aka z Ina 26.04.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Madziu-ostatni wpis w dzienniczku 04.04:jawdrop:??? co porabiasz kobitko? praca? bo chyba nie zniechęcenie do nowego FM? stęskniłam się już za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 No właśnie. Skrobnij coś pracusiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.04.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Heeelol... Gospodyyyniii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna. Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 haaaaallllllllllllllllloooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! co się dzieje że się nie odzywasz kobieto??????? czekamy na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.05.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Madziu, do mnie wpadłaś ja z rewizytą a u Ciebie ...ciiisza....Prosze zdać nam relacje co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 DarioAS sypialni jeszcze nie ma, nie moge sie zmobilizowac zeby zaprojektowac szafy Afrodyto tak dwa etaty:(, takie czasy. amalfi prace ruszyly ale dalej to nie jest to co w poprzednich latach. mayland altana fajnie wyglada, nasza w tym roku niestety nie stanie Aka na forum jestem na chwilke prawie codziennie ale nie mam sily na pisanie:roll: Czesc kawiko i sure. Bogusiu juz sie poprawiam;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 U nas zonkile i tulipany byly piekne ale juz nie ma, byliny wokol oczek pieknie kwitna na kolorowo, dopiero teraz widac co pokupilam jesienia. Pieknie kwitna irysy, czes jest fioletowych, reszta zolta:confused:, a kupowalam fiolet. Przed domem pod oknami w zeszlym roku mialam kwiaty typu surfinie, a w tym roku posialismy nasiona wiejskich kwiatow i sloneczniki, zobaczymy co z tego wyrosnie.Iglaki i choinki ladnie "ruszyly" w gore, drzewka owocowe wsadzone w pazdzierniku na kilka dni przed mrozami na szczescie przetrwaly. Rybki przetrwaly mrozy tylko nasz Lucek je wylawia, a maz sie wscieka.W warzywniaku mamy posadzone wszystko co mozliwe, wielkosc warzywniaka zwiekszyla sie dwukrotnie:D, bo tyle nasion kupilam. Mamy w tym roku: marchew, pietruszke, seler, por, duzo cebuli, szczaw, szczypior, chrzan, buraczki, cukinie, kalarepe, groszek, rzodkiewki, ogorki (wiecej niz rok temu, bo kiszonych mi zabraklo zima), salate, fasole zolta, jutro jade na targ kupic pomidory i papryke do wsadzenia. Mamy tez dynie ozdobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Lucek bawi się w wędkarza? A zdjęcia kwiatów to gdzie? Tak przyjemnie popatrzeć na kwitnącą wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.05.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Lucek bawi się w wędkarza? A zdjęcia kwiatów to gdzie? Tak przyjemnie popatrzeć na kwitnącą wiosnę Aniu nie zdazylam zrobic zdjec, tulipany u mnie juz wspomnieniem sa, rano po 5 wychodze, a wracam okolo 19, wiec juz sily nie mam wyjsc na ogrod, maz wszystkim sie zajmuje (dzisiaj wroce o polnocy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mag, strasznie pracowita jesteś! Też czekam na zdjęcia ogrodowe, bo się inspiruję - może w weekend się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Liczymy zatem na weekend Sporo pracujesz, długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Magpie a co z Twoimi zwierzakami jak tak długo Cie nie ma? Kto sie słodziakami opiekuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.05.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 pewnie mąż... no to zapracowana jesteś na maxa! oby z tego same plusy wyszły.....z warzywniakiem widzę poszalałaś ostro w tym roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.05.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to niezły mas zten warzywniak. czekam na dynie ozdobne:D Moi teściowie pomidory w tunelu posadzili. Reszta na grządkach obok a ze to za moim płotem to..... rozumiesz Wygodnicka jestem, tu się przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No i znowu cisza. Czekam na zdjęcia kfiotków. U mnie też irysy kwitną. Nie wiem jakim cudem, bo zostaly stratowane przez robotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Cześć zapracowana dziewczyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 magpie, co u Ciebie? Bój sie Boga, toż to już lato, a Ty nic nie piszesz i nawet kfiotków nie wstawiłaś do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 żyje, żyje bo wpis w dzienniczku zrobiła;) Maguś przyłączam się do akcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ja się też przyłączyłam Ale napisałabyś coś więcej, co u Ciebie? http://forumogrodnicze.info/images/smiles/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts