magpie101 10.09.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 aka kupowalam na 1,75 h za 20 zl sztuke. Dzisiaj musze dokupic klipsy do upiecia. Wczoraj pogniecione powiesilam zeby zobaczyc efekt i od razu pokoj nabral przytulnosci. Moje sa kremowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Przywitać się chciałam I powiedzieć, że już chyba z 10-ty raz zaglądam do dziennika. A jak chciałam cos napisać, to zawsze coś "wypadało" i musiałam odejść od kompa I to już od dawna. Powiem tak: Irys świetny, nawet kiedyś nad nim się zastanawialiśmy, ale nie zmieścił się na działce. I chyba brakło by mi odwagi na taką bryłę /wystający szpic kuchni/ I pięknusie masz oczko. Nie pomyślałabym, że można najpierw wybetonować, u nas robią wszyscy folię bezpośrednio na gruncie. A ten Twój piesio, co do budy wejsć nie chce, to nie jest czasem Kaukaz tzn. Owczarek Kaukaski? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 aka kupowalam na 1,75 h za 20 zl sztuke. Dzisiaj musze dokupic klipsy do upiecia. Wczoraj pogniecione powiesilam zeby zobaczyc efekt i od razu pokoj nabral przytulnosci. Moje sa kremowe . to niewiele.....mi nie udało asie wczoraj dojechac ,ale dziś napewno!!! poka pooj z firankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wczoraj pogniecione powiesilam zeby zobaczyc efekt i od razu pokoj nabral przytulnosci. Moje sa kremowe . To ja znów chcę oczy nacieszyć . Pokażesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.09.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 aka, TomKa zdjecia firanek sa w dzienniku . Afrodyto milo, ze do mnie wpadlas i dziekuje za zaproszenie na kawke, jak bede w okolicy kiedys to sie odezwe. A piesio to mastif hiszpanski - nasz kruszynka wazy okolo 100 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ile??? to dopiero kruszynka ładne te firanki, masz oko do wyszukiwania niezłych rzeczy w takich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 matkoboska ... To ile takie cielątko zjeść musi? A przecie nie trawą się żywi ... No i jeśli dalej drążyć, to ile z tego potem na trawniku zostaje? Jednak posiadanie dużego pieska to spore obowiązki... A z innej beczki. Któregoś dnia zobaczysz w moim dzienniku takie same poduszki w wiatrołapie. Mocno mi się podobają.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.09.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ile??? to dopiero kruszynka ładne te firanki, masz oko do wyszukiwania niezłych rzeczy w takich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.09.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 tomkwas poduszki kupione w jysku, jesli kupisz 1 sztuke to placisz 25 zl, a za komplet czyli 4 sztuki - 75 zl. Co do piesie Leosia to musi dziennie dostac 900 g karmy lub 2,70 kg gotowanego (wagowo gotowanego musi dostac x 3). On dostaje 600 g karmy i 900 g gotowanego. Co do karmy to robilam 4 podejscia i w koncu udalo sie trafic na taka, ktora mu sluzy (po 3 poprzednich mial biegunki i nie dalo sie sprzatnac tego z trawnika ). Gotowane to serduszka drobiowe, makaron, tarta wloszczyzna (kupuje gotowa) i udka bez kosci (gotuje wielki gar raz na 4 dni). On oczywiscie woli gotowane ale nie jestem w stanie dawac mu tylko gotowanego, bo musialabym to robic prawie codziennie. Cenowo wychodzi to samo czy by doatawal sama karme dobrej jakosci czy gotowane (to co wymienilam). To co zostaje na trawniku trzeba raz w tygodniu posprzatac (wiadro) i wyniesc na kompostownik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mam te same firanki Wykładzine w wiatrołapie też taką mam i to najlepsze co może być! Jest rewelacyjna! Fajnie, że skończyłaś wiatrołap. U mnie nadal straszą szafy bez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A piesio to mastif hiszpanski - nasz kruszynka wazy okolo 100 kg . To mój Malamut przy nim to pikuś malutki Ale ile jest tej wieeelkiej psiej miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.09.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Fajne te poduchy z wiatrołapu i pomysł z wykładziną bardzo mi się podoba. Aaaaa... cos miałam zapytać No nic może zarz sobie przypomnę. Wy co mieszkacie blisko dużych marketów to macie farta, ja do najbliższych mam ok 300 km , a mozna byłoby tyle zaoszczędzic i kupić coś fajnego. Bardzo fajnie franka komponuje z kolorem ścian. A właśnie! Ogrodzenie będziecie malować czy zostawiacie w kolorze betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.09.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mayland ja mam skonczony wiatrolap, a Ty sypialnie (my spimy nadal na materacu i szaf nie mamy ). Iwuś ogrodzenia nie malujemy, bo mamy go 255 m, wiec drogo by to wyszlo. Zreszta mi podoba sie bardziej taki naturalny beton niz farba na betonie. Ale u nas we wsi maluja takie ogrodzenia. Ja do duzych marketow typu ikea, castorama mam 60 km ale jade tam raz do roku, bo nie lubie marketow. Tu gdzie pracuje mam jysk tylko, tylko w tym sklepie ciagle jest to samo w ofercie, nic nowego nie wprowadzaja ale duzo w nim kupilam (2 komplety ogrodowe, ozdoby do salonu na stol itp.). Iwuś gdzie Ty mieszkasz, ze do marketow taki kawal masz , mozesz na priv napisac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja mam trochę mniej bo 180 m, więc próbuje sobie wyobrazić o czym mówisz Zapytałam bo widziałam ogrodzenia w podobnym typie pomalowane na tysiące sposobów i... chyba Twój będzie najtrafniejszy. Zresztą może sama wymienię jedną stronę ogrodzenia na betonowe , muszę mówić którą, czy pisząc znowu stanę się monotematyczna ? Jak materac gruby to można to ciągnąć spokojnie kilka lat... , choć pewnie już masz tego dość Wysłałam Ci na priv lokalizację pradoliny, do wszystkich Was mam bardzo daleko, oprócz jednej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Iwus...ja tez poprosze mape z pradoliną magpie.....super te poduszki do wiatrołapu!!! bardzo ładnie sie komponuje całość!! Masz dobry gust kobieto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 17.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Fajny posmysł z tym siedziskiem w wiatrołapie. Też by mi się takie przydało(starość nie radość, młodość nie wieczność ),ale zaplanowałam tam zabudowę. Z tą ziemią za domem to współczuję. My rozrzucaliśmy kilka wywrotek czarnoziemu łopatami i taczkami i jeszcze wszystkiego nie skończyliśmy. Pod domem stoją dwie góry ziemi i czekają na elewację (pewnie do przyszłego roku). Część udało mi się zagospodarować. Pozostała czeka i zarasta zielskiem, bo teraz "walczymy w środku" Coraz bliżej do przeprowadzki Pozdrawiam, Guśka P.S. Dostałam dwie wyceny kuchni. Obie zdecydowanie droższe od Twojej. Może przeniesiesz firmę do Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Fajny posmysł z tym siedziskiem w wiatrołapie. Też by mi się takie przydało(starość nie radość, młodość nie wieczność ),ale zaplanowałam tam zabudowę. Z tą ziemią za domem to współczuję. My rozrzucaliśmy kilka wywrotek czarnoziemu łopatami i taczkami i jeszcze wszystkiego nie skończyliśmy. Pod domem stoją dwie góry ziemi i czekają na elewację (pewnie do przyszłego roku). Część udało mi się zagospodarować. Pozostała czeka i zarasta zielskiem, bo teraz "walczymy w środku" Coraz bliżej do przeprowadzki Pozdrawiam, Guśka P.S. Dostałam dwie wyceny kuchni. Obie zdecydowanie droższe od Twojej. Może przeniesiesz firmę do Ina Guśka z ta zabudowa w wiatrolapie to Ty sie zastanów, my tez tak planowalismy zrobic tam pod sam sufit zabudowe, a naprzeciw wieszak i szafke na buty. Druga szafa miala byc zaraz za drzwiami w tej obok wnece i tamta jest. Czemu nie zrobilismy tej zabudowy w wiatrolapie? Otoz po przeprowadzce przymiezylismy tam dwie wielkie wysokie plyty i wiatrolap wyszedl wtedy tak ciasny i malo przestrzenny jak klatka dla scisnietych kur , wiec dlatego zrezygnowalismy i nie zaluje, bo jest przestrzennie. Do ina nie ma szans zebysmy sie przeniesli, to 200 km od nas, gdyby bylo blizej to nie ma problemu, bo do Poznania jezdzimy ale to blizej, bo 150 km. A swoja droga to co tam maja za ceny . Kiedy przeprowadzke planujesz i masz jakies swieze fotki? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja mam trochę mniej bo 180 m, więc próbuje sobie wyobrazić o czym mówisz Zapytałam bo widziałam ogrodzenia w podobnym typie pomalowane na tysiące sposobów i... chyba Twój będzie najtrafniejszy. Zresztą może sama wymienię jedną stronę ogrodzenia na betonowe , muszę mówić którą, czy pisząc znowu stanę się monotematyczna ? Jak materac gruby to można to ciągnąć spokojnie kilka lat... , choć pewnie już masz tego dość Wysłałam Ci na priv lokalizację pradoliny, do wszystkich Was mam bardzo daleko, oprócz jednej osoby Nie musisz mowic . A co do materaca to strasznie bola nas plecy, bo za miekko jest bez stelazy, syn ma ten sam ale na lozku ze stelazem i lezy sie zupelnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.09.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 magpie - bardzo ladny jest twój wiatrołap. Podobajami się takie kolory, ale sama chyba nie mam tyle odwagi żeby u sibie ich użyć poduszki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 magpie - bardzo ladny jest twój wiatrołap. Podobajami się takie kolory, ale sama chyba nie mam tyle odwagi żeby u sibie ich użyć poduszki są super Chetnie bym juz przemalowala ten wiatrolap na krem ale maz sie nie zgadza , mowi "skoro chcialas to nie bedzie zadnych zmian do nastepnego remontu". Ja nie czuje sie w takich zywych kolorach, a pozatym strasznie widac na nich smugi kurzu . Moja druga pomylka z kolorem to pokoj goscinno-biurowy, na szczescie tam rzadko wchodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts