aresior 07.08.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Apel do właścicieli domu zbudowanego na podstawie projektu WM 05 - Piecuszek. Pochwalcie się problemami z budową tego domu, ewentualnie efektem końcowym. Może udzielicie mi jakiś porad, wskazówek. Znalazłem tylko domek Wlowika. Czy niek więcej nie realizował tego projektu??? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 09.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witam wszystkich! Dołączam się do apelu. Także ciekaw jestem efektów końcowych zmagań z "Piecuszkiem". Czekamy dalej. Pozdrawiam miłośników Piecuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seradar 21.02.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam! Ja własnie zaczynam budować "piecuszka" az się boję. Jest jeszcze tyle spraw do załatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts