magnolcia 06.08.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Mam nadzieje, że kogoś mój dziennik zainteresował i chociaż troszkę go skomentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 To ja zacznę - Magnolcia- rośnie aż miło. Jak pocztałam o papierologii to mi lepiej - ja walczę od lutgo i dalej końca nie widać :) Choć niby coraz bliżej , ale już cholery dostaję... mam już tylko nadzieję na fundamenty w tym roku :( Trzymam kciuki - niech rośnie zdrowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.08.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Dzięki Nefer, Ta droga przez papiery jest najgorsza... Teraz załatwiam kredyt - na szczęście przez biuro doradztwa finansowego. Sama to chyba bym już dawno skapitulowała!Przedstawiciel biura - zaproponował mi oferty z kilku banków, nie musiałam się tułać od jednego do drugiego. Ja tylko wypełniłam wnioski i dostarczyłam dokumenty-świetna sprawa. Banki muszą mieć chyba duże archiwa, skoro zbierają takie tony papierów. Jest jednak i światełko w Twoim tunelu...Jak już skończysz z biurokracją to czeka na Ciebie nagroda. To o co walczyłaś przez kilka miesięcy - będzie rosło na Twoich oczach.Zobaczysz jaka to adrenalina Spełnią się Twoje marzenia...Życie stanie się piękne... Trzymam kciuki i czekam na relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 19.08.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Magnolcia jak ja Ci zazdroszczę-ale w pozytywnym znaczeniu!!My tez"ruszylismy"26 lipca ,ale jestes daleko w tyle za toba moi wykonawcy to nie "mróweczki'niestety mimo ze to duza firma.Ale mam pytanie czy dobrze rozumiem,że rury wodne-kanalizacyjne puszczasz równo z budowa scian/ ja zamowiłam wykonanie instalacji wodno co na poczatek listopada i teraz mnie zaskoczyłaśaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 20.08.2006 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No to rozpoczęliście prace kilka dni wcześniej Tak, rury wodno-kanalizacyjne oraz nawiewowe zostały rozprowadzone przez hydraulika przed zalaniem stropu. Podobnie jak u Ciebie - domek buduje firma. Szef tak koordynuje prace poszczególnych zespołów, żeby nie trzeba było kuć ścian. W piątek miałam zalewany strop nad parterem w którym też umieszczono drewnianą belkę, ponieważ u "piotra" nie było rur - odpowiednich do ułożenia nawiewu z kominka do pokoi na poddaszu.. Bardzo mi sie podoba ten system pracy... Moje "Mróweczki" w ciągu 16 wybudowały domek do stropu... Za tydzień dalszy ciąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 21.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 jak miło się czyta taki optymistyczny dziennik, az zarażasz entuzjazmem Jak nazywa się Twój projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 21.08.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki Po prostu bardzo wierzę w to, że mi się uda... W chwilach załamania wylewam "morze" łez, wtedy wspierają mnie przyjaciele i dalej idę do przodu... Pytałaś o projekt: http://images3.fotosik.pl/133/ba4d7a8441c4bd7em.gif http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m4202448144bea tylko dostawiłam garaż... i teraz mam tydzień na ostateczną decyzję jak zagospodaruję poddasze, bo koncepcja zmienia mi się co chwila Pomimo drogi przez mękę - czyli papierologii stosowanej we wszelkiego rodzaju instytucjach... Nadal zarażam Cię entuzjazmem i optymizmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 21.08.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Agula206 i jeszcze prosze o przyjęcie do klubu miłośników - 206 panorama ze stropu - na moje małe co-nie-co http://images4.fotosik.pl/94/df33fa7c5e51f338m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 23.08.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 magnolcia ja nie mogę, masz 206 !!! Jasne że ZAPRASZAM do 206club.net. Najbliższy spot w czwartek 24.08 przy trasie AK. szczegóły na forum. domek ładniutki, ja ciągle na etapie wyboru projektu... pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts