aka z Ina 23.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jak dzis zdrówko? jak samopoczucie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień dobry Zaryzykowałaś własnym zdrowiem robotę w ogródku? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.09.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nelli Sza dzieki ! Aka wczoraj bylo lepiej, a dzisiaj znowu na nic nie mam sily tak jestem slaba . amalfi wyrwalam kilka chwastow i oberwalam pomidory i papryke tylko, bo checi byly ale sil brakowalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.09.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 To chyba niedobrze, że nie masz standardowych objawów Byłaś z tym u lekarza czy jak większość słuchasz doktor Madzi ? Pawełek zawsze ze mnie się śmieje, że diagnozy doktor Iwony wpędzą mnie w jakąś chorobę Polecam Tabcin (ten na dzień i na noc), Gripex, specyfiki w proszku rozpuszczane i pite jako gorący wywar, dużo Rutinoscorbinu i wit. C, acha no i wapno. O matko! Tylko nie bierz wszystkiego na raz! Tak rozumiesz... do wyboru do koloru... bidulko. Z całego serca życzę zdrówka Iwuś niestety slucham doktor Madzi , u nas takich mamy lekarzy, ze jak ide to dyktuje im co maja mi przepisac albo przez telefon zamawiam recepty. Maz jak sie rozlozy to ja zawsze ide w jego imieniu do lekarza z jego karta po recepty dla niego. Tabcin juz amalfi mi polecala tez, kupilam ale juz dzisiaj nic nie bralam tylko herbatki z miodem, bo te tabletki nic nie dzialaja. U nas jakis wirus panuje, bo wiele osob jest takich chorych - slabi bez konkretnych objawow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 u nas podobnie i sporo dzieci chorych Magpie, ja zaś z pytaniem... Gdzie dorwałaś te poduchy? Super są wracaj do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 u nas podobnie i sporo dzieci chorych Magpie, ja zaś z pytaniem... Gdzie dorwałaś te poduchy? Super są wracaj do zdrówka Tam gdzie kupilas wypoczynek balkonowy - czyli w jysku . Jak kupujesz 4 sztuki to kosztuja 75 zl, a jak na szuki to 1 szt. kosztuje 25 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zakodowane.. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Magpie-jak zdrówko????doszłaś juz do siebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witaj!! choroba przeszła?? jak sie czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam..... Wrzosy ładnie wyglądają... Ojej pracy sporo włozonej przed domkiem -oj sporo... A ten eko-groszek to zamiast tańszy, to droższy Raz w TV był program, że za granicą mają spory zbyt i dlatego takie ceny u nas... Nu i Leoś (mój ulubieniec malutki), to spokojnie by mnie pociągnął ze smyczą Już raz jeden pies mnie ciągnął, zamiast puścic smycz, to straciłam równowagę (jeszcze w tym szybkim biegu łapałam się za ekrany) aż w końcu puściłam i się wyłożyłam na chodniku... noga jakos mi się zakręciła i przychodził Misiek po mnie, a potem wziął mnie na barana do domu, do auta i pogotowie... a potem skakanie -zwichnięty staw skokowy. Piesek był kilka dni u nas, szukaliśmy jego właścicieli, taka smutna była, Misiek ją wykapał -stała grzecznie w wannie, łapę dawała jedna i drugą, poza tym tak jego słuchała, że szok - jak powiedział leż tutaj -to leżała, nigdzie się nie ruszyła. Nazwałam ją Saba, ba nawet reagowała... Przypominała mi suczkę mojej koleązanki -amstafa...ale ona mieszana była. Szukaliśmy właścicieli -rozwieszaliśmy plakaty, ale My mieszkamy teraz niedaleko A4 i wyglądało to tak, że ktoś pozbył sie jednak pieska... tutaj to norma przed wakacjami, bądź w wakacje... Zostałaby u nas, gdybysmy mieli tutaj ogrodzenie, bo jak pobiegła gdzieś, to mogłam ja ją wołać i wołać, a strasznie była za moją córką...gdzieś z dziećmi chowana musiała być. Jak była w pokoju i zobaczyła córkę wracającą ze szkoły z koleżankami, to myslałam, że mi rozwali drzwi balkonowe... musiałam wypuścić ją na balkon, gdzie mało nie oszalała... Była kilka dni, szukaliśmy szybko domu... potem wzięła ją Pani, która straciła pieska i nasza Saba miała sporo miejsca do biegania i fajnych właścicieli. To Leoś jakby mnie pociągnął -to na brzuchu bym chyba była ciągnięta ahahahaaaaaaaaaaa... Ładnie tam u WAS... Wiatrołap jest pikny i ta firaneczka w pokoiku biurowym tyż Nu i mam nadzieję, że nie rozłożyło ciebie, że choróbsko przepędzone. Zdrówka życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.09.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 cześć Magpie, żyję ślicznie dziekuje za życzonka dla Nadusi jutro postaram sie nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.09.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Magpie-jak zdrófffko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 jak sie czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.09.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dziewczynki dziekuje za troske! Dziwna mialam te chorobe, jeden dzien bylo ok, a na drugi beznadziejnie, objawowo chorobowych malo, a slaba bylam jak diabli . A w niedziele to juz nawet sily nie mialam rosolu wstawic. Od poniedzialku dobrze tylko boli mnie migdal i ucho, a na migdale mam nalot bialy, wiec jak nie minie to bede musiala isc po antybiotyk, bo za dlugo sie to wlecze. Podejrzewam, ze mialam jakies grypsko z powiklaniem tylko bez goraczki. A tak ogolnie to wszystko dobrze tylko mam lenia jesiennego, wieczorami tylko przed tv siedzimy, nic nie robimy w domu, bo brak kaski (maz cos mi wspominal o iglakach to moze pojedzie kupic), wczoraj w koncu zaliczylam fryzjera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czyli lepiej? takie osłabienie i u nas panuje, sporo osób na to narzeka ale jak juz fryzjera zaliczyłaś, to dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 zakupki i fryzjer to jest to co uleczy każdą kobietę dobrze, że wróciłas! martwiliśmy sie.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 06.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No cóż,pogoda nie sprzyja juz tak bardzo spacerom więc coraz więcej czasu będziemy na forum spędzać Właśnie wpadłam podejrzeć co za nowości u Ciebie i zakochałam się w tych poduszkach w wiatrołapie! Świetnie wygladaja i na pewno sa wygodne.Ja do siebie też chciałam zrobic takie siedzisko,ale coś nie moge sie zebrać... A juz doczytałam,że Jysku kupowane były więc przy najblizszej okzji zajrze może jeszcze coś wypatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry dzień. magpie - mam nadzieję że u Cebie ze zdrówkiem już wszystko ok. gdzie nie zajrzę to jakieś choróbska, zaczyna się sezon zarazkowy cholera. pozdrowionka przesyłam gorące. będzie dzisiaj ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 będzie dzisiaj ładna pogoda oj tak! dosłownie spociłam sie idąc do pracy...... cześć, życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.10.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 będzie dzisiaj ładna pogoda oj tak! dosłownie spociłam sie idąc do pracy...... cześć, życzę miłego dnia U nas tez ciepelko, rano bylam ugotowana zanim dotarlam do pracy . kawika juz wszystko ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts