lewy 06.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam!Mam zamiar ocieplić dom styropianem, ile na dzień dzisiejszy mogą kosztować materiały z robocizną, okolice Piaseczna. Będę wdzięczny za namiary do sprawdzonych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczarnia 08.08.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Radze pytac o promocje. Ostatnio zamawialem materialy do ocieplenia (steropian 12 cm) i tynku Terranova. W sklepie byli zdziwieni, ze wiem o promocji. A steropian 12 cm wyszedl po 136 zl za 1 m szescienny.PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Owczarnia 08.08.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Radze pytac o promocje. Ostatnio zamawialem materialy do ocieplenia (steropian 12 cm) i tynku Terranova. W sklepie byli zdziwieni, ze wiem o promocji. A steropian 12 cm wyszedl po 136 zl za 1 m szescienny.PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 09.08.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Radze pytac o promocje. Ostatnio zamawialem materialy do ocieplenia (steropian 12 cm) i tynku Terranova. W sklepie byli zdziwieni, ze wiem o promocji. A steropian 12 cm wyszedl po 136 zl za 1 m szescienny. Pozdrawiam Adam Witam Styropian 12cm/FS15 po 136 zł z metr sześcienny to promocja ???? Ja płaciłem po 99 zł -i to była promocja . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts