kawika 15.10.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 magpie - no własnie dawno zdjeć żadnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czyli wszystkie braki już nadrobiliście!!!! wszystko poszło zgodnie z planem a nawet szybciej ale gdzie nowe zdjęcia z domku???? Kala jeszcze zostaly najdrozsze rzeczy do zrobienia czyli elewacja i sypialnia. Sypialnia pociagnie nas 6-7 tys. pomimo, ze sami bedziemy meble robic (poza lozkiem). O kwiatach nie wspominam, bardzo iich brakuje w salonie tzn. male kwiatki mamy ale takich duzych drzewek brak, salon jest duzy i bez zieleni malo przytulny. Drzewka-kwiaty to nie problem, bo nie sa drogie ale donice takie duze kosztuja od 400 zl w gore za sztuke, a potrzebuje 3-4 . Takich dodatkow jak wazoniki, lampki, obrazy nawet nie wymienialam. Ale nie narzekam - ciesze sie z tego co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 magpie - no własnie dawno zdjeć żadnych nie było Zdjec nie ma, bo nic nowego w domu nie przybylo . Zrobilam ostatnio zdjecia garazu, bo jeszcze po zakonczonych pracach garazu nie pokazywalam ale nie moge sie zebrac zeby je wrzucic. Ewentualnie zwiarzyniec moge wstawic jesli chcecie obejrzec moje dzikusy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dawaj - uwielbiam psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dawaj - uwielbiam psiaki W weekend im porobie fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dawaj - uwielbiam psiaki W weekend im porobie fotki! tylko na pewno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dopiero w wekeend??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulakris 15.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, Chcialabym sie dowiedziec jakie panele polozyliscie w pokojach. Co to firma i kolor? Bardzo mi sie spodobaly Z gory wielkie dzieki Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, Chcialabym sie dowiedziec jakie panele polozyliscie w pokojach. Co to firma i kolor? Bardzo mi sie spodobaly Z gory wielkie dzieki Paula Jest to dab bagienny z firmy classen http://www.classen.pl/www/pl/panele-country-style-super-39-99-zl,p,6,27,673.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jesli masz lodowke, zmywarke i piekarnik do zabudowy to gniazdka nie moga byc za tymi sprzetami tylko w szafkach obok. U nas blaty maja glegokosc 60 cm, szafki 47, za szafkami jest luka na kable, rurki. Tylko piekarnik i zmywarka sa takie glebokie, ze przylegaja do sciany i nie ma za nimi luki. Jesli zrobisz gniazdko za piekarnikiem i zmywarka to sprzety wtedy nie dojda do sciany i beda wystawac poza blaty! Co do lodowki to mozna zrobic gniazdko przy ziemi ale dajmy na to, ze cos sie dzieje z lodowka i co wtedy? Jak masz gniazdko w szafce obok to wylaczysz ja bez problemu. Czyli zatem do zmywarki i piekarnika musi byc obok, a do lodowki dobrzeby bylo zeby bylo obok. Do okapu najlepiej zrobic na srodku okapu, jesli ma byc szafka z okapem to tak na wysokosci 190 h od ziemi zrob gniazdko, jesli ma byc kominowy bez szafki to najlepiej zrobic jak najwyzej przy suficie. Lepiej dopilnowac tego teraz zeby pozniej nie poprawiac. My swoim klienta dajemy szkic szczegolowy z wymiarami i tam maja zaznaczona dokladnie elektryke. Jesli zrobili cos wczesniej i jest nie tak to musza przekowac gniazdka. Jak nie chca tego robic my musimy sie dostosowac meblami i czesto maja agd nie w tych miejscach co chca. Do pieca musisz miec podwojne gniazdko (piekarnik jedno, drugie plyta gazowa, zapalacz iskrowy w pokretle). Pamietaj o kabelku do oswietlenia. Z zaworem do zmywarki ta sama zasada, musi byc obok w szafce najlepiej pod zlewem. To co napisalam dotyczy agd do zabudowy. A właśnie, wczoraj mnie mąż uświadomił w tym temacie, bo ja jak ten koń ... w mieszkaniu miałam jedno to i tu sobie tyle zażyczyłam . Tylko w bloku miałam kuchenkę gazowo-elektryczną i jedno gniazdko wystarczało, a teraz nie . Gniazdko też będę miała za lodówką, bo obok zmywarka. Na szczęście zmieści się, bo tam agregat wypada. Źle tylko będzie przy rozmrażaniu. Magpie przeczytałam w dzienniku Twoje podsumowanie i muszę przyznać, że mimo iż Ci nieco zostało do zrobienia, to dużo mogłaś odhaczyć. Widać postępy. W zasadzie to niewiele Ci zostało do zrobienia. Gratuluję !! A jak będę jechała na to przepyszne ciasto to wiem co Ci podaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Magpie przeczytałam w dzienniku Twoje podsumowanie i muszę przyznać, że mimo iż Ci nieco zostało do zrobienia, to dużo mogłaś odhaczyć. Widać postępy. W zasadzie to niewiele Ci zostało do zrobienia. Gratuluję !! właśnie to miałam napisać.....idziesz z planem malutka witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj!! a gdzie obiecane foteczki zwierzaków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj!! a gdzie obiecane foteczki zwierzaków?? tylko nie krzycz . Fotki zrobilam ale tylko mniejszemu psiakowi i kociakowi jak spia, a potem mialam dwa dni gosci z noclegiem i zapomnialam wczoraj. Ale jest nadzieja, bo aparat lezy na stole od trzech dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ok, zostajesz rozgrzeszona goście to goście, trzeba im czas poświęcić!!! ale na foteczki i tak czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Ja równiez czekam na fotki zwierzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 i ja, i ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj!! a gdzie obiecane foteczki zwierzaków?? tylko nie krzycz . Fotki zrobilam ale tylko mniejszemu psiakowi i kociakowi jak spia, a potem mialam dwa dni gosci z noclegiem i zapomnialam wczoraj. Ale jest nadzieja, bo aparat lezy na stole od trzech dni . Helo. Czekam na obiecane fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj!! a gdzie obiecane foteczki zwierzaków?? tylko nie krzycz . Fotki zrobilam ale tylko mniejszemu psiakowi i kociakowi jak spia, a potem mialam dwa dni gosci z noclegiem i zapomnialam wczoraj. Ale jest nadzieja, bo aparat lezy na stole od trzech dni . Helo. Czekam na obiecane fotki. Fajnie, ze jestes ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No coż chyba NIE UMIEM BEZ WAS ŻYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja juz mieszkam prawie 2 lata, a tez nie umie zyc bez forum i niektorych osob . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts