aka z Ina 06.07.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Madziu jak ja się cieszę, ze chociaż jakiś wpis dokonałaś do dzienniczka..... tak bym chciała Ciebie, ogród, psinę zobaczyć! rozumiem praca, ale ja już się stęskniłam za Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 właśnie magpie coś T za dużo pracujesz masz czas chciaż żeby trochę odpocząć??? buziaczki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.07.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Madziu, wypróbowałam twój przepis na chlebek...prosty w wykonaniu , a to ważne , bo beztalencie jestem i przepyszny !!! Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.07.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Madziu,nie szukałam poprzednich fotek,ale i tak widzę jak roślinki urosły:) Super!To jest też radość dla mnie,że jak posadzę w tym rok "coś" to za rok będzie wdać,że to gród:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Madziu-no i sie udało!!!! nie taki wilk straszny jak go maluja;) przy okazji ogląadania Twego ogrodu, który niezle podrósł, ponownie ujrzałam kochanego Leośka....nast.razem cykniesz jego obecna fotkę?a ogrodzenie to Ty masz z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.07.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Cześć kochanie, pamiętasz mnie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Nelluś to Ty? a już myślałam, że Madzie wreszcie wróciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Doczekałam sie kfiotków Madzia, ale macie wielki teren do zagospodarowania. Wszystko urosło. Leoś chyba nie rośnie Też mam wrażenie, że niektóre moje ulubione wątki (te najmniej budowlane oczywiście ) podupadły. Ale z tego, co widzę, to ludzie sie stopniowo oswajają i wracają. Idziesz na jaki urlop, czy na tym etapie to mało realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Widzę, że stronka ruszyła Robiliście tam gdzie ja moją czy moze u kogoś innego? Daj znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nelluś to Ty? a już myślałam, że Madzie wreszcie wróciła.... To ja, ja Ale gdzie ta Madzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.07.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Akus fotke Leosia wstawilam na zyczenie , a co do zdjec ogrodu to polowe pokazalam, bo nie mam cierpliwosci i czasu zeby umiescic reszte:(. Kawika czasu u mnie zawsze brak:rolleyes:. Alunek, a fotki chlebka to gdzie ? Bogusiu ja tez jak mam nerwy, ze wszystko wolno rosnie ogladam stare fotki i wtedy najlepiej widac ile co uroslo i od razu mi lepiej. Tak samo z domem, jak mam dola, ze cos jest nie zrobione to ogladam zdjecia z dnia przeprowadzki i przestaja narzekac;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.07.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cześć kochanie, pamiętasz mnie jeszcze? Pewnie, ze pamietam;), zagladam do Ciebie regularnie i sledze poczynania z ponownym remontem ale nie mam sily pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.07.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 (edytowane) Doczekałam sie kfiotków Madzia, ale macie wielki teren do zagospodarowania. Wszystko urosło. Leoś chyba nie rośnie Też mam wrażenie, że niektóre moje ulubione wątki (te najmniej budowlane oczywiście ) podupadły. Ale z tego, co widzę, to ludzie sie stopniowo oswajają i wracają. Idziesz na jaki urlop, czy na tym etapie to mało realne? Urlop hm, a co to takiego:), moge tylko pomarzyc . Najlepiej wypoczywam kolo domku, kupilismy domek - pawilon z materialu, ja sobie fundnelam na urodziny lozko - lezak i cale popoludnie w sobote i niedziele nie robie nic tylko wypoczywam kolo domu z ksiazka. Ostatni weekend bylo zimno i strasznie zla bylam z tego powodu. Jak sobie leze na lezaczku, zamykam oczy i stwierdzam, ze nic wiecej mi nie trzeba do szczescia. Teraz sie szykuje na slub i wesele mojej siostry (12 lat mlodszej), wszystko jest w piatek, bo dwa lata wczesniej nie bylo wolnego terminu w knajpie w zadna sobote latem. Edytowane 28 Lipca 2010 przez magpie101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.07.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Widzę, że stronka ruszyła Robiliście tam gdzie ja moją czy moze u kogoś innego? Daj znać co i jak Tak robilam tam gdzie Ty stronke - dzieki za namiary:). Calosc wyniosla 440 netto, troche mialam przebojow z galeria, bo zrobil mi w pierwszej wersji takie migajace zdjecia:bash: ale poprawil. Teraz szukam namiarow na wizytowki, masz kogos sprawdzonego Mayland;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dopatrzyłam się teraz, że przecież kontakt jest na stronce Ws wizytówek wysłałam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ....Najlepiej wypoczywam kolo domku, kupilismy domek - pawilon z materialu, ja sobie fundnelam na urodziny lozko - lezak i cale popoludnie w sobote i niedziele nie robie nic tylko wypoczywam kolo domu z ksiazka. Ostatni weekend bylo zimno i strasznie zla bylam z tego powodu. Jak sobie leze na lezaczku, zamykam oczy i stwierdzam, ze nic wiecej mi nie trzeba do szczescia. ..... I tak trzymaj!!!! Należy Ci się dłuuuugi wypoczynek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.07.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 u nas dzisiaj słonko dopiero zza chmur się ukazuje a do tej pory lało jak z cebra.....szkoda takiej pogody jak czas urlopowy i u mnie...ja nawet na tarsie nie mogłam książkę poczytać bo tak mocno zacinało..... nie wiem czy pytałam.....ślub w Inie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.07.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Akuś w Gostyniu, siostra rok temu po studiach dostala tam prace w szpitalu i mieszka od tego czasu juz w Gostyniu u rodzicow przyszlego meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.07.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Urlop hm, a co to takiego:), moge tylko pomarzyc . Najlepiej wypoczywam kolo domku, kupilismy domek - pawilon z materialu, ja sobie fundnelam na urodziny lozko - lezak i cale popoludnie w sobote i niedziele nie robie nic tylko wypoczywam kolo domu z ksiazka. Ostatni weekend bylo zimno i strasznie zla bylam z tego powodu. Jak sobie leze na lezaczku, zamykam oczy i stwierdzam, ze nic wiecej mi nie trzeba do szczescia. Teraz sie szykuje na slub i wesele mojej siostry (12 lat mlodszej), wszystko jest w piatek, bo dwa lata wczesniej nie bylo wolnego terminu w knajpie w zadna sobote latem. My musimy wyjechać, bo inaczej trzeba by sie było ukrywać (taka praca). Gdyby nie to, też chyba w tym roku bym sobie odpuściła wyjazd, bo jakoś tak mam potrzebę posiedzenia troche w domu, a nie mam kiedy. Pamiętam jak kupowałyście z siostrą suknię i mówiłaś, że to jeszcze daleko. Popatrz, jak zleciało. Mój ślub i wesele były we wtorek , więc mnie to nie dziwi, że trzeba było w piątek robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 jak po weselu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts