magpie101 27.08.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 To forum doprowadza mnie do szalu :bash:! Dopiero dzisiaj odczytalam wiadomosc od Redakcji - zaproszenie do umieszczenia wycinkow dziennika w listopadowym numerze muratora. Powiadomien o wpisach tez wszystkich nie dostaje. Akus wesele udalo sie na medal, do 6 balowalismy, a to moja siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 No powitać Siostra wyglądała pięknie. Ja znowu mam wesele we wrześniu. Już mi sie znudziło. No i co? Będziesz w tym specjalnym numerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.08.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Madziu piękną masz siostrzyczkę Ona pewnie też ma piękną siostrę Madziu,teraz żeby dostawać powiadomienia trzeba sobie ustawić na subskrypcję tematu w zakładce (u góry) narzędzia wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 A mnie teraz się wcale nie otwierają te zdjęcia. To z galerii na fm? Pięknie wygląda siostra, fajnie, ze wesele było udane!Magpie, zobacz w subskrypcjach, czy masz ustawione natychmiastowe powiadomienia, bo mnie np. inne wcale nie dochodzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Madziu- siostra bajeczna! super, ze weselicho się udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.08.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 cześć mag .... przeczytałem Twoją odpowiedź w moim "wewontku" ... i zajrzałem do Twojego dziennika. No i trochę czasu mi zajęło aby przebrnąć te cztery lata wpisów ( i tak wszystkiego nie przeczytałem ze zrozumieniem ) Podoba mi się u Ciebie w domu ... ... i oczko masz ... i Leosia i trzy koty, z których dwa nie lubią się niestety fotografować ... fajnie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Piękną masz siostrę, wygląda zjawiskowo na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 To forum doprowadza mnie do szalu :bash:! Dopiero dzisiaj odczytalam wiadomosc od Redakcji - zaproszenie do umieszczenia wycinkow dziennika w listopadowym numerze muratora. Powiadomien o wpisach tez wszystkich nie dostaje. Akus wesele udalo sie na medal, do 6 balowalismy, a to moja siostra [ATTACH=CONFIG]21625[/ATTACH] no kochana..........siostra jest naprawdę piekną kobietą!! buziaki przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witaj Mag! Przychodzę z rewizytą, przejrzałam Twój dziennik (tak naprawdę to trochę poczytałam, a głównie obejrzałam zdjęcia) i.. zazdroszczę pięknego ogródka! I oczka wodnego.. Ech.. cudnie już masz! Kiedy ja tak będę miała? Pozdrawiam Cię cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Wpadłam się przywitać Ogródek masz piękny,duży....dom też bardzo fajny..... Pozdrawiam! Edytowane 27 Września 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.09.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 cześć mag .... przeczytałem Twoją odpowiedź w moim "wewontku" ... i zajrzałem do Twojego dziennika. No i trochę czasu mi zajęło aby przebrnąć te cztery lata wpisów ( i tak wszystkiego nie przeczytałem ze zrozumieniem ) Podoba mi się u Ciebie w domu ... ... i oczko masz ... i Leosia i trzy koty, z których dwa nie lubią się niestety fotografować ... fajnie ... Pozdrawiam Czesc Gwoździku , ja od poczatku sledze Twoje poczynania i podziwiam jak kupiles fabryke, a powstaje fajny letniskowy domek, no i Wacusie fajne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.09.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 DarioAS, kala67 - dzieki . Iwonko juz za rok bedzie u Was ladnie, ja zawsze jak marudze, ze jeszcze tyle do zrobienia to biore zdjecia sprzed dwoch lat i od razu mam lepszy humor jak widze ile zrobilismy. Nadulko dzieki za odwiedziny - wpadaj czesciej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.09.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witaj Zapracowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czesiu-ślicznota a czy kocurek to już powinnaś widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Mam taki zamiar Kotek śliczny ( ja to kociara jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.09.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witaj Zapracowana? Hej! Zagladam na forum miedzy jednym klientem, a drugim , u Ciebie bywam ale czasu brak na pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.09.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czesiu-ślicznota a czy kocurek to już powinnaś widzieć Niby widac, ze to kocurek ale z kotami to ponoc roznie bywa ale imie meskie dostal . Troche boje sie go zabierac do domu, bo nie wiem jak u niego sprawy toaletowe. Kuwety w gospodarczym wcale nie uzywa, drzwi ma leciutko uchylone, wiec pewnie wychodzi. W domu jak go wsadzalam do kuwetki to nie wiedzial co z nia zrobic i uciekal. Jesli mu sie zachce to nie wiem czy zawola na dwor czy zrobi w domu. Nasz Lucek jak byl maly to robil do kuwetki moze przez 2 msc. a pozniej i tak jest do dzisiaj wola na dwor jak pies, zalatwi sie w korze i wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.09.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ja wstawiłam kuwetę i na początku zanosiłam go do niej....obwąchiwał a potem wreszcie załatwił sie i teraz raz drapie lub siedzi pod oknem, ze chce wyjść a nie raz do kuwety woli....Klarinia korzystała tylko w pierwsze dni po przeprowadzce na domek i do tamtej pory tylko na dwór wychodzi...do czasu Gązuli kuweta zatem była schowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.09.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ja tez mysle, ze Czesiek bedzie robic na dworze. Chudy strasznie, same zebra, a uszka jakie mial brudne - robilam mu toalete:). On nie ma jeszcze 3 msc tylko gabarytowo bedzie wiekszy od Lucka (teraz jest prawie taki jak on, a Lucek ma 2 lata). Za jakis czas musze jechac do weta zaszczepic go i umowic sie na kastracje.Nasz Lucek jak sie najeadl jak byl maly to znikal na 2-3 godziny, a Czesiek trzyma sie domu, a w domku nie broi tak jak Lucjan tylko z kolan nie schodzi. Jest grzeczny i boi sie wielu odglosow, zaraz sie kuli bidulek - pewnie ktos mu krzywde zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.09.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Na Leosia napatrzeć się nie mogę. A kociak prześliczny. I stronka teraz fajniej wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts