magpie101 08.10.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A$IA poduchy polecam, bo naprawde fajne sa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 śpieszę donieść że poduszki są świetne - też planuje cos takiego zrobic w waitrołapie ale o poduchach nie pomyślałam podoba mi sie też budynek gospodarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witaj sobotnio poduchy są rewelacyjne!!! a jak Twój ogród wyglada jesiennie? npwno masz pięknie czekam nnowe foteczki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kala67 u nas mokro i zimno, jak wracam z pracy to juz szaro jest, wiec na ogrod nie zdaze wyjsc. Teraz maz sadzi, przesadza, bo on pracuje przy domu, wiec ma czas. A w weekend to w domu jest roboty masa, a jak mam czas to w taka pogode do ogrodu mi nie teskno. W domu mamy ciepelko to fajnie sie wyleguje teraz na kanapie. A tak w ogole to ja juz coraz czesciej mysle o swietach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie pisz nic o świętach! Ja mam taki syf w domu że nie wiem kto to ogarnie do świąt Okna Kokuś tak wylizał, że jeszcze troche a swiata przez nie widac nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dobry.magpie- gdzie tam do świąt, proszę Cię, daj jeszcze chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 mayland ja okno balkonowe mam umazane do pasa przez leosia, mialam w planach myc 2 tygodnie temu ale odpuscilam w ramach terapii i tak jakos mi z tym dobrze, ze w poprzednia sobote tez nie wymylam. Tak sobie mysle, ze przetrzymam moze do listopada, bo teraz zimno i mokro i juz na swieta wymyje ale dopiero w listopadzie. A o parapetach z tylu domu nie wspomne - cale w blocie od lap leosia . kawika zobaczysz jak zleci, za 2 tygodnie juz "wszystkich swietych", a potem to juz chwila i swieta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dobra terapia Tak trzymaj!!! Nic sie nie stanie jak polezy i zaczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 magpie101....... z tymi gniazdkami to mi namieszałaś mój elektryk powiedział,że gniazdko do lodówki ma być za lodówką na dole bo tam lodówka ma wcięcie i się zmieści!! poszłam po pracy jeszcze o to zapytać panią w salonie gdzie można zamówić meble kuchenne na wymiar zapytałam czy gniazdko ma być za lodówką czy obok w szafce...... Pani łaskawie mi odpowiedziała.....że to zależy kto mi będzie robił kuchnie, bo różnie robią!!! i co ja mam począć??? jak jest u WAS????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 mayland ja okno balkonowe mam umazane do pasa przez leosia, mialam w planach myc 2 tygodnie temu ale odpuscilam w ramach terapii i tak jakos mi z tym dobrze, ze w poprzednia sobote tez nie wymylam. Tak sobie mysle, ze przetrzymam moze do listopada, bo teraz zimno i mokro i juz na swieta wymyje ale dopiero w listopadzie. A o parapetach z tylu domu nie wspomne - cale w blocie od lap leosia . kawika zobaczysz jak zleci, za 2 tygodnie juz "wszystkich swietych", a potem to juz chwila i swieta . A ja dziś nie wytrzymałam i umyłam drzwi tarasowe "wycałowane" przez Togę bo jakoś kawa i inne frukty z każdym dniem coraz to gorzej przechodziłty mi przez gardło. Słaba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 mayland ja okno balkonowe mam umazane do pasa przez leosia, mialam w planach myc 2 tygodnie temu ale odpuscilam w ramach terapii i tak jakos mi z tym dobrze, ze w poprzednia sobote tez nie wymylam. Tak sobie mysle, ze przetrzymam moze do listopada, bo teraz zimno i mokro i juz na swieta wymyje ale dopiero w listopadzie. A o parapetach z tylu domu nie wspomne - cale w blocie od lap leosia . kawika zobaczysz jak zleci, za 2 tygodnie juz "wszystkich swietych", a potem to juz chwila i swieta . A ja dziś nie wytrzymałam i umyłam drzwi tarasowe "wycałowane" przez Togę bo jakoś kawa i inne frukty z każdym dniem coraz to gorzej przechodziłty mi przez gardło. Słaba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja okna to dwa razy w tygodniu myję... te, co dzieci dostaną no, teraz jak pada, to na weekend wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 magpie101....... z tymi gniazdkami to mi namieszałaś mój elektryk powiedział,że gniazdko do lodówki ma być za lodówką na dole bo tam lodówka ma wcięcie i się zmieści!! poszłam po pracy jeszcze o to zapytać panią w salonie gdzie można zamówić meble kuchenne na wymiar zapytałam czy gniazdko ma być za lodówką czy obok w szafce...... Pani łaskawie mi odpowiedziała.....że to zależy kto mi będzie robił kuchnie, bo różnie robią!!! i co ja mam począć??? jak jest u WAS????? Jesli masz lodowke, zmywarke i piekarnik do zabudowy to gniazdka nie moga byc za tymi sprzetami tylko w szafkach obok. U nas blaty maja glegokosc 60 cm, szafki 47, za szafkami jest luka na kable, rurki. Tylko piekarnik i zmywarka sa takie glebokie, ze przylegaja do sciany i nie ma za nimi luki. Jesli zrobisz gniazdko za piekarnikiem i zmywarka to sprzety wtedy nie dojda do sciany i beda wystawac poza blaty! Co do lodowki to mozna zrobic gniazdko przy ziemi ale dajmy na to, ze cos sie dzieje z lodowka i co wtedy? Jak masz gniazdko w szafce obok to wylaczysz ja bez problemu. Czyli zatem do zmywarki i piekarnika musi byc obok, a do lodowki dobrzeby bylo zeby bylo obok. Do okapu najlepiej zrobic na srodku okapu, jesli ma byc szafka z okapem to tak na wysokosci 190 h od ziemi zrob gniazdko, jesli ma byc kominowy bez szafki to najlepiej zrobic jak najwyzej przy suficie. Lepiej dopilnowac tego teraz zeby pozniej nie poprawiac. My swoim klienta dajemy szkic szczegolowy z wymiarami i tam maja zaznaczona dokladnie elektryke. Jesli zrobili cos wczesniej i jest nie tak to musza przekowac gniazdka. Jak nie chca tego robic my musimy sie dostosowac meblami i czesto maja agd nie w tych miejscach co chca. Do pieca musisz miec podwojne gniazdko (piekarnik jedno, drugie plyta gazowa, zapalacz iskrowy w pokretle). Pamietaj o kabelku do oswietlenia. Z zaworem do zmywarki ta sama zasada, musi byc obok w szafce najlepiej pod zlewem. To co napisalam dotyczy agd do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 mayland ja okno balkonowe mam umazane do pasa przez leosia, mialam w planach myc 2 tygodnie temu ale odpuscilam w ramach terapii i tak jakos mi z tym dobrze, ze w poprzednia sobote tez nie wymylam. Tak sobie mysle, ze przetrzymam moze do listopada, bo teraz zimno i mokro i juz na swieta wymyje ale dopiero w listopadzie. A o parapetach z tylu domu nie wspomne - cale w blocie od lap leosia . kawika zobaczysz jak zleci, za 2 tygodnie juz "wszystkich swietych", a potem to juz chwila i swieta . A ja dziś nie wytrzymałam i umyłam drzwi tarasowe "wycałowane" przez Togę bo jakoś kawa i inne frukty z każdym dniem coraz to gorzej przechodziłty mi przez gardło. Słaba jestem Ja na szczescie mam tak usytulowane okno balkonowe, ze go nie widze siedzac w salonie . Iwuś ja troche odpuscilam ze sprzataniem, bo juz nie wyrabialam i padalam na pyszczek, zalozylam nawet na ten temat watek o pedantyzmie w psychologu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.10.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja okna to dwa razy w tygodniu myję... te, co dzieci dostaną no, teraz jak pada, to na weekend wystarczy Aniu a czytalas moj watek w psychologu? Jak czytam o Tobie w Twojej galerii to jakbym siebie widziala (mam na mysli porzadki i prowadzenie domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kuźwa....... własnie wrócilismy ze sklepu agd!! pan nam pokazywał lodówke, kuchenke i zmywarke do zabudowy.....powiedział, że ten sprzęt z tyłu na dole nie jest prosty tylko ma wycięcie i spokojnie zmieści sie gniazdko. ja już sama nie wiem kogo słuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 13.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja okna to dwa razy w tygodniu myję... te, co dzieci dostaną o rany, Ania, Ty to masz zacięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Teraz jak wracam po 18 z pracy to za godzine robi sie juz ciemno , zanim w domu cos porobie to juz do ogrodu nie zdaze dotrzec . No i nie ma po co .... przysypało, bynajmniej u nas. Nawet kwitące jeszcze róże . A w ogóle, to pięknie się witam z gospodynią bo chyba tu jeszcze śladów nie zostawiałam, bo podglądać to i owszem . No i pozdrowionka...tfuu podrapanie za uszkiem dla Leosia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli wszystkie braki już nadrobiliście!!!! wszystko poszło zgodnie z planem a nawet szybciej ale gdzie nowe zdjęcia z domku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Teraz jak wracam po 18 z pracy to za godzine robi sie juz ciemno , zanim w domu cos porobie to juz do ogrodu nie zdaze dotrzec . No i nie ma po co .... przysypało, bynajmniej u nas. Nawet kwitące jeszcze róże . A w ogóle, to pięknie się witam z gospodynią bo chyba tu jeszcze śladów nie zostawiałam, bo podglądać to i owszem . No i pozdrowionka...tfuu podrapanie za uszkiem dla Leosia . Jak milo Cie u mnie goscic . Leos za uszkoem podrapany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts