Haola 07.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Bardzo podoba mi sie projekt ,który jest dopiero w przygotowaniu.Chyba sie na niego zdecyduje,jest b.funkcjonalny.Ciekawa jestem jaki będzie koszt jego budowy.Proszę o ocene tego projektu.http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=2070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haola 08.08.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Bardzo podoba mi sie projekt ,który jest dopiero w przygotowaniu.Chyba sie na niego zdecyduje,jest b.funkcjonalny.Ciekawa jestem jaki będzie koszt jego budowy.Proszę o ocene tego projektu. http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=2070 jak to nikt sie nie chce wypowiedziec na temat tego projektu -nikomu sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 08.08.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Niestety mi także nie przypadł do gustu. Przechonia kuchnia to propozycja nie dla mnie, za dużo roboty z myciem podłogi. Poza tym dwoje drzwi zabiera dużo tak cennego w tym przybytku niejsca.Salon pełni tu funkcję przedpokoju (to tylko moja opinia nie sugeruj się). Goście już w drzwiach witają sie z kuchnią, w zasadzie stają z nią oko w oko, albo drzwi w drzwi.No ale jak kto lubi. Przecież budujesz dla siebie, to Ty masz się czuć dobrze w swoim domu, więc się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.08.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Według mnie bardzo ładny domek na zewnątrz i funkcjonalny.Kuchnia z drzwiami i goście spokojnie się rozbierają. Wiatrołap duży jak na tak mały dom, tam goście mogą zdjąć buty i wierzchnie okrycie.Salon przechodni- w każdym salonie jest wyjście na taras więc zawsze będzie bieganie po salonie, a tu sół jadalniany przy oknie, niedaleko kuchni- dobrze. Wyjście z kuchni do pomieszczenia gospodarczego i garażu bardzo praktyczne, można tam mieć spiżarenkę, a poza tym często z samochodu nosi się zakupy do kuchni. Podsumowując, tak rozplanowany dom nie robi wrażenia małego i ja uważam, że jest całkiem w porządku.Ładne są też zadaszenia z przodu i z tyłu.Brakuje mi tu małej toalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sumopatt 29.09.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Pomimo wszystkich krytycznych uwag uwazam "Zenit" za jeden z najladniejszych projektow. Z pewnoscia istnieje mozliwosc adaptacji poddasza na cele mieszkalne. Trzeba poczekac na skonczenie prac projektowych. Zasadnicza pozycja sa koszty budowy. Niestety pracownia Domowe Klimaty nie podaje orientacyjnych cen realizacji swych projektow. Zmiany, ktorych bym dla siebie dokonal:Zrezygnowalbym z garazu na korzysc jeszcze jednego pokoju i malej toalety z prysznicem. W ten sposob uzyskalbym pokoj dla gosci z osobnym wejsciem . Przejscie do nowo uzyskanych pomieszczen - od strony hallu. Garaz, pomimo nieco wyzszych kosztow budowy, zbudowalbym wolnostojacy. Wielkosc dzialki, ktora dysponuje wymaga tak czy inaczej duzej powierzchni na pomieszczenia gospodarcze. Byc moze takie rozwiazanie nie kazdemu odpowiada, mnie daloby jednak wieksza swobode. Pozdrowienia sumopatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Witam,my też zdecydowaliśmy się na Zenita z pracowni Domowe Klimaty.Najbardziej przekonał nas salon doświetlony z dwóch stron - słońce będzie od płd-wsch i od pn-zach (ale tylko latem). Powierzchnia w sam raz dla nas. Nie wiem, jaki będzie ostatecznie kształt dachu - według widoczku na stronie jest to typ tzw. dymnikowy. Kontaktowałam się też w tej sprawie z pracownią, ale odpisali ogólnie, że nie będzie udziwnień, więc może wyjdzie zwykły kopertowy. Jeśli interesujecie się nadal tym projektem to dobra wiadomość: w tym tygodniu będzie już w sprzedaży.pozdrawiam forumowiczów w Zenicie z APA Charkiewcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sumopatt 15.10.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Dziekuje bardzo za wiadomosc. Zycze wiele szczescia w tym duzym przedsiewzieciu jakim jest budowa domu. Pozdrawiam sumopatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts