Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irys - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Doczekałam sie kfiotków :)

Madzia, ale macie wielki teren do zagospodarowania. Wszystko urosło. Leoś chyba nie rośnie :eek:

Też mam wrażenie, że niektóre moje ulubione wątki (te najmniej budowlane oczywiście ;) ) podupadły. Ale z tego, co widzę, to ludzie sie stopniowo oswajają i wracają. Idziesz na jaki urlop, czy na tym etapie to mało realne?

Akus fotke Leosia wstawilam na zyczenie ;), a co do zdjec ogrodu to polowe pokazalam, bo nie mam cierpliwosci i czasu zeby umiescic reszte:(.

Kawika czasu u mnie zawsze brak:rolleyes:.

Alunek, a fotki chlebka to gdzie :)?

Bogusiu ja tez jak mam nerwy, ze wszystko wolno rosnie ogladam stare fotki i wtedy najlepiej widac ile co uroslo i od razu mi lepiej.

Tak samo z domem, jak mam dola, ze cos jest nie zrobione to ogladam zdjecia z dnia przeprowadzki i przestaja narzekac;).

Doczekałam sie kfiotków :)

Madzia, ale macie wielki teren do zagospodarowania. Wszystko urosło. Leoś chyba nie rośnie :eek:

Też mam wrażenie, że niektóre moje ulubione wątki (te najmniej budowlane oczywiście ;) ) podupadły. Ale z tego, co widzę, to ludzie sie stopniowo oswajają i wracają. Idziesz na jaki urlop, czy na tym etapie to mało realne?

Urlop hm, a co to takiego:), moge tylko pomarzyc :bash:.

Najlepiej wypoczywam kolo domku, kupilismy domek - pawilon z materialu, ja sobie fundnelam na urodziny lozko - lezak i cale popoludnie w sobote i niedziele nie robie nic tylko wypoczywam kolo domu z ksiazka. Ostatni weekend bylo zimno i strasznie zla bylam z tego powodu.

Jak sobie leze na lezaczku, zamykam oczy i stwierdzam, ze nic wiecej mi nie trzeba do szczescia.

Teraz sie szykuje na slub i wesele mojej siostry (12 lat mlodszej), wszystko jest w piatek, bo dwa lata wczesniej nie bylo wolnego terminu w knajpie w zadna sobote latem.

Edytowane przez magpie101

Widzę, że stronka ruszyła :D Robiliście tam gdzie ja moją czy moze u kogoś innego? Daj znać co i jak ;)

Tak robilam tam gdzie Ty stronke - dzieki za namiary:).

Calosc wyniosla 440 netto, troche mialam przebojow z galeria, bo zrobil mi w pierwszej wersji takie migajace zdjecia:bash: ale poprawil.

Teraz szukam namiarow na wizytowki, masz kogos sprawdzonego Mayland;)?

....Najlepiej wypoczywam kolo domku, kupilismy domek - pawilon z materialu, ja sobie fundnelam na urodziny lozko - lezak i cale popoludnie w sobote i niedziele nie robie nic tylko wypoczywam kolo domu z ksiazka. Ostatni weekend bylo zimno i strasznie zla bylam z tego powodu.

Jak sobie leze na lezaczku, zamykam oczy i stwierdzam, ze nic wiecej mi nie trzeba do szczescia.

.....

I tak trzymaj!!!! Należy Ci się dłuuuugi wypoczynek!

Urlop hm, a co to takiego:), moge tylko pomarzyc :bash:.

Najlepiej wypoczywam kolo domku, kupilismy domek - pawilon z materialu, ja sobie fundnelam na urodziny lozko - lezak i cale popoludnie w sobote i niedziele nie robie nic tylko wypoczywam kolo domu z ksiazka. Ostatni weekend bylo zimno i strasznie zla bylam z tego powodu.

Teraz sie szykuje na slub i wesele mojej siostry (12 lat mlodszej), wszystko jest w piatek, bo dwa lata wczesniej nie bylo wolnego terminu w knajpie w zadna sobote latem.

My musimy wyjechać, bo inaczej trzeba by sie było ukrywać (taka praca). Gdyby nie to, też chyba w tym roku bym sobie odpuściła wyjazd, bo jakoś tak mam potrzebę posiedzenia troche w domu, a nie mam kiedy.

Pamiętam jak kupowałyście z siostrą suknię i mówiłaś, że to jeszcze daleko. Popatrz, jak zleciało. Mój ślub i wesele były we wtorek ;) , więc mnie to nie dziwi, że trzeba było w piątek robić.

• 2 weeks później...