gregor 08.02.2002 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2002 Witajcie, planuję rozpoczęcie budowy wiosną, szukam ekipy, czy możecie mi kogoś polecić; teren budowy - Warszawabędę bardzo wdzięczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 08.02.2002 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2002 Trudni coś polecić, bo jest tych ekip pełno i każdy się zna najlepiej. Ale jest zasada naczelna: Bierz tylko ekipy z polecenia i obejrzyj najpierw prace, które wykonali. I siedź im na głowie jak najwięcej i szczuj inspektorem nadzoru budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.02.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2002 A z jakiego materiału budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor 09.02.2002 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2002 dziekuje za rady bede budowal z pustakow ceramicznych szczelinowych U 220 gr. 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anol 12.02.2002 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2002 Znam niezla ekipe z Wieliczki pod Krakowem. Ich specjalnoscia sa dachy ale mury stawiaja tez niezle. Nie mialam z nimi zadnych problemow mimo ze moj kierownik budowy to bardzo upierdliwy perfekcjonista. Naprawde sa rewelacyjni. Dotrzymuja terminow i sa zaradni tj. gdy zabraknie np. gwozdzi to nie stoja z zalozonymi rekami ale sami je kupuja. Nie zajmuja sie tylko wykonczeniowka. Gdyby ktos chcial namiary to niech da znac.Pozdrowionkaanol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 13.02.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Podaj, prosze, te namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 13.02.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2002 Ja znam ekipę z Łomianek. Budują zgodnie z projektem jota w jotę. Niestety o ile wiem wiosnę mają zajętą, ale możesz sprubować. Jak chcesz to mogęci tel. na mejla przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 10.08.2002 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Ja równierz poszukuję ekipy do postawienia budynku pod Warszawą. Bardzo prosze o info bedę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CiortCzyKasia 01.07.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, wiem, że temat dawno był nawiązany ale także szukam solidnej ekipy budowlanej. Mam kilka namiarów z polecenia, ale terminy odległe. poszukuję ekipy na wrzesień 2011, jakby ktoś współpracował z jakąś ekipą godną polecenia proszę o namiary na priv. Dom będzie budowany w Warszawie Białołęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts