AgaJeżyk 31.12.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszelkiej pomyślności na nadchodzący rok życzy : http://img254.imageshack.us/img254/9282/jeyk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg ...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione... Z całego serca życzę tego Nam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję bardzo za życzenia również chciałbym życzyć wszystkiego co najlepsze w nowym roku, pomyślności i uśmiechu na co dzień TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 02.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję MADZIU za życzenia Tobie i całej Rodzince również życzymy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!Żeby spełniły się Twoje najskrytsze i te najmniejsze nawet marzenia Dana http://images8.fotosik.pl/154/581a4f3c9a980347.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Wspaniałego Roku 2010 życzę, żeby się udało zrealizować wszelkie zamierzenia i żeby się spełniły marzenia, a każdy dzień przynosił tylko radość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.01.2010 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 halllo jak tam nastrój w Nowym Roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A co tu tak cicho? Pijane jeszcze towarzystwo, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Madziu-wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok życzę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 06.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Przyszłam się przywitać noworocznie i życzyć pomyślnego i dobrego tego Nowego 2010 Roku, ale ... gdzie nam gospodynię wywiało?Magpie, jak tam Sylwester? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Puk puk...jest tu kto? Madziu,gdzie żeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 magpie pozwolę sobie jeszcze do Ciebie wkleić, bo ostra walka sie wywiązała o pokoik. U Ciebie sporo gości, to może ktos zagłosuje:http://forum.muratordom.pl/dla-olusi,t177416.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 magpie jeszcze Ci zawróce gitare Coś mi sie kołacze po łepetynie, że podawałaś nazwę jakiegos fajnego programu do wklejania zdjęć. Był taki prosty w obsłudze, ale nie mogę odszukać, bo nie pamiętam w kórym to było wątku i nie pamiętam, czy to napewno Ty pisałaś Skleroza. Mój program sie zmienił, a te fotosiki mnie osłabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jeśli mogę się wtrącić , ja po przejściach z fotosikiem wrócilam do onetu-jest ok.Zdjęcia wgrywa i wkleja się bardzo prosto-polecam. Madziuuuuuuu!!!!Odezwij się kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jeśli mogę się wtrącić , ja po przejściach z fotosikiem wrócilam do onetu-jest ok.Zdjęcia wgrywa i wkleja się bardzo prosto-polecam. Madziuuuuuuu!!!!Odezwij się kobieto! Ale gdzie na onecie? Jak tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.01.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 magpie jeszcze Ci zawróce gitare Coś mi sie kołacze po łepetynie, że podawałaś nazwę jakiegos fajnego programu do wklejania zdjęć. Był taki prosty w obsłudze, ale nie mogę odszukać, bo nie pamiętam w kórym to było wątku i nie pamiętam, czy to napewno Ty pisałaś Skleroza. Mój program sie zmienił, a te fotosiki mnie osłabiają. Wpisz w gogle tinypic - ja tam mam album i jestem zadowolona bardzo. Nie podam linku, bo jestem automatycznie zalogowana i podalabym link do swojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 magpie jeszcze Ci zawróce gitare Coś mi sie kołacze po łepetynie, że podawałaś nazwę jakiegos fajnego programu do wklejania zdjęć. Był taki prosty w obsłudze, ale nie mogę odszukać, bo nie pamiętam w kórym to było wątku i nie pamiętam, czy to napewno Ty pisałaś Skleroza. Mój program sie zmienił, a te fotosiki mnie osłabiają. Wpisz w gogle tinypic - ja tam mam album i jestem zadowolona bardzo. Nie podam linku, bo jestem automatycznie zalogowana i podalabym link do swojej galerii. dzięki O takie cuś mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.01.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jeśli mogę się wtrącić , ja po przejściach z fotosikiem wrócilam do onetu-jest ok.Zdjęcia wgrywa i wkleja się bardzo prosto-polecam. Madziuuuuuuu!!!!Odezwij się kobieto! Ale gdzie na onecie? Jak tego szukać? Dla porównania http://foto.onet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.01.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mayland my z mezem tez jeszcze od slubu nie spedzilismy wigilii w trojke, zawsze rodzinnie ale z moja rodzina, bo jego nie przywiazuje do tego wagi. Co do kryzysu to nam tez dal w kosc. Najsmieszniejsze, ze jak o nim trabili w tv rok temu to u nas jeszcze pol roku bylo rewelacyjnie, a dopiero od maja sie zaczelo. Iwona i Mariusz kostka kosztowala 300 zl za tone, z tony wychodzi 8 m kw. Robilismy sami kladac na beton urobiony, wiec drogo nie wyszlo. Najwazniejsze, ze sucho jest i odsnieza sie tez dobrze. Ty tez niedlugo nedziesz sie cieszyc domkiem ! rogbog choinke juz wczoraj rozebralam i wynieslismy, bo sypac sie zaczela i Lucek zaczal wariowac. Tyle dni nie broil, a ze teraz pogoda zimowa to nie chce wychodzic i nie ma sie gdzie wyzyc, wiec wyzywal sie wchodzac na sam czubek choinki . Bombki poczaskal, sznury z lampkami zwalil , a najgorsze, ze robil to pod nasza nieobecnosc, przy nas rzadko sie wspinal na choinke ale tez probowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.01.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 DarioAS najwazniejsze, ze macie z mezem siebie i dzieci! TomKa w Sylwestra w domku bylismy, zwierzaki trzeba bylo nianczyc, bo szalu od petard dostawaly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.01.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A co tu tak cicho? Pijane jeszcze towarzystwo, czy co? No nie, musze jeszcze raz to napisac - uwielbiam Cie czytac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts