kawika 13.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 cześć magpie co tam słychać zdrówko dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No własnie Magpie, co tam u Ciebie? Gdzie są nowe zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam przyszłam sie przywitać czytałam wątek o twoich pierniczkach i wczoraj postanowiłam je zrobić ,a pomagały mi w tym moje córcie ,i teraz sobie ciasto leżakuje aż do grudnia ,jestem ciekawa jakie bedą w smaku te pierniczka ,ale ciasto wyszło super!!! i ten zapach unoszący sie w całej kuchni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam przyszłam sie przywitać czytałam wątek o twoich pierniczkach i wczoraj postanowiłam je zrobić ,a pomagały mi w tym moje córcie ,i teraz sobie ciasto leżakuje aż do grudnia ,jestem ciekawa jakie bedą w smaku te pierniczka ,ale ciasto wyszło super!!! i ten zapach unoszący sie w całej kuchni pozdrawiam Czesc jessi ! Pierniczki w smaku sa pyszne, w zeszlym roku syn do swiat spora czesc mi wyjadl . Fajnie, ze wpadlas do mnie, ja u Ciebie bywam regularnie w dzienniku (w komentach tez czasami) ale tak cichutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dziweczynki u nas wszystko po staremu, szaro, buro i ponuro, ogolnie do d....... Rano wyjezdzam, wieczorem wracam, w domu nic nie przybylo, ciagle kasy malo i pelno niespodziewanych wydatkow . Zaplace jedno ubezpieczenie, za dwa tygodnie konczy sie kolejne i tak w kolko . Ale swieta ida, ciasto piernikowe zarobione, bedziemy miec zywa choinke. W zeszlym roku byla zywa ale tak leciala, ze przed sylwestrem juz ja wyrzucilismy. W tym roku dlatego chcialam sztuczna aby do lutego postala, bo tak lubie ale maz sie uparl na zywa, wiec niech ma - szczegol, ze sylwester znowu juz bez drzewka bedzie. Wigilia i cale swieta u nas z rodzinka, wiec troche przygotowan mnie czeka i wydatkow tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.11.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witam przyszłam sie przywitać czytałam wątek o twoich pierniczkach i wczoraj postanowiłam je zrobić ,a pomagały mi w tym moje córcie ,i teraz sobie ciasto leżakuje aż do grudnia ,jestem ciekawa jakie bedą w smaku te pierniczka ,ale ciasto wyszło super!!! i ten zapach unoszący sie w całej kuchni pozdrawiam Czesc jessi ! Pierniczki w smaku sa pyszne, w zeszlym roku syn do swiat spora czesc mi wyjadl . Fajnie, ze wpadlas do mnie, ja u Ciebie bywam regularnie w dzienniku (w komentach tez czasami) ale tak cichutko ! moje córe też lubią pierniczki ,co roku piekę a w tym roku wypróbowałam twój przepis to cieszę sie ze zaglądasz do mnie ,i możne kiedyś odważysz sie "ujawnić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 magpie101, po zmianie avatara ja Cię poznac nie mogę Któż Cię tak urządził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 magpie101, po zmianie avatara ja Cię poznac nie mogę Któż Cię tak urządził? w avatarze sa usteczka jak zwykle ale troche inne - adekwatne do nastroju . Moj maz ma dzisiaj urodziny 37 lat, prezent dostal juz tydzien temu, teraz szykuje obiado-kolacje, ja zrobie jakiegos drinka i moze dobry humor mi powroci .[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja sie łudziłam, że to na ustach to dżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja sie łudziłam, że to na ustach to dżem Tez tak myslalam jak pierwszy raz go zobaczylam dawno temu ale to nie dzemik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ssssyyyyy... ale se drastycznego avatara trzasnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja sie łudziłam, że to na ustach to dżem Tez tak myslalam jak pierwszy raz go zobaczylam dawno temu ale to nie dzemik . No wiec nastroj nie najlepszy. Wypij sobie drinka z mężem i może przed snem jakaś komedia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 COKOLWIEK SIĘ STAŁO, NA NAS ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a mi sie teraz Twoje usta jakoś z przemocą kojarzą ..to pewnie skrzywienie zawodowe u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam Przyznam, że i ja pomyślałam, że to dżem na ustach Magpie, wiem, o czym piszesz, wydatki itp. dlatego ja zaczynam już w listopadzie zbierać jak chomik to i owo, kupować po cichu prezenty Aby tak nie odczuć na raz tych wydatków -co nie zonacza, że w porfelu nie ubędzie Wiem cos o choince -uwielbiam wręcz, gdy się świeci i te bombki na niej, 3 lata temu miałam żywą - do Sylwestra nie dotrwała a codziennie odkurzałam igły -stała daleko od kaloryfera i nie nacieszyłam się nią. Dwa lata temu sztuczną zakupilismy i... mogę się nią w końcu nacieszyć. Kupuję zapach leśny -świerkowy i zapach też jest Jak mąz chce żywą -niech ma WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - dla męża -spóźnione, ale szczere Tort pewnie był itp. Ja też ma nieraz dzionki do d... -głowa do góry, gdyby nie takie dni, życie byłoby zbyt kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.11.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 magpie, chyba Ci mąż koszulę nocną po tych urodzinkach przycisnął Wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Niniejszym wystosowuję petycję o powrót avatarka z kuleczką w ustach!!!!!! Zainteresowanych proszę o wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Niniejszym wystosowuję petycję o powrót avatarka z kuleczką w ustach!!!!!! Zainteresowanych proszę o wsparcie Tak ja też jestem za te obecne usta jakoś tak nie bardzo, nie pasują do Ciebie magpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.11.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 AGP dzieki ! Czesc jessi ! taka_ja & taki_on:) caly czas jeszcze mysla nad ta choinka, bo jesli zywa to zaraz po swietach trzeba wystawic tymbardziej, ze w domu u nas 25 stopni to norma. amalfi wstalam, wstalam , przycisnal ale pizame, bo koszul u mnie brak. Nie mialam czasu zajrzec do wszystkich watkow, bo ciagle cos w pracy tzn. ktos , bo klienci byli. Po drinku wypilismy, maz zrobil pyszne tortille, obejrzelismy film z synem, nasze futro dostalo ucho z okazji urodzin i po wieczorze. mayland, kawika postaram sie zmienic, tylko te obecna jakos mi tak do mojego nastroju pasuja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts