Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okna Norma 2000

Recommended Posts

Czy macie doświadczenia związane z firmą Norma 2000? Zamierzam wymienić okna (Wrocław) i zastanawiam się nad wyborem firmy, która będzie niedroga ale przede wszystkim solidna. Będę wdzięczna za opinie i sugestie.

pozdrawiam,

Magda

• 3 years później...
Zdecydowanie mogę polecić firmę Norma 2000, która sprzedaje okna z profilem Brugmann. Jest to profesjonalny produkt, produkowany w Niemczech, a nie w Chinach. Nie mam żadnych problemów z tymi oknami. Był u mnie na pomiarze pracownik tej firmy i bez zadnych problemów wymierzył okna, a montażyści w ciągu 1 dnia poradzili sobie z montażem okien w całym mieszkaniu

• 3 years później...
No cóż, ja zawsze powtarzam - takie bajki nie przechodzą na FM - tu jest zdecydowanie wyższa średnia IQ :)

Kupiłem u nich okna i mam od tej pory same problemy, poza profilem okna maja inne parametry niż oferowano. Uważajcie na tą firmę, są niesolidni i po zakupie jesteś już tylko intruzem dla którego nie mają czasu. Pozdrawiam...

• 10 months później...
Ja zrezygnowałem z zakupu, gdy dopatrzyłem się światła przejścia w drzwiach 176cm :eek: Drzwi z stałym naświetlem łukowym u góry.

Inna firma zrobiła mi 196cm bez problemu, a dla Panów z Normy był to problem i próbowali mi weprzeć że 176cm wystarczy ;)

Ostrzegam klientow żeby sie nie nadziali na te fantastyczne uslugi i obslugi daja wiele do życzenia.Jasli Ci pieniadze przeszkadzaja to wyslij do Lichenia.Nie wiem czy jakakolwiek ocene bys im wystawil to zawsze najlepsza bedzie "0" w calym tego slowa znaczeniu.UWAGA I Z KILOMETRA RADZE.