maxi55 07.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Czy macie doświadczenia związane z firmą Norma 2000? Zamierzam wymienić okna (Wrocław) i zastanawiam się nad wyborem firmy, która będzie niedroga ale przede wszystkim solidna. Będę wdzięczna za opinie i sugestie.pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 09.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Moi teści mają te okna od 3 lat. Same okna są OK, tylko ekipa je montująca - to porażka. Trzy razy poprawiane, a wyciągnięcie gwarancji - to.............. - dopiero pismo z Kancelarii prawnej męża dało skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 10.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Mam te okna od ponad 3 lat.Same okna nie są zle .ale reklamacji doprosic sie nie moge do dziś.Omijaj firmę wielkim łukiem .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil35 27.07.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Zdecydowanie mogę polecić firmę Norma 2000, która sprzedaje okna z profilem Brugmann. Jest to profesjonalny produkt, produkowany w Niemczech, a nie w Chinach. Nie mam żadnych problemów z tymi oknami. Był u mnie na pomiarze pracownik tej firmy i bez zadnych problemów wymierzył okna, a montażyści w ciągu 1 dnia poradzili sobie z montażem okien w całym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 28.07.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 W 1 dzień i zrobili całe mieszkanie i bez problemów wymierzyli okna? Jestem po wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Cienki,więc nie tylko ja zauważyłem że to jakaś tania reklama..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 31.07.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 I chyba nie tylko ty uważasz że to żenujące, gdy producent uważa forumowiczów za debili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.07.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 No cóż, ja zawsze powtarzam - takie bajki nie przechodzą na FM - tu jest zdecydowanie wyższa średnia IQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman1978 28.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 No cóż, ja zawsze powtarzam - takie bajki nie przechodzą na FM - tu jest zdecydowanie wyższa średnia IQ Kupiłem u nich okna i mam od tej pory same problemy, poza profilem okna maja inne parametry niż oferowano. Uważajcie na tą firmę, są niesolidni i po zakupie jesteś już tylko intruzem dla którego nie mają czasu. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz130672 29.12.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja zrezygnowałem z zakupu, gdy dopatrzyłem się światła przejścia w drzwiach 176cm Drzwi z stałym naświetlem łukowym u góry. Inna firma zrobiła mi 196cm bez problemu, a dla Panów z Normy był to problem i próbowali mi weprzeć że 176cm wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kilem 21.11.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ja zrezygnowałem z zakupu, gdy dopatrzyłem się światła przejścia w drzwiach 176cm Drzwi z stałym naświetlem łukowym u góry. Inna firma zrobiła mi 196cm bez problemu, a dla Panów z Normy był to problem i próbowali mi weprzeć że 176cm wystarczy Ostrzegam klientow żeby sie nie nadziali na te fantastyczne uslugi i obslugi daja wiele do życzenia.Jasli Ci pieniadze przeszkadzaja to wyslij do Lichenia.Nie wiem czy jakakolwiek ocene bys im wystawil to zawsze najlepsza bedzie "0" w calym tego slowa znaczeniu.UWAGA I Z KILOMETRA RADZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts