Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A moze STAR WARS

Darth_Maul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

On 2003-03-26 10:39, Darth_Maul wrote:

Czy znajdzie sie ktos wsród Formumowiczów, kto oprócz budowania ma tez hopla na punkcie Gwiezdnych Wojen. Jeden juz Jest. Drugi Też. Wiec jesli jest jeszcze ktos to niech sie odezwie .....

MAY THE FORCE BE WITH YOU

Może nie mam hopla, ale bardzo lubię ten film. Oglądałam go wiele razy (szczególnie te stare). Nowe odcinki jednak mnie tak bardzo nie wciągnęły. Za to "Władca pierścieni"....mhm...:smile:

Sara masz racje, ale nie wypada mi zle mówić o SW. jednak w AOTC ( Epizod II ) chyba troszke przesadzili z wątkiem miłosnym Anakina do Amidali. Zanim pojawił sie AOTC w kinach, gdzieś na necie znalazłem plakat zapowiadajacy ten film i zobaczyłem na nim w roli Anakina Leonardo DiCapri. Jezu.... pomyslalem no nie, koszmar, kto jak kto ale Leonardo w Star Wars... zgroza. Juz chciałem zorganizować bunt jakiś czy coś, ale na szczescie to okazał sie fotomontarz... Ulżyło mi bardzo.... Jednak powracajac do watka miłosnego Anakina i Amidali, to może Leonardo nie byłby zły w tej roli :wink:

Pozdrawiam serdecznie

Niech Moc Będzie Z Wami

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Star Wars bardzo, bardzo ! zarowno stara trylogie jak i nowa, w I epizodzie nie znosilem tylko Jar Jar'a ale w II juz prawie go nie ma !

III epizod to bedzie cudo !

Ktos wspomnial o RPG, tez grywam.. oczywiscie to prawdziwe nie komputerowe..

A Sara wspomniala o LOTR... mmm... arcydzielo !!! na Druzynie bylem w kinie 15 razy ! :) Dwie Wieze juz mniej mi sie podobaly wiec bylem tylko 5 :)

Nie wiem jak Wy, ale wydaje mi się, że SW były przełomem filmowym w tamtych czasach z gatunku SF. Obecnie chyba takim filmem jest Matrix (ale tylko I część) no i oczywiście "Władca pierścieni" (chociaż to zupełnie iiny gatunek). Każdy z tych filmów mnie zauroczył. Ale tylko I części (oprócz II części "Władcy pierścieni")

Przyłączam sie do fanów Star Wars. Od siebie mogę dodać że półeczki w domu uginają się pod tomikami książek ze swiata Gwiezdnych Wojen. Niejedna z nich mogłaby być sfilmowana i zostać hitem większym niż Episode I, II, III, a nawet IV, V, VI.

Przykład? Chociażby Trylogia z Admirałem Thrawnem :-)

Niech Moc będzie z Wami

Adamski