Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna. Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

DarioAS sypialni jeszcze nie ma, nie moge sie zmobilizowac zeby zaprojektowac szafy :bash:

Afrodyto tak dwa etaty:(, takie czasy.

amalfi prace ruszyly ale dalej to nie jest to co w poprzednich latach.

mayland altana fajnie wyglada, nasza w tym roku niestety nie stanie :rolleyes:

Aka na forum jestem na chwilke prawie codziennie ale nie mam sily na pisanie:roll:

Czesc kawiko ;) i sure.

Bogusiu juz sie poprawiam;).

U nas zonkile i tulipany byly piekne ale juz nie ma, byliny wokol oczek pieknie kwitna na kolorowo, dopiero teraz widac co pokupilam jesienia. Pieknie kwitna irysy, czes jest fioletowych, reszta zolta:confused:, a kupowalam fiolet. Przed domem pod oknami w zeszlym roku mialam kwiaty typu surfinie, a w tym roku posialismy nasiona wiejskich kwiatow i sloneczniki, zobaczymy co z tego wyrosnie.

Iglaki i choinki ladnie "ruszyly" w gore, drzewka owocowe wsadzone w pazdzierniku na kilka dni przed mrozami na szczescie przetrwaly. Rybki przetrwaly mrozy tylko nasz Lucek je wylawia, a maz sie wscieka.

W warzywniaku mamy posadzone wszystko co mozliwe, wielkosc warzywniaka zwiekszyla sie dwukrotnie:D, bo tyle nasion kupilam. Mamy w tym roku: marchew, pietruszke, seler, por, duzo cebuli, szczaw, szczypior, chrzan, buraczki, cukinie, kalarepe, groszek, rzodkiewki, ogorki (wiecej niz rok temu, bo kiszonych mi zabraklo zima), salate, fasole zolta, jutro jade na targ kupic pomidory i papryke do wsadzenia. Mamy tez dynie ozdobna.

Lucek bawi się w wędkarza? :lol2:

A zdjęcia kwiatów to gdzie?

Tak przyjemnie popatrzeć na kwitnącą wiosnę :D

Aniu nie zdazylam zrobic zdjec, tulipany u mnie juz wspomnieniem sa, rano po 5 wychodze, a wracam okolo 19, wiec juz sily nie mam wyjsc na ogrod, maz wszystkim sie zajmuje (dzisiaj wroce o polnocy).

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...