Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drzwi Dre nie jest to szczyt moich marzen, bo podobaly mi sie zupelnie inne.

No ale dre kosztowaly polowe tego co tamte, wiec nie bylo dyskusji i sa dre.

Maja pare niedociagniec jak sie przyjrzec ale za ta cene nie mozna wiele wymagac. Najwazniejsze, ze zamykaja sie i otwieraja, nic sie nie obwiesza.

Guśka z ta zabudowa w wiatrolapie to Ty sie zastanów, my tez tak planowalismy zrobic tam pod sam sufit zabudowe, a naprzeciw wieszak i szafke na buty. Druga szafa miala byc zaraz za drzwiami w tej obok wnece i tamta jest.

Czemu nie zrobilismy tej zabudowy w wiatrolapie? Otoz po przeprowadzce przymiezylismy tam dwie wielkie wysokie plyty i wiatrolap wyszedl wtedy tak ciasny i malo przestrzenny jak klatka dla scisnietych kur :roll: , wiec dlatego zrezygnowalismy i nie zaluje, bo jest przestrzennie.

No tak, u mnie w głowie wszystko się mieści i jest nawet jest jeszcze sporo miejsca :lol: ale może faktycznie bezie się trzeba zastanowić. Tylko że ja nie mogę wstawić zabudowy do tej drugiej wnęki bo mój super murarz poprzesuwał mi otwory drzwiowe o jakieś 20 cm w prawo na tej srodkowej ścianie nośnej i ścianka jest za krótka :evil:

Do końca września muszę wyprowadzić się z mieszkania, bo mam chętnych do wynajęcia, ale na razie będę pomieszkiwać na kartonach u teściów, bo w naszym Irysku jeszcze sporo do roboty. Podejrzewam jednak, że i tak wprowadzimy się do nie wykończonego domu. Po weekendzie postaram się wkleić zdjęcia do fotosika.

Pozdrawiam, Guśka

Cześć magpie. Żyjesz? Czy Cie rozłożyło na amen?

Pobieralo mnie od soboty ale wczoraj byl chyba kulminacyjny dzien choroby (pocieszam sie, ze juz gorzej byc nie moze).

Dziwne jest to, ze malo mam objawow typu katar, bol glowy slaby, brak goraczki ale jestem tak slaba i straszne napady goraca mam jakbym miala z 40 stopni goraczki :roll: , moze to swinska grypa.

Cześć magpie. Żyjesz? Czy Cie rozłożyło na amen?

Pobieralo mnie od soboty ale wczoraj byl chyba kulminacyjny dzien choroby (pocieszam sie, ze juz gorzej byc nie moze).

Dziwne jest to, ze malo mam objawow typu katar, bol glowy slaby, brak goraczki ale jestem tak slaba i straszne napady goraca mam jakbym miala z 40 stopni goraczki :roll: , moze to swinska grypa.

dzień dobry

mimo wszystko mam nadzieję że lepiej się czujesz bidulko

a jak nie masz gorączki to gorzej niż gdybyś ją miała

herbatka z soczkiem malinowym, pod kołderke i okład z młodej (męsiej) piersi :oops:

chorowitko nasza- zdróweńka życze!!!!

no i czemu Ty wolnego nie bierzesz, co? :evil:

Bo pracuje u siebie i to razem z mezem w jednej wspolnej firmie. On nie moze mnie zastapic, bo mial juz umowionych klientow na ten tydzien.

Juz dzisiaj mi duzo lepiej dzieki Wam :p !

chorowitko nasza- zdróweńka życze!!!!

no i czemu Ty wolnego nie bierzesz, co? :evil:

Bo pracuje u siebie i to razem z mezem w jednej wspolnej firmie. On nie moze mnie zastapic, bo mial juz umowionych klientow na ten tydzien.

Juz dzisiaj mi duzo lepiej dzieki Wam :p !

a to Ty taka bizneswoman... fajnie

ale na noc zapodaj sobie jakieś witaminki (mogą być naturalne od męża :oops: )

To chyba niedobrze, że nie masz standardowych objawów :cry: :cry: Byłaś z tym u lekarza czy jak większość słuchasz doktor Madzi ? :wink: Pawełek zawsze ze mnie się śmieje, że diagnozy doktor Iwony wpędzą mnie w jakąś chorobę :lol: :lol:

Polecam Tabcin (ten na dzień i na noc), Gripex, specyfiki w proszku rozpuszczane i pite jako gorący wywar, dużo Rutinoscorbinu i wit. C, acha no i wapno. :o :o O matko! Tylko nie bierz wszystkiego na raz! Tak rozumiesz... do wyboru do koloru... bidulko. :cry: :cry:

Z całego serca życzę zdrówka :D