecy),obiecywał się rozliczyć. Ale jakoś mu tak schodziło(jest za granicą,budowy pilnowali rodzice i oni mieli też pilnować rozliczeń).Jakoś tak dziwnie udawali,że nas nie widzą..Wkurzało mnie to,a mąz na to-szkoda zdrowia,widać jaki to burak,a "dzięki" temu mamy sąsiada za stówkę z głowy na stałe. Aż pewnego razu,jego przyszła (i już teraz ) teściowa mówi do mnie-a moja cóka będzie pani sąsiadką itd.A ja na to-nie chcę takich sąsiadów A ona zaczęłą drążyć temat, więc w końcu powiedziałam jej dlaczego.I tu chyba teściowa zadziałała bo....sąsiad kika dni temu się rozliczył hihi Ale mamy też inny problem-przez nas robione ogrodzenie przylega do trzech działek w tym również do sąsiada od prądu i jakoś rzaden z nich nie pyta czy dołożyc się do ogrodzenia....I co wy na to..Ja wiem,ze nie muszą ale my, jak tylko z jednej strony zrobił ogrodzenie (jeszcze przed nami) od razu zapłaciliśmy połowe. Przecież przyjdzie nam mieszkać wiele lat i mysle,ze takie sprawy trzeba od razu jasno,bez niedomówień załatwiac. Ale widać nie wszyscy myslą Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 może poprostu zapytaj tych sąsiadów czy chca sie dołożyć do ogrodzenia?? powiem Ci szczerze....że ja wcześniej nie wiedziałam, że takie panują zasady, że powinno sie dokładać do części ogrodzenia może i oni nie wiedza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 kala67- myślę,że wiedzą A jak się nie zapytają, trudno, nie umrę z tego powodu Jak dla mnie jest to logiczne-wspólna granica,trzeba ją jakoś zagospodarować,więc zapytam sąsiada ile wynosi połowa kosztów A niech tam....zawsze wychodzę z założenia ,że w życiu można stracić coś dużo bardziej cennego niż pieniądze Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 16.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Rogbog, bardzo rozsądne co napisałaś. Nasz sąsiad raczej nie kwapi się również do dokładki, a gorzej bo uważa iż ma farta że jedną stronę ma z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.08.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Bogusiu bardzo dziekuje za zyczenia ! My tez grodzilismy cala dzialke z 4 stron, z jednej jest sasiadka, ktora nam ja sprzedala i tez sie nie dolozyla, a bylam ja pytac o ile moge wyjsc jednym przeslem do przodu, wiec powinna sie spytac czy sie dolozyc ale nic nie powiedziala, a ja nie wolalam. Od kilku dni mam w dzienniku zdjecia kostki, ktore przeszly bez odzewu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Magpie, klinkier wygląda świetnie w połączeniu z ciemną fugą. Nie podobają mi się jasne spoiny nawet w ciemnym klinkierze, choć ponoć dobrze, gdy jest kontrast. A ta ciemna antracytowa spoina jest według mnie najładniejsza i pasuje do wszystkich kolorów cegieł. Nawet do ciemnych brązów i czerwieni. A kostka granitowa nie może być inna niż piękna. Bo to naturalny kamień i pasuje do każdego stylu (wypowiadam się, choć na stylach to się znam jak kura na pieprzu). Ślicznie jest, zapraszam do KK, opijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Bogusiu bardzo dziekuje za zyczenia ! My tez grodzilismy cala dzialke z 4 stron, z jednej jest sasiadka, ktora nam ja sprzedala i tez sie nie dolozyla, a bylam ja pytac o ile moge wyjsc jednym przeslem do przodu, wiec powinna sie spytac czy sie dolozyc ale nic nie powiedziala, a ja nie wolalam. Od kilku dni mam w dzienniku zdjecia kostki, ktore przeszly bez odzewu . Imprezka udana? I tak to jest z sąsiadami,ale niestety ich się (najczęsciej) nie wybiera... Madziu, kostkę oczywiście widziałam-ślicznie wygląda. Do tego jestem w szok,że tak szybko ją ułozyliście.Brawo!! Ja aktualnie jestem na wyjeździe,na szczęscie wzięłam ze sobą kompa.Ale czasami mój blueconnect taki żółwiowaty jest więc muszę zastosować priorytety . A rocznica ślubu to najgłówniejszy priorytet . Zazdroszczę ci tego zagospodarowania wokół domku...ach kiedy u nas zrobi się porządek....Ja teraz w sanatorii ,małż wyjechany służbowo...i robota stoi.... W kolejce pierwszy jest taras. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Rogbog, bardzo rozsądne co napisałaś. Nasz sąsiad raczej nie kwapi się również do dokładki, a gorzej bo uważa iż ma farta że jedną stronę ma z głowy Nasi chyba też tak myślą...... Ale dzięki temu wiem z kim mam do czynienia i sasiedztwo będzie na zasadzie-dzień dobry itp.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts